Volfied Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Evet, hatirlarsaniz bazilariniz bu yaz Amerikada Carnegie Mellon da yaz okuluna gitmistim. Early Decision ile basvurdum, ve yarin sabah ya da oglene dogru web sitesinde durumum belli olacak. SU an yarinki kimya sinavina calismak, OSS parasini yatirmamis oldugum icin ailemle kavga etmek, ve stresle decision i beklemek arasinda sikisip kalmis bir insanim ben :) 27 Kasimda zaten alinmnisti kararim ama 15 aralikta koyuyolar siteye, artk beklemekten baska sansim yok, bana sans dileyin[hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Hadi bakalım hayırlısı..[hline]karakedi, 13 December 2003 19:41 tarihinde demiş ki: vada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Hayırlısı olsn valla da Oss'yi ndn odemedin onu $eedemedim ...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Unuttum hehe dun bi de butun sabah kadikoydeydim Whisky e falan ugramistim[hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 ehehe ben kaybetmi$tim sora bulduydum daha fena :lol:[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Umarim istediklerin olur.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 bazı okullar var kesin bir tarih vermiyor şu açıklama için sinir oluyorum bizim evdede bekleniyor böyle bir karar ama aralık sonu falan açıklanacakmış, bu yüzden boşyere başka okullarada application yollamak zorunda kaldık 'ya kabul edilmediyse' diye sinir bir durum[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Hayırlı olsun... Umarım istediğin olur.[hline]these wounds won't seem to heal this pain is just too real there's just too much that time cannot erase when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Biraz klasik olacak ama hakkında hayırlısı ne ise o olsun, illa şu olsun illa bu olsun demekte doğru değil.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 bol şans inşallah olumlu bi cvp gelir (öss parasını unutmanı da ayrıca kınıyorum:) )[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 said: fedaykin, 14 December 2003 13:14 tarihinde demiş ki: Biraz klasik olacak ama hakkında hayırlısı ne ise o olsun, illa şu olsun illa bu olsun demekte doğru değil.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] +1[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 fedaykin +1 öyle ısrar edince olmuyo zaten hayırlısı oluyo[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 fedaykin bu OSS gibi olmadigindan, bi universiteye early yapmak kabul edilirsem dunyanin neresinde olursam oliyim o universiteye gidicem diye bi anlasm imzalamak oldugu icin, ben hayirlisini en basinda secmistim :) Okulda bana Barkdor The Carnigeator deniyo artik :P[hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 iyi şanslar,hayırlı olsun,kolay gelsin fln fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Hayırlısı olsun valla amerikada okumak süfer ya[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 yat kalk dua et koyun kes fakır fukara ya dagıt ondan sonra gıt adak ada ondan sonra gıt Eyup Sultan'da dua et...Paticik ta forum yazacagına gıtseydın cnm:D ama gercekten hayırlısı walla dualarımız senınle:)[hline][b]¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯| †GaLaTa§aRaY† | Proffesional Die Tactics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 yarin son gun hemen hallet git hala aciktir.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 yapikredi den hallediyom akmerkezdeki, bi arkadas yakin oturuyo o yapicak benim icin sagolsun. Boolece kimya sinavina calisabilicem karsiya gecmektense :)[hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 cakal basvuru parasini yatirmadiysan basvuru formunu da verememissindir. yarin formu vermek icin son gun.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 cakalci (:P) frmu yarin okulda teslim edicem zaen, o kolay[hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 * Dmx, Volfied'a $ans diler... *[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 tım tım tım tım tım tım tım tım ehehe keşke şu adamın desicionunu 20 hazirana kadar açıklamasalar şimdi kabul edilince benle iyi uğraşacak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 estapitipiti berk ne demek senle ugrasicam ben mutluluktan seni gormicem ki :P[hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Volfi tüm hayır dualarımız seninle.... (oha) yani iyi dualarımız demek istedim...[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 ıyı sanslar[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar