Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Gece gündüz Blind Guardian - Somewhere Far Beyond Şebnem Ferah - Kadın Demir Demirkan - Dünya Benim Nightwish - Wishmaster dinleyebiliyorum ve hiç sıkılmıyorum. Özellikle Nightwishin, Şebnem Ferah ve Blind Guardian arası tarzını çok sevdim. Wishmaster albümü gerçekten güzel. Blind Guardian'ın ve Şebnem Ferah'ın diğer albümlerini de dinliyebiliyorum, ama belli bir süreden sonra sıkılıyorum.. Özellikle Nightwish albümü tarzında, o hissi verebilecek bildiğiniz hangi albümler var? Bir de yukardaki albümleri seven birisine tavsiye edebileceğiniz ne gibi albüm ve gruplar var?[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 lacuna coil i seversin herhalde.. demons and wizards olabilir.. lake of tears bile olur..[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 sevebileceğim albümlerini de söylesene.. mesela lacuna coil'in bir şarkısını dinlemiştim de o kadar hoşuıma gitmemişti[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 nw nin dier albmleimide seversn o zmn beto vazquezide beeneblrsn until down şarksını şarkının vokalini tarja yapıo[hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 After Forever - Decipher Darzamat - Oniriad Beseech - Souls Highway Winds - Reflections of Passion Bunnar iidir.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Olayı biraz bozayim :) Bana gore saalam bi kac album.. Kent Ozanları 1 (Cıktıında 2 si) Gitarın ASİ Çocukları Yavuz Çetin - İlk Yavuz Çetin - Satılık[hline]Imzam = Ernesto Guevara de la Serna IcQ UiN = 488945 E - MaiL = [email protected] NøT= *immune to terlik shield sahibidir* [Bu mesaj Sypro tarafından 10 December 2003 16:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 sen en iyisi ightwisih topdan indir gerçekten hiç diskussion'a girme[hline]a.k.a wicked Bonecrusher, 05 December 2003 10:22 tarihinde demiş ki: timberlake dansı yap tinerciler saldırcan sanır kaçarlar.. Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 nightwishin 2 albümü daha var bende orjinal. onları wishmaster kadar sevemedim.. ama dinliyorum arasıra..[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Oceanborn var mı? yoksa onu dinlemeni gerçekten tavsiye ederim.[hline]and there's magic in the air... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 var oceanborn[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 century child da güzeldr bak diorm daha öncede forum açmştm kimse iplemedi Beto Vazquez dinleyn 4 şarkının vokalini tarja yapıo vs etkilio insanı yani[hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Elvenking - heathenreel albümü ve sonata arctica nın bütün albümleri :)[hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Server'ın Göçmesini Protesto Ediyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 lacuna coil- falling my wings to myself ı turned circle cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
songlessbird Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 dream theater - scenes from a memory bu müzik sana hayatın boyunca yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deryck Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Bak pek alakası yok senin dinlediklerinle (!) ama Papa Roach ' un Infest albümünü