chrounos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 BonePART anakartını bozdu Golda garantisi var diye goturdu bu arada evde kendi cabaları suresinde AMD sindedende bi 2 saniye duman cıktı , yane ne olacagı belirsiz evde deliriyo . Evet deliriyorum su anda kro nosların evdeyim 3 gundur tv kitap uyku ucgeninde idp geliyorum 1200 sayfa kitap okudum evde ki kitap stoklarım cok kotu bi sekilde tukeniyo napcamı bilmez durumdayım. En erken bi hafta dediler 1 hafta sonra olmaz derlerse ucan kafa ile giricem o ayrı bi mesela. Evde 2 bi bilgisayarı olup yada laptop u olan su bonepoartı bi sevindiriyim diyen olursa mutlulukla kabul ederim. goszlerinizden optum bu arada bi gittim server param parca olmus lol[hline]Opeth zamanında demişki, I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Ankara mı?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
arcane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 BonePART mixzedeler tarafından linç edildi
chrounos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 yok abi istanbul euhehu ne yane ankarada olsam klaptop hediye ediek mi wardı tuhulabn[hline]Opeth zamanında demişki, I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning
The_Guardian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Gecmis olsun bone. Naptin overclock yapmayi mi denedin islemcide. yoksa eksikmi taktin? (duman cikma lafini baz alarak sordum)[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 ortamlara ak bonep :) hazır pc yok,atılgan atraksyon ol,git kız mız bul,bar bar gez,gez eğlen :P[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell!
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 bu akşam gel bize benim eski bilgisayarı al git :-) 566 cel, cdromu filan yok ama işine yarar herhalde.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] unity100, 15 December 2003 16:23 tarihinde demiş ki: almanlarin turkiyeyi isgal etmesi icin 2 tumen yetiyordu. 2 tumen almanya icin hicbirsey degildi. zaten sinirimizda da mevcuttu bunlar yunanistan isgal edildiginden itibaren.
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Ablamın bilgisayarını zevkle verelim cassie ye sor:))) 133mhz ama[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" !
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Dışarı çıkın gezin, nargile için, hafif alkol alın hayatın tadını çıkarın[hline]-We create worlds..Are you with us ?.. -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! -Everything is gone which I have done..Hey You Son! Dou you think I'm still the Number One!?
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Ankara olsa geçici bi güzellik yapardık :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Bone çabuk hallet gel bakiim. paramparçapinçik oldu server..[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için!
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 hgeayuhuaeuhaeauehaeuhaeuh ulan bone yardın akşam akşam..[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için!
Berk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 vermeyin abi biraz bilgisayarsız yaşasın ders filan çalışsın yoksa bone benle mezun olucak uniden =)
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 bonepart cebimde[hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! mix online gaming cmmnty Hayat her zaman yüzümüze gülmese de yaşamaya değer be..
Llama Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 pınke asılıyordu abı temın arka topıcte :-D[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault [Bu mesaj Llama tarafından 16 December 2003 20:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 paticik orada söyleyen yoktu di mi? direk girip yanıtla dedimde
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 bone bizede yakın oturuyosun zaten sabahtan gel saat açıyım sana saati 1milyondan istediin kadar oyna :p yemek de veririm sana[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn
Öne çıkan mesajlar