Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Terslik olacağını sanmıyorum çünkü herkesi bağlamak istiyorlar kendilerine.Adamların uyguladıkları politika süperdi kendilerinin ve herkesin bildiği gibi 2003 başı sözleşmeleri bitiyordu bundan önce 2tane adsl ihalesini iptal ettiler belkide 3 hemde hiçbir gerekçede göstermediler buna bundan anlaşılan abicim biz 2003 e kadar yiyebildiğimiz kadar yiyelim milletten peki şimdi neden portlar açılıyor diye sorarsanızda adamlar akıllı sanırım dolduracağımız formda 1senelik kesin üyelik yaptırmamız gerekecek ve ödemezsek kapattırmak istersekde tazminat alıcaklar bu sayede açılan diğer telekom kuruluşlarıylan 1seneliğinede olsa rekabet etmiyecekler en azından kendilerine bagladıklarıylan.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 benim speedtouch usb leri $50 den satiorm hala ilgileniorsaniz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 said: Virus, 21 October 2003 17:36 tarihinde demiş ki: Terslik olacağını sanmıyorum çünkü herkesi bağlamak istiyorlar kendilerine.Adamların uyguladıkları politika süperdi kendilerinin ve herkesin bildiği gibi 2003 başı sözleşmeleri bitiyordu bundan önce 2tane adsl ihalesini iptal ettiler belkide 3 hemde hiçbir gerekçede göstermediler buna bundan anlaşılan abicim biz 2003 e kadar yiyebildiğimiz kadar yiyelim milletten peki şimdi neden portlar açılıyor diye sorarsanızda adamlar akıllı sanırım dolduracağımız formda 1senelik kesin üyelik yaptırmamız gerekecek ve ödemezsek kapattırmak istersekde tazminat alıcaklar bu sayede açılan diğer telekom kuruluşlarıylan 1seneliğinede olsa rekabet etmiyecekler en azından kendilerine bagladıklarıylan.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Fiyat sabitliğini garanti ederlerse olur. Veya hangi dönemde ne kadar arttıracaklarını belirtirlerse. Yoksa ben üyel oalcam, 1 yıldan önce kapattıramayacağım. O istediği gibi zam vs. yapacak. O kelek iş biraz.[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 E heralde sabitlemeleri lazım fiyat garantisi olmadan girilirmi işe. Beyler o bu değilde ben bu hükümetin ADSL wergisi koyacağından. Gerçi daha internet diye olgudan haberleri yok ama birisi çıkıp; internet diye bişey warmış dayyib bey unakıtana söleyinde wergi koysun insanlar boyle yabancı ülkelerle iletişşim kuruyolarmış birbirleriyle konuşuyolarmış fln çok değişik ve yeni bişeymiş bide bizim telekom DLAS diye bişey yapmış (vizonte misali) Çok hızlıyımış. Hemen abone başına 300 milyon vergi bindirelim daha yeni 60.000 tane üye gelmiş ohoo bi çarpsana.. ALİİİ olum getir bi hesap makinesi çarpalım.. dayyib: yaf bu alide çok babacan adam hemen çarpıverdi wala baqsana küçük müçük ama..[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Buraya yazayım dedim Bugun Olusum bilgisayarın yolunu tuttum bide yerinde göreyim sohbet edeyim dedim tabi bu bahane işimde vardı o tarafta :). Gittim oldukça sıcak karşıladılar zaten 2kişi vardı adsl modem alıcam dedim 88$ kadeveylen 104$ filan tuttu aldım filan sonra aynı özelliklere sahip diger modemlerin neden bukadar pahalı olduklarını sordum önek verirmisin diyecede bu threed altına giridk yazdıklarım modemler hakkında tartıştı ilk önce şunu söylemek istiyorum ordaki bey kendi malımı pof poflayayımın derdinde değildi diğerlerini ezeyim tarzı bir olay yoktu yani ZyXEL 350 den başladı konuşmamız fiyatı neden 300küsür diye sorudm aynı özelliklere sahip önceliklen dedi bunun gerçek fiyatı 21$ buraya gelmesi ise max 25$ ama şuan piyasaya giren herkes yüksek fiyat gösterip kaliteli gibi gösteriyor ayriyetten bunlar Doğu malı Koreden ve başka yerlerden geliyor bildiğiniz gibi buralardan gelen mallar elektronik üzerine pek iyi değil çok çabuk bozuluyorlar ayriyetten aldıkları firmanın dist. ne kadara kaça satmış diye ilgilenmez dedi ben bir anda anlayamadım tabi peki siz niye 8$ karlan satıyorsunuz dedim kendisinin toptancı oldugunu ayriyetten bu 8$ onun koyabileceği max rakam oldugunu söyledi Zoom bir Amerikan firmasıymış ve oluşumun sattıgı malların faturalarına bakıyorlarmış aylık olarak.Bir anda hönk oldum tabi zamanında kurtulmuşum diye sonra sitenizde niye online satış olmadıgını cartı curtu sorduk finansbank üzerinden bir yolla satışa başlanacagını soyledi hatta satıldıgını filanda söyledi ama aklımda kalmadı söylediği link o linkde oluşumun 10 veya 20$ üstüne satıcakmış malları benim size tavsiyem eger Zoom alıcaksanız oluşumlan irtibata geçin eger gidip alamıyacaksanıaz bankadan havale yapın onlar yurtiçi kargoya versinler gelsin elinize.