Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yemek , Cafe , Dance..

narin

Öne çıkan mesajlar

1-) yemek: thanks god, sargın-mercan, divan sushi marinada, the bridge, istek cadde roof,
2-) bişeler içmek ve tavla için diyar, nargile: marakeş, eftelya, ama her zaman kayalık derim ben...
3-) gece hayatı boğazda manzara karşısında yemeği tercih ederim. illa danssa piskopat mekanlar da yok deel... mesela abim gibi latin danslarının hepsini bilio olsaydım.. ahhahh neyse seneye coşacaz:)[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK...
19.11.2002

Mübarek Sazan - given by BabacumMostors
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 11 Mart 2003 20:14 tarihinde demiş ki:
emperyalizm kalelerinde yemek yemek zorunda kalıyorum
Dans etme olayı en güzel yazın olur..[hline]Prena Online Community
[email protected]

Ya oha ya yuh yani nasıl bir mantık bu tüm polislerin bilumum bir grupça toplanmış öğrencilere aha kominist anarşist gençler muamelesi yapması kadar ironik[hline]Thief of Paticik
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TiReSiAs, 11 Mart 2003 23:17 tarihinde demiş ki:
said:
BabacumMostors, 11 Mart 2003 21:26 tarihinde demiş ki:
bla bla bla bla Diyar Nargile, [hline]Isn't it funny? Let's try something else...

hoca yannış bilgi var:)
diyarda ramazandan beri nargile yok...

yok yau... bir süredir gitmiyuordum yazık bee daha dışarıdaki terasın üstünü kapatıyorlardı[hline]Isn't it funny? Let's try something else...
Sosyal ağlarda paylaş

1) Kebapçı olsun da uyduruktan da olsa yerim.
2) Mado veya Turunç cafe
3) Dance etmem dance yemek yeri sevmem adamı kazıklarlar ve doyurmazlar.

Ankara'dan sevgiler...

Ham hummm[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum..
- Deli Cevat
Sosyal ağlarda paylaş

Çanakkaledeyim,Çanakkaledeki yerleri sayayım...
1)Yemek:Köfteci Mümin,Şehir Kulubü,Yalova(Manyak kazık bir yer ama),doyum,Can burger,okyanus,boğaz 2000(manyak kelle paçası var).
2)Melodi,Sultan,Efe,Cafe De notte,Yerde fıstık(çok ilginç bir yer tavsiye ederim)...
3)Lodos,Şişe Bar(keşler takılıyor),Alesta.[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger

[Bu mesaj RamsesII tarafından 12 Mart 2003 19:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

şöhretler büfenin artizleri ve dürümleri mükemmel. aslında her şeyleri mükemmel.

bir de 10 kişi pizza hut'a gidip "yiyebildiğin kadar ye" menüsünden yemek süper. etrafınızdakilerin size tip tip bakmaları falan...[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki:
emlamı yad aincirli biskrem rullaz
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca İstanbulda okul kırılmış güneşli bir sabah için kahvaltı mekanı olarak bebek Gloria Jeans ideal , 3 katlı çok geniş bir alana sahipler , alt kat denizle birleşik ayrıca her kattan çok güzel deniz seyrediliyor tavsiye ederim. Eğer bebeği severim ancak G.J hoşuma gitmez diyorsanız gene size "Fioro" yada "Bebek kafe'yide" önerebilirim..
Afiyet olsun :)[hline]*!Direct Drive*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...