Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adsl Modem (Klasikleşmiş olsada)

Virus

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Terslik olacağını sanmıyorum çünkü herkesi bağlamak istiyorlar kendilerine.Adamların uyguladıkları politika süperdi kendilerinin ve herkesin bildiği gibi 2003 başı sözleşmeleri bitiyordu bundan önce 2tane adsl ihalesini iptal ettiler belkide 3 hemde hiçbir gerekçede göstermediler buna bundan anlaşılan abicim biz 2003 e kadar yiyebildiğimiz kadar yiyelim milletten peki şimdi neden portlar açılıyor diye sorarsanızda adamlar akıllı sanırım dolduracağımız formda 1senelik kesin üyelik yaptırmamız gerekecek ve ödemezsek kapattırmak istersekde tazminat alıcaklar bu sayede açılan diğer telekom kuruluşlarıylan 1seneliğinede olsa rekabet etmiyecekler en azından kendilerine bagladıklarıylan.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Virus, 21 October 2003 17:36 tarihinde demiş ki:
Terslik olacağını sanmıyorum çünkü herkesi bağlamak istiyorlar kendilerine.Adamların uyguladıkları politika süperdi kendilerinin ve herkesin bildiği gibi 2003 başı sözleşmeleri bitiyordu bundan önce 2tane adsl ihalesini iptal ettiler belkide 3 hemde hiçbir gerekçede göstermediler buna bundan anlaşılan abicim biz 2003 e kadar yiyebildiğimiz kadar yiyelim milletten peki şimdi neden portlar açılıyor diye sorarsanızda adamlar akıllı sanırım dolduracağımız formda 1senelik kesin üyelik yaptırmamız gerekecek ve ödemezsek kapattırmak istersekde tazminat alıcaklar bu sayede açılan diğer telekom kuruluşlarıylan 1seneliğinede olsa rekabet etmiyecekler en azından kendilerine bagladıklarıylan.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos

Fiyat sabitliğini garanti ederlerse olur. Veya hangi dönemde ne kadar arttıracaklarını belirtirlerse. Yoksa ben üyel oalcam, 1 yıldan önce kapattıramayacağım. O istediği gibi zam vs. yapacak. O kelek iş biraz.[hline]Sungur - Scout of Hun
Necrocks - Necromancer of Hun
Sosyal ağlarda paylaş

E heralde sabitlemeleri lazım fiyat garantisi olmadan girilirmi işe.

Beyler o bu değilde ben bu hükümetin ADSL wergisi koyacağından.

Gerçi daha internet diye olgudan haberleri yok ama birisi çıkıp;
internet diye bişey warmış dayyib bey unakıtana söleyinde wergi koysun insanlar boyle yabancı ülkelerle iletişşim kuruyolarmış birbirleriyle konuşuyolarmış fln çok değişik ve yeni bişeymiş bide bizim telekom DLAS diye bişey yapmış (vizonte misali) Çok hızlıyımış. Hemen abone başına 300 milyon vergi bindirelim daha yeni 60.000 tane üye gelmiş ohoo bi çarpsana..
ALİİİ olum getir bi hesap makinesi çarpalım..
dayyib: yaf bu alide çok babacan adam hemen çarpıverdi wala baqsana küçük müçük ama..[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Buraya yazayım dedim
Bugun Olusum bilgisayarın yolunu tuttum bide yerinde göreyim sohbet edeyim dedim tabi bu bahane işimde vardı o tarafta :).
Gittim oldukça sıcak karşıladılar zaten 2kişi vardı adsl modem alıcam dedim 88$ kadeveylen 104$ filan tuttu aldım filan sonra aynı özelliklere sahip diger modemlerin neden bukadar pahalı olduklarını sordum önek verirmisin diyecede bu threed altına giridk yazdıklarım modemler hakkında tartıştı ilk önce şunu söylemek istiyorum ordaki bey kendi malımı pof poflayayımın derdinde değildi diğerlerini ezeyim tarzı bir olay yoktu yani
ZyXEL 350 den başladı konuşmamız fiyatı neden 300küsür diye sorudm aynı özelliklere sahip önceliklen dedi bunun gerçek fiyatı 21$ buraya gelmesi ise max 25$ ama şuan piyasaya giren herkes yüksek fiyat gösterip kaliteli gibi gösteriyor ayriyetten bunlar Doğu malı Koreden ve başka yerlerden geliyor bildiğiniz gibi buralardan gelen mallar elektronik üzerine pek iyi değil çok çabuk bozuluyorlar ayriyetten aldıkları firmanın dist. ne kadara kaça satmış diye ilgilenmez dedi ben bir anda anlayamadım tabi peki siz niye 8$ karlan satıyorsunuz dedim kendisinin toptancı oldugunu ayriyetten bu 8$ onun koyabileceği max rakam oldugunu söyledi Zoom bir Amerikan firmasıymış ve oluşumun sattıgı malların faturalarına bakıyorlarmış aylık olarak.Bir anda hönk oldum tabi zamanında kurtulmuşum diye sonra sitenizde niye online satış olmadıgını cartı curtu sorduk finansbank üzerinden bir yolla satışa başlanacagını soyledi hatta satıldıgını filanda söyledi ama aklımda kalmadı söylediği link o linkde oluşumun 10 veya 20$ üstüne satıcakmış malları benim size tavsiyem eger Zoom alıcaksanız oluşumlan irtibata geçin eger gidip alamıyacaksanıaz bankadan havale yapın onlar yurtiçi kargoya versinler gelsin elinize.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Açıkcası zoomun ayarları cok kolay telekomun istediği ipleri ve diğer bilgileri 6 7 dkda bitirdim ayarlarını boyunu çok küçük ona sevindim robotics ext boyutunda sitede görünce höh demiştim eski cine5 decederlarına benziyor.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
ne üzülüyon bre :d açılmadı okadar torpil morbil tatlı dil hiçbirşey işlemedi bekliyoz :) ekim sonu dediler ben kasım 15e kadar sürer diye bekliyorum.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Zoom görünüş yapı içerik özellikler olarak çok iyi USB yerine ethernete bağlayın çok daha ii performans alırsınız bunun yanında X5 modelinidide bekleyebilirsiniz onda güvenlik olayı aşmış olacakmış kendi içinden ethernetli filan olacakmış ordaki beylen konuşmqamızde demişti.
Dyna senin kadar kısmetli değildik kuzum ne yapalım :)[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Admin
Eğer imkanın varsa oluşumdan al yani genel dist. en ucuz ondan alırsın ben X4 kullanıyorum ve çok memnunum.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
bunun yanında bugun bir araştırayım dedim zoom kalmadı piyasada yeni geliceklerde gümrüğe takılmış resmen boğulmuş modem satan bilgisayarcılar golda bile yok.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...