Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'da Deniz akvaryumu alabilcek iyi bir yer


Absolut

Öne çıkan mesajlar

Deniz akvaryumu almaya karar verdim. Normal akvaryum konusunda oldukça tecrübem var fakat tuzlu su akvaryumu bilgim 0. Bu işi ankarada hakkıyla yapan ve gerektiğinde bilgisi ile yardım edebilcek bir yer var mı?
Ve Ankaradaki fiyatlar hakkında bilginiz var mı?
Realde bi dükkanda buldum yaklaşık 1 milyara falan hersey üzerinde ve yaklaşık 75-85LTlik bir akvaryum (solüsyonlar ve bütün eltler dahit fiyat) ama emin olamadım yani bu akvaryumu alırken her parçasını ayrı mı almak daha iyi yoksa bu herpsi takılı sistemi almam da bir sorun sorun olur mu?
Teşekkürler. Bu arada başalak için çok büyük hacimli birşey düşünmüyorum. Hele bir becereyim ilerde büyütürüm olmadı.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Her zaman daha güzel bir akvaryuma geçmek istedim ve en sonunda deniz akvaryumuna karar verdim. Hep aynı balıklar aynı sorunlar aynı çözümlerden bıktım:) değişik sorunlar, değişik keyifler yaşayacağıma inanıyorum Deniz akvaryumu ile. Biliyorum bir hayli zor deniz akvaryumu normal akvaryum ile karşılaştırınca ama başarırız elbet.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
Hmm Deniz Akvaryumu şunu söyliyeyim.1 Milyara Bulmussan gayet normal bir fiat bence çünkü bir aralar bende heves ettim bendede normal akvaryum war yaklaşık 3 - 4 seneden beri.
Fakat en çok bakmak istediğim balık Köpek Balığının Minyatür Olanı Oda Sadece Deniz Akvaryumunda yaşıyor öle bir akvaryum olmayı düşünüyorsan Bence bu tür balıklar yerine daha çazibeli balıklar baka bilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet abso gerçeği sonunda itiraf etti aslında o bir balık :-P
said:
Absolut, 04 November 2003 14:32 tarihinde demiş ki:
Her zaman daha güzel bir akvaryuma geçmek istedim
[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...