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 ehm, olusum u keşfetmiş ve size aktarmış kişi olan bana da bi modem ısmarlarsınız artık? :p[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Öhöm önce ben söyledim oluşum'u paticik halkına hakkımı yemeyelim modemimin üzerine yatmana izin wermem Eno =) Thread'i de aricam ama şu maçtan sonra bekleeee...[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 bende zyxel prestige 630 var keşke başka bişey alsaydım diye düşünüyorum.110 dolara aldım sonra üstüne 10 dolar splitter parası,+boyutları kocaman+yazılımı pek dandik+kurlumu zor+telefon hattında deli parzit yapıyo vs...[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Açıkcası zoomun ayarları cok kolay telekomun istediği ipleri ve diğer bilgileri 6 7 dkda bitirdim ayarlarını boyunu çok küçük ona sevindim robotics ext boyutunda sitede görünce höh demiştim eski cine5 decederlarına benziyor.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Virus, açıldı mı senin adsl hattın?!!?? :([hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 ne üzülüyon bre :d açılmadı okadar torpil morbil tatlı dil hiçbirşey işlemedi bekliyoz :) ekim sonu dediler ben kasım 15e kadar sürer diye bekliyorum.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 *!virus e bıyık altından güler* hatta nihahaha[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Aaaaaaaaaa beni niye aramadılar halaaaa!!!!!!!! Hastalandm gidemedim salı kesin gidiyorum umarım yağmur yağmaz deli olajam uleyn[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 bıyık varmı sende köse kell :D[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 yok yane ist de evde adsl var da bayadır bide sakaryada eve alt kattaki network cu 2 herifin actıgı dukkandan hat cekicez onlarda 512k almıslar :) takılıyoz ;)[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Virus Zoom iyise ondan alacam bende. Daha araştırmadım ama bi fikir verin bana :)[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Zoom görünüş yapı içerik özellikler olarak çok iyi USB yerine ethernete bağlayın çok daha ii performans alırsınız bunun yanında X5 modelinidide bekleyebilirsiniz onda güvenlik olayı aşmış olacakmış kendi içinden ethernetli filan olacakmış ordaki beylen konuşmqamızde demişti. Dyna senin kadar kısmetli değildik kuzum ne yapalım :)[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Hangi modelini aldın sen Virus?[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 X4[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Ok.[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 benim kafam karıştı şimdi hangi modemi almalıyız biri söyleyebilirmi ekstradan xp de adsl kurduğumuzda interneteki performans düşüyormu bir arkadaş öle bi forum açmış ondan rahatsız oldum.. sağolun şimdiden.[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Virüs kafamı düzeltmeme yardımcı oldun :) Direk olarak Zoom X4 5551 Alıyorum.. Noktayı koymak gerekyior ;][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Eğer imkanın varsa oluşumdan al yani genel dist. en ucuz ondan alırsın ben X4 kullanıyorum ve çok memnunum.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Çok kısa bir süreye kadar yeni bir marka TR pazarına girecek :) Bende bekleyip onu alın fiyat/performans istiyorsanız. Daha isim yazmıyım ama az kaldı.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 bunun yanında bugun bir araştırayım dedim zoom kalmadı piyasada yeni geliceklerde gümrüğe takılmış resmen boğulmuş modem satan bilgisayarcılar golda bile yok.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar