Othranx Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 abi gidin ya burdan siz,nba sizi beklio=)[hline]I’ve stuck in my past,I’ve stuck in my future, Wouldn’t you save me from myself? My life’s like an old structure,waiting to be restored, Do I have to wait until the end? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yagmurdamlasi Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 mukemmeliyetsin! hayatımın erkeğine daha ne diyebilirim? yanındakılerı kıskaniim bari.. kıskandım=)[hline]yagmur damlası sadece toprakla butunlesine benligine kavuşur ve toprak kokusuyla bırlıkte olunca onsuzluktadır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 =)[hline]I’ve stuck in my past,I’ve stuck in my future, Wouldn’t you save me from myself? My life’s like an old structure,waiting to be restored, Do I have to wait until the end? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 said: Craven, 12 Mart 2003 22:52 tarihinde demiş ki: said: orc_lord, 12 Mart 2003 22:21 tarihinde demiş ki: euheuheuehu :-) said: Othranx, 12 Mart 2003 22:22 tarihinde demiş ki: sen de dakkada bir gelip ahueheuhue deme lan ehehe=)alalala said: orc_lord, 12 Mart 2003 22:21 tarihinde demiş ki: euheuheuehu :-) loller aşkına[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle ehuehueheu :-)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 said: orc_lord, 12 Mart 2003 23:08 tarihinde demiş ki: said: Craven, 12 Mart 2003 22:52 tarihinde demiş ki: said: orc_lord, 12 Mart 2003 22:21 tarihinde demiş ki: euheuheuehu :-) said: Othranx, 12 Mart 2003 22:22 tarihinde demiş ki: sen de dakkada bir gelip ahueheuhue deme lan ehehe=)alalala said: orc_lord, 12 Mart 2003 22:21 tarihinde demiş ki: euheuheuehu :-) loller aşkına[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle ehuehueheu :-)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) bu quote nin boku çıktı abi gülme yeter yaa valla ya=)[hline]I’ve stuck in my past,I’ve stuck in my future, Wouldn’t you save me from myself? My life’s like an old structure,waiting to be restored, Do I have to wait until the end? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 geçen biryerde okumuştum küçük boyluların şeyleri daha büyük olurmuş yani neyse sapıklaştım... ehuehuehu :-) [Bu mesaj orc_lord tarafından 12 Mart 2003 23:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 alla allaaaa abi ne bu haliniz ya.potansiyel geyik modundasınız. bırakın ben daha uzaaa işerim muhabbettini ya :hrr:[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! çok ilginç bişi kaçırmayın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 sizene be. ben geyiği geyikten anlıyan bi arkadaşımla yapıorum sazanlamayın siz.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 aranızda en süper olan Urza bi kerem: "ben kırmızı saçlı mavi gözlü 1.20 boyunda uzun boylu bir cüceyim"[hline] c is exactly 299,792,458 meters per second Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 arkadasınla yapıyosan icq da yap o zaman[hline]I’ve stuck in my past,I’ve stuck in my future, Wouldn’t you save me from myself? My life’s like an old structure,waiting to be restored, Do I have to wait until the end? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 ben daha uzağa işerim demiştim !![hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 susun be. hehe.hepiniz arkadaşımsınız sonuçta 1 kişiyle de yapmadım o geyiği. icq ya başlatmayın.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 blame sly derim abi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 ben de derim bişiler de neyse.. adam resmini bile kaldırdı zaten amaçsız bi topicin nesini napalım biz.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 said: Sly-One, 13 Mart 2003 00:22 tarihinde demiş ki: ben de derim bişiler de neyse.. sonuna bi tane smiley koysaydimda ne demeye calistigim daha acik olsaydi.. (a.k.a saka) :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 said: orc_lord, 12 Mart 2003 23:10 tarihinde demiş ki: geçen biryerde okumuştum küçük boyluların şeyleri daha büyük olurmuş yani neyse sapıklaştım... ehuehuehu :-) kısa boyluların uydurması o :) uzun boyluda kısa kısa boyluda uzun yok kısa boylular daha seksi daha yakışlıklı olurmuş felan ( bide bi kaç tane oyuncuyu örnek verirler hani holywoodtaki bastik tipler var ya ) göbeklilerin göbeksiz erkek balkonsuz eve benzer geyigi gibi bişey :)[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Tabii herkes senin gibi yakışıklı değil, napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 size doesn't matter da bu tesellilerin en zavallı seviyesi[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 size does matter :P[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar