Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yemek , Cafe , Dance..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1-) yemek: thanks god, sargın-mercan, divan sushi marinada, the bridge, istek cadde roof,
2-) bişeler içmek ve tavla için diyar, nargile: marakeş, eftelya, ama her zaman kayalık derim ben...
3-) gece hayatı boğazda manzara karşısında yemeği tercih ederim. illa danssa piskopat mekanlar da yok deel... mesela abim gibi latin danslarının hepsini bilio olsaydım.. ahhahh neyse seneye coşacaz:)[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK...
19.11.2002

Mübarek Sazan - given by BabacumMostors
Mesaj tarihi:
said:
Prawler, 11 Mart 2003 20:14 tarihinde demiş ki:
emperyalizm kalelerinde yemek yemek zorunda kalıyorum
Dans etme olayı en güzel yazın olur..[hline]Prena Online Community
[email protected]

Ya oha ya yuh yani nasıl bir mantık bu tüm polislerin bilumum bir grupça toplanmış öğrencilere aha kominist anarşist gençler muamelesi yapması kadar ironik[hline]Thief of Paticik
Mesaj tarihi:
said:
TiReSiAs, 11 Mart 2003 23:17 tarihinde demiş ki:
said:
BabacumMostors, 11 Mart 2003 21:26 tarihinde demiş ki:
bla bla bla bla Diyar Nargile, [hline]Isn't it funny? Let's try something else...

hoca yannış bilgi var:)
diyarda ramazandan beri nargile yok...

yok yau... bir süredir gitmiyuordum yazık bee daha dışarıdaki terasın üstünü kapatıyorlardı[hline]Isn't it funny? Let's try something else...
Mesaj tarihi:
1) Kebapçı olsun da uyduruktan da olsa yerim.
2) Mado veya Turunç cafe
3) Dance etmem dance yemek yeri sevmem adamı kazıklarlar ve doyurmazlar.

Ankara'dan sevgiler...

Ham hummm[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum..
- Deli Cevat
Mesaj tarihi:
pizza hut ve subwayi özlettiniz bana aaargh

artık yaza kadar zayıflarsak, yazın deli gibi pizza + kurabiye kasarız.[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum..
- Deli Cevat
Mesaj tarihi:
Çanakkaledeyim,Çanakkaledeki yerleri sayayım...
1)Yemek:Köfteci Mümin,Şehir Kulubü,Yalova(Manyak kazık bir yer ama),doyum,Can burger,okyanus,boğaz 2000(manyak kelle paçası var).
2)Melodi,Sultan,Efe,Cafe De notte,Yerde fıstık(çok ilginç bir yer tavsiye ederim)...
3)Lodos,Şişe Bar(keşler takılıyor),Alesta.[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger

[Bu mesaj RamsesII tarafından 12 Mart 2003 19:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
şöhretler büfenin artizleri ve dürümleri mükemmel. aslında her şeyleri mükemmel.

bir de 10 kişi pizza hut'a gidip "yiyebildiğin kadar ye" menüsünden yemek süper. etrafınızdakilerin size tip tip bakmaları falan...[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki:
emlamı yad aincirli biskrem rullaz
Mesaj tarihi:
Ayrıca İstanbulda okul kırılmış güneşli bir sabah için kahvaltı mekanı olarak bebek Gloria Jeans ideal , 3 katlı çok geniş bir alana sahipler , alt kat denizle birleşik ayrıca her kattan çok güzel deniz seyrediliyor tavsiye ederim. Eğer bebeği severim ancak G.J hoşuma gitmez diyorsanız gene size "Fioro" yada "Bebek kafe'yide" önerebilirim..
Afiyet olsun :)[hline]*!Direct Drive*
Mesaj tarihi:
said:
Ragnar, 13 Mart 2003 13:28 tarihinde demiş ki:
Yemek : Yemekhane
Kafe : Çay ocağı
Bar : Yine Çay ocağı

Offf Heryer yeşillllllll :)

Hayırlı teskereler :)[hline]*!Direct Drive*
  • Yeni Oluştur...