Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 istanbul derbilerinden beter, maç sonrası çıkan olaylar falan resmen rezillik birde istanbul takımlarına laf atarlar, taraftarına, oyuncusuna laf atarlar maç sonrasındaki olaylar savaş sahnelerinden falan alınmış gibiydi[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 ilhan cavcavın hareket cekmesi cok komikti lol[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 AnkaraGücü MGK beter olsun küme düşsün yansın bitsin kül olsun. Ne biliyim ayakları top tutmaz olsun, kendi sahalarından çıkamasınlar, kaleleri golden geçilmesin, santraforları hasta olsun koşamasınlar... Ohhh olsunnn, biz onlara 9 kişi bile yeteriz, rezil herifler....[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ [Bu mesaj fedaykin tarafından 09 Mart 2003 21:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 ilhan cavcav a koptum eheua erman toroglu ve sansal buyukua nin gulusu de komikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 cavcav rulaz[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 bir klübün başkanına (özellikle İlhan Cavcav gibi bir başkana) küfür etmek ayıptır eheh andorner yazmıs bunu daha önce cavcav gibi baskanı gördük :)[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 eahue öle ankaragücü igrenc bir topluluk zaten nefret ediyorum ankaragücünden :P[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Saolun be... Şahsen ankaragücünü tutuyorum... bi dövmediğiniz kaldı :)[hline]Bonecrusher, 09 Mart 2003 08:18 tarihinde demiş ki: ulan forumları bir açtım karşımda bir öküz =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 renkten kaybedio bikere karpuz :)[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 25 senesini futbola vermiş Türkiyenin en iyi yöenticisi sıfatına sahip bir adam. Bir kol hareketiyle tüm geçmişini sildi tüm saygınlığını yitirdi. Ankaragücü lü futbolcularda rezillerdi. Amatör kümede bile olmuyor bu olaylar. Gençlerbiliğine helal olsun !!![hline]Yavrum!!! Seni artist yapıcam tıkla buraya / Kro Unutmayın ki Asıl Olan Gerçek Hayattır, Hayat da BEŞİKTAŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Nukem öle dedinde benim içimdeki fener aşkı sönmeye başladı..[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 said: Raid3r, 10 Mart 2003 19:09 tarihinde demiş ki: renkten kaybedio bikere karpuz :)[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş hehe Renkleri iyrenç zaten tuttuğum yok yalan söyledim... ben PSV yi tutuyorum şahsen Hehehe[hline]Bonecrusher, 09 Mart 2003 08:18 tarihinde demiş ki: ulan forumları bir açtım karşımda bir öküz =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 ilhan cavcav da yere düştüm yannız şöle bi durum var başta ben de hareket çektiğini sandım da adam meğer tribünlerin oleyine karşılık veriyomuş yahu resme bakın zaten anlayacaksınız arkadakiler alkışlıyo falan resim demişken buradan[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 yok jankis ehehe kendisi bugün özür diledi zaten :) herhalde oley cekse özür dilemez :-P[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 oleymiş ya çok belli hareket çekse arkadakilerin tipler öyle olmaz bence oley çekerken baya yanlış anlaşılabilecek bi hareket yaptığı için özür dilemiştir ..[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 ehauhe yok adam cok laf edilince dayanamayıp ayıp birsey yaptım fln falan dedi hatırladıgım kadarıyla eheh[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş [Bu mesaj Raid3r tarafından 10 Mart 2003 20:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 yannız ankaragücü yetkilisi de ii cevap vermiş bayrak dikme hadisesine: "biz gençleri 23 kere yendik.. demek ki biz de onların en ücra yerlerine kadar (!) dikmişiz bayrağımızı" oha falan oldum yaaanüüü! (bkz: oha falan olmak)[hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Ahaha abi Cavcav'ın hareketine koptum ya uzahahhaGençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Ankaragücü maçında yaptığı hareketlerden ötürü özür diledi. Cavcav açıklamasında, centilmenliği ve kardeşliği sporda kendilerine temel ilke edinen bir kulüp olduklarını söyledi. [hline]Experience My Dead SideKinGpiN®[Bu mesaj theKingpin tarafından 10 Mart 2003 22:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Ben yaklaşık 15 yıldır Gençlerbirliğini tutuyorum. said: Nukem_Verite, 10 Mart 2003 19:09 tarihinde demiş ki: fedaykin geçen sene hangi takımı tutuyodun hoca sen? [hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 said: blackchaos, 10 Mart 2003 19:10 tarihinde demiş ki: 25 senesini futbola vermiş Türkiyenin en iyi yöenticisi sıfatına sahip bir adam. Bir kol hareketiyle tüm geçmişini sildi tüm saygınlığını yitirdi. Ankaragücü lü futbolcularda rezillerdi. Amatör kümede bile olmuyor bu olaylar. Gençlerbiliğine helal olsun !!![hline] o kadar da değil yaw[hline]Her şey düşündüğün gibidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maevar Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 bende ankaragücünde basketbolcuydum.. taraftar rakip üzerinde mütiş bi korkutucu etkisi vardı :P Gerçi çok nadiren gelirlerdi hehe o da şans eseri olurdu zaten :) Ama kendilerinin ruh salıklarından şüpheliyim[hline]sönüp gitmektense, yanip kül olmak daha iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Ankara'da tek büyük Ankaragücü!şahsen gençleri sevmiyorum sevemiyorum..Başkanları zaten gereksiz haraketlerde..O kadar küfür yemesinin sebepleri var heralde...ya gecekonduya dönüp yaptığı haraketler?? bi tv.de gördüm o haraketleri gösteriyo fonda da centilmen gençleeeeeeeer die şarkı çalıyodu :)adamı da küfür bezdirdi tamam ama başkan olmuşsun,saçların ağarmış niye kendini öyle rezil edersin? anlamak mümkün değil..gençlerlii oyuncuların bence atmosferi böyle bir maçta bayrak açmaları da yanlış..[hline]-Birgün kimse Beşiktaşlı olmasın,bırakın o ayrıcalık bize kalsın -Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir çünkü çok daha önemlidir.. -Savaşlar bitmez sömürüler bitmez,isteyen savaşa girer hiç farketmez..Bu alemde çarşı savaşa karşı...Saddam affeder çarşı affetmez!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar