Chemical Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Gittim rus pazarından 50mye megafon aldım çok kuvvetli ses veriyo:D camdan AMCAA yapıom bakıo kimse yok:) ss sinide koyim Paticik buluşmalarına getiricem kesin[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" !
WindShade Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 lol.... abi ahaha[hline]Hepsi Gercek...!!!
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 50milyon verdin buna ciddi ciddi allah herkese akıl fikir versin ne diim
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 versin versin:) arabadan millete HOP SAĞ YAP DUR LAN PARKETME ORAYA! HAİAAAA demek çok zevkli tabii:)[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" !
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 allah akıl fikir versin...[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340
arc Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 phuaha super ne diyim. bizim sitede de unili genclerden birinde vardi bi aralar, "halil pazarlama, halil pazarlama...." melodisiyle arabadan bagiriyodu fln aklima geldi $Imdi uhaha[hline]Uncle Sam wants you to stop thinking and start killing!!
-xception- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Ya aslında güzel bi durum insanın elinin altında megafon bulunması, hep istemişimdir. şaka bi yana tasvip edilesi bişi megafon, gayet güzel eğlenilebilir ama az buz para değil ki 50 gayme..[hline]My poor firend me..
Llama Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 :D sey allagım su hasatalıklı gunumde benı guldurdun ya helal sana olum ne ısıne yarıyacak o alet bana ver 50 mılyon ben bagırayım onun yerıne[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Bu adamdan korkmaya başladım...[hline]Avatar...:hrr:
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Yok lan harbi deli bu ahaha[hline]karakedi, 13 December 2003 19:41 tarihinde demiş ki: vada?
arc Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 ya Chemical in o aletle yapabileceklerini goz onune getirdikce kopuyorum burda ahha. Etraftakilere de acimiyor degilim bi yandan ama :)[hline]Uncle Sam wants you to stop thinking and start killing!!
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mahallendekilere sabır diliyorum.[hline]I am the light that shall lead you to darkness.
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 bağırmadan bağırmak:) güzell duygu[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" !
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 ben her threadden soran chemical ın ablasının tepkisini beklirum heycanla[hline]bornozlu canavar
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 evet yahu.. Bu chemical da tahta eksiklii var..[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için!
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 lan 1 megafonda tahtamı eksilir be:)[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" !
Cassie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 hiç tahta yok ki senin kafada 1 tanesi eksilsin :) bu gidişle eve dönmeyeceğim ben bir daha
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Sonic attack yaparım atamaz[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" !
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 chemical senin adam gibi bişey aldığın günleri de görecek miyiz?[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Yani hakkaten kemikıl efendi hayatında bir kez vatana millete faydalı bir şey yapsana. Bir akşam yatarken bugün şunu ne güzel rahatsız ettim değilde, bugün şu garibi ne çok mutlu ettim dediğin hiç olmayacak mı senin?[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ]
-Mandrake- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 said: Chemical, 14 December 2003 19:38 tarihinde demiş ki: bağırmadan bağırmak:) güzell duygu eehueh pratik zeka işte[hline]
Mirluin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 lol adam resmini bile koymuş ehuhehue[hline]
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 *Yarılır ve kendine gelir* Ahhh! Abi cemical seni tanımayı o kadar isterim ki. Manyak mısın olum sen! :)[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Cassie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Nuke, istersen daha yakından tani chemicalı sana kardeş vs.. olarak devredebilirim derhal
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 cassie sen chemical ı bırak ben senin kardeşin oluum[hline]bornozlu canavar
Öne çıkan mesajlar