GMRajaat Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Büyük bir heyecan ve coşkuyla üye olduğum paticik forumlarında kalbimin çok derinlerinde sakladığım heyecanı ortaya çıkararak aradığımı bulacağıma inanıyorum. Hobilerimden olan soğutucu yapma ve cpu yakma, ayrıca online bilgisayar oyunları (Cs, Tf, Uo, Ra 1&2, vs vs) yaşamımdaki tüm zamanı almaktadırlar. Sin ve Cosin ile boğuştuğumuz şu okul sürecinde, Paticik forumlarında bir nebze huzur bulmak temennisi ile, saygılar... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Aramıza hoşgeldin GMRajaat, Umarım aradıklarını burada bulursun ve bu mutluluğu hepimize yayarsın. Yazdıklarını okurken ilk başta Sin ve cosin'i bilgisayar oyunu sandım ve allah allah bunlar da ne olaki dedim :-) Galiba şu ÖYS-ÖSS olayından bayaa bir uzaklaşmışım, beyin ilk anda algılamıyor artık. Neyse sen buyur geç bakalım içeri ve aşağıda vereceğim linklere bir göz at. Özellikle Bilgisayar oyunları bölümünü ve oynadığın oyunlara özel forumlarını seveceğinden eminim. Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm. Paticik Ana Sayfasından Ultima Online (UO), World of Worcraft (WoW), Anarchy Online (AO), Dragon Court (DC), Dark Age of Camelot (DAoC), Eve Online (EVE), Neverwinter Nights (NwN) ve Star Wars Galaxies (SWG) ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Karalama Defteri bölümünde şiir ve yazılar okuyabilir, Komik adlı bölümümüzde komik resimlere ve fıkralara ulaşabilirsin. UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin. Müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza da bir göz atmayı ihmal etme sakın. İyi eğlenceler[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 lol, "öss öys olayından uzaklaşmışım" demesen ben hala ne olduklarını düşünüyor olacaktım =] Hoşgeldin GMRajaat. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Hoşgedin! bence uzun süredir en iyi girişti.Sana kanım çok kaynadı Gm size baba diyebilirmiyim?[hline]01110111 01110111 01110111 00101110 01100010 01100001 01111010 00101110 01100010 01110101 01101100 01110101 01101110 01110101 01110010 00101110 01100011 01101111 01101101 00100000 00111010 00101001 Burada ne mi yaziyor [b][i]? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 gmrajaat, niki görür görmez, bu kesin uo cudur dedim.. eskiden FıStIk gibi nickler olurdu mirc yüzünden, şimdi de uo yüzünden bu tür nickler... eee bana ne bundan. bilmem..[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GMRajaat Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 muhahaha yok lan ne ultiması. paso username sallıodum SNN'de hespi alınmıştı kafayı yedim en sonunda bu tuttu, yoksa özel lamer bi amacı yok yannış anlaşılması. Bu arada bana baba diebilirsin evladım ehuehe[hline]question reality. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 said: Nefr, 05 Mart 2003 11:13 tarihinde demiş ki: lol, "öss öys olayından uzaklaşmışım" demesen ben hala ne olduklarını düşünüyor olacaktım =] Hoşgeldin GMRajaat. +1 :D yani sin öss, cosin öys mi oluyo?:-P Yoksa bildiğimiz sinus cosinus mü hani matematikteki.. :-? Bu arada Hoşgeldin GMRajaat.[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 said: GMRajaat, 07 Mart 2003 10:14 tarihinde demiş ki: Bu arada bana baba diebilirsin evladım ehuehe[hline]question reality. babaaa babaciiim:D[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GMRajaat Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 bildiimiz cosinus sinus hani karelerinin toplamı falan +1 edio üç metre boyundaki formuller yapıosun hani bunlardan =))[hline]question reality. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 ''Where ever I climb I am followed by a dog called Ego'' Friedrich Nietzsche[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Kara Taht Orta dünyanın kaderi... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.