Jaan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Evet haksızlık. Son yapılan indirimlerden sonra dsl kablodan daha ucuz bir hale geldi. Türktelekom artık yüzsüzlüğün dibine vurmaktadır. burayı okuyun Ben 6 ay önce kablonet aldım ve sözleşmem bir yıllık. Dolayısıyla kapattırırsam zarara gireceğim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bence kablo kullanıcıları bu olayı protesto etmelidirler. Çıkıp bana adsl ye geç demeyin eğer geçebilsem şu anda adsl kullanıyor olurdum.[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 e aslinda boyle olacagi belliydi ve baya konu$Ulmu$tu , modem bedava fakat 1 yillik sozle$me olayina girmeyin fln demi$ti insanlar. yapilan yuzsuzluktur ona diyecek bi lafim yok , $u an tek iyi ihtimal kablo nun da hizlanmasi/ucuzlamasi, ona da inanmiyorum ben $ahsen[hline]Uncle Sam wants you to stop thinking and start killing!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Tabiki bir protesto yapılmalı kablocular tarafından bunun yanında adsl kullanlarda yapmalı aynı şey 2tarafın basınada gelebilir. Bunun yanında bu 1$ modem konusunda 10a yakın uzun uzun yazım vardı almayın diye bıyıkda bırakıyoruz ama dinleyenimiz yok :d[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Mreak etmeyin yakında yükselecek ADSL fiyatı. Müşteri doldurup bağlamak için düşüyor fiyatlar.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 valla ben 1 dolara almadım direk 49 doılara aldım ama ultratv dekiler 1 yıllık sözleşme dediler. Bıdı bıdı ettiler. Sonra insanlar niye bu ülkede anarşist oluyo diyolar.[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 2004...[hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran hap yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is not answering, please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Bu mektup çok saçma ortada port yokken indirim yapması neden iss leri öldürsün ki? Ayrıca ISS ler de telekom sayesinde vurdu parayı telekom 3 yıl önce ADSL'i yaygınlaştırsaydı ISS ler daha iyi durumdamı olucaktı? tabiki hayır. Sırf dialup kullanıcısı çok fazla diye ISS ler yıllardır zaten ayakta duruyor. Bu yazıyı Turk.internet.com a gönderen kişinin kesinlikle küçük bi ISS firmasının çalışanı olduğundan eminim. Çok fazla saçmalamış ve bariz olarak telekoma yüklenmiş. Zaten ortada port yok indirim'in kime ne zararı var dialup'ı bırakıp adsle geçebilcek insan yok... Ayrıca Kablo sözleşmesi böyle malesef ayrıca kablodaki hızı telekom belirlemiyor ultratv vs belirliyor fiytta aynı şekilde telekoma ödenen parada var tamam ama şöyle bi örnek veriyim. Kablonet için başvuruyu servis sağlayıcı firmaya yaparken ADSL başvurusunu direk telekoma yapıyorsunuz. Yani suç sadece telekomda değil..[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 2004...(Aynen)[hline]Türk Replay sitesi Sandwaves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 adsl mi almak mantıklı kablo mu şu anda? babam alacak da iş yerine. hangisi daha mantıklı?[hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 işyeriyse adsl..[hline]Then they summoned me over to join in with them. To the dance of the dead In to the circle of fire I followed them. In to the middle I was led Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Kablo daha hızlı, ama daha pahalı. Aslında su ankı 256 adsl bıle neredeyse 64 kablo ıle esıt.Tabı su ankı kablo 64 yerıne 128 servıs verıyor oda ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 niye lan arma malı? (icq'ya gelsene)[hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar