Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Nedendir? Firewall falan filan da kullanmıyorum..[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyler_gs Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 xp kullanıosundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 evet :) yani düzeltemez miyim?[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 yok mu el atan?[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Firewall değil eger proxy kullanıyorsan icq için (Kablonetcilerin yaptıgı bir seydir ) o zaman yapılabilecek bir sey yok. Çok zor file alışverişi yapılabiliniyor. Ben cok ugrastım duzeltmeyi ama olmadı. Cok nadiren yapabiliyorum o da neye gore değişiyor bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 ...ve tanrı msn messenger'ı yarattı[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 MSN Messenger file transfer olanağı sağlıyor mu? Güzelmiş o zaman.Üyelik, açma kapama lagaluga için ne gerekiyor?[hline]Even the smallest person can change the course of the future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 yalnız uyariyim , msn'de resume özelliği yok .... yani dosya gitmedi mi ?? 0 dan başla .. sabit bağlantisi olup arkadaşlarina 20 30 mb lik dosyalar yollayanlarin haberi olsun ... yinede güzel msn ole icq da seninle ayi sorunu yaşayan arkadaşlarla güzel oluyo ...[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 said: yok, 14 December 2003 16:07 tarihinde demiş ki: hotmailden e-mailim olmasi kafidir..[hline]AO:Orospu Izmir Linux Kullanicilari Grubu (LKD) "Ben Armutum!" diyenlere.. Illa hotmailden bir hesabiniz olmasi gerekmiyor. herhangi bir maili de msn messengerda kullanabilirsiniz.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar