Chemical Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Evet kül çok hoş bişi suya atınca yüzüyor o taş absürt bişi yani:) bendede var kocaman bi parça kırıldı ama ponza taşı zaten ondan yapılıyo[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Chemical o taşlar standart kutularda satılan hoş taşlar. Pek bi özellikleri yok yani...[hline]I am the light that shall lead you to darkness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 en üsttekiler diil ama hoş görüntüleri çok sık çıkmıyo yani sağdan soldan[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Digicam alırsam adam gibi çekip yollarım bütün koleksyon'u... Gözünüz gönlünüz açılsın hehe.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Valla akmarda kaç kuruş verirler hiç bir fikrim yok :-P said: aquila, 13 December 2003 23:29 tarihinde demiş ki: generalim o taşlar iyi para ediyomu,bende toplicamda bundan sonra.akmarda satarız :P [hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 sudan aldıkları şeyi satın almazlar:)[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 hey allam, resimleri gormeyince bi de degerli tastan bahsediliyo, vay be dedim patiler zengin galiba, degerli tas koleksiyonu falan yapiyolar :) bahsettiginiz o taslarin cok daha fazla cesidi akmardaki dukkanda deil de istiklal caddesinde aznavur pasajinda var, oranin giris katinda bi dukkan var, sadece bu tur taslar satiyo, bi de cunda adasi diyen arkadaslar var, haklilar ama fazlaca uzak deil mi :) hos bana hepsi ayni derece uzak ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 nasıl resimleri göremedin:)[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 nasıl resimleri göremedin:)[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 hiçbirinizmi kürdanla baruta gülmedi:)[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 gordum tabi ama resimlerin ikinci sayfada ya o bakimdan ilk sayfa boyunca saskinlik yasadim azicik :) bu arada cici taslarin varmis, ben de cok seviyorum goruntulerini onlarin bi de dokunmak cok zevkli oluyo, guzel yuzeyleri var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 said: edi, 14 December 2003 07:27 tarihinde demiş ki: bu arada cici taslarin varmis Hmpffffffahahahahahahahah..[hline]I am the light that shall lead you to darkness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Chemical, bu taşların manyetik özellikler gösterdiklerine göre gerçekler. Ama o taşların bazılarından dökülen tozlara dikkat etmelisin, zehir özelliği olabilir(başkalarının yalancısıyım:D). Bende bu taşlarla ilgili ansiklopedimsi bir şey var yarın (gerçekten çok yorgunum bu akşam:) ) istersen isimlerini ve özelliklerini yazabilirim. Bu arada bu arada, Kadıköytaşı diye de bir taş var, insanlar bu taşa ilk olarak Kadıköy'de rastladıkları için adı böyleymiş. [hline]hala öğrenemedim... [Bu mesaj Aurora tarafından 14 December 2003 21:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Aldım... Kullandım...(kolye) Gerçek olduğunu düşünüyorum...(sadece bir kişiye sordum.ne kadar anlar bilemem)[hline]Her daim kutsal... Her daim tanrıya yakın... Her daim üstte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar