Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BonePART nerede?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BonePART anakartını bozdu Golda garantisi var diye goturdu bu arada evde kendi cabaları suresinde AMD sindedende bi 2 saniye duman cıktı , yane ne olacagı belirsiz evde deliriyo .
Evet deliriyorum su anda kro nosların evdeyim 3 gundur tv kitap uyku ucgeninde idp geliyorum 1200 sayfa kitap okudum evde ki kitap stoklarım cok kotu bi sekilde tukeniyo napcamı bilmez durumdayım. En erken bi hafta dediler 1 hafta sonra olmaz derlerse ucan kafa ile giricem o ayrı bi mesela. Evde 2 bi bilgisayarı olup yada laptop u olan su bonepoartı bi sevindiriyim diyen olursa mutlulukla kabul ederim.
goszlerinizden optum bu arada bi gittim server param parca olmus lol[hline]Opeth zamanında demişki,
I'm awaiting the sunrise
Gazing modestly through the coldest morning
Mesaj tarihi:
ortamlara ak bonep :) hazır pc yok,atılgan atraksyon ol,git kız mız bul,bar bar gez,gez eğlen :P[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup.
And when he gets to Heaven
To Saint Peter he will tell.
One more soldier reporting, Sir
I've served my time in Hell!

Mesaj tarihi:
bu akşam gel bize benim eski bilgisayarı al git :-) 566 cel, cdromu filan yok ama işine yarar herhalde.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]

unity100, 15 December 2003 16:23 tarihinde demiş ki:
almanlarin turkiyeyi isgal etmesi icin 2 tumen yetiyordu. 2 tumen almanya icin hicbirsey degildi. zaten sinirimizda da mevcuttu bunlar yunanistan isgal edildiginden itibaren.
Mesaj tarihi:
Ablamın bilgisayarını zevkle verelim cassie ye sor:))) 133mhz ama[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu.

"ZzZzZzZZzZ"
"Site kapandı site!"
"ZzZzZzZzZz"
"*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" !
Mesaj tarihi:
Dışarı çıkın gezin, nargile için, hafif alkol alın hayatın tadını çıkarın[hline]-We create worlds..Are you with us ?..

-Nobody is perfect.. I'm Nobody ..!

-Everything is gone which I have done..Hey You Son! Dou you think I'm still the Number One!?
Mesaj tarihi:
pınke asılıyordu abı temın arka topıcte :-D[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault

[Bu mesaj Llama tarafından 16 December 2003 20:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bone bizede yakın oturuyosun zaten
sabahtan gel
saat açıyım sana saati 1milyondan
istediin kadar oyna :p yemek de veririm sana[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki:
yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu
Obscura Matthew Bard/Mage Reborn
  • Yeni Oluştur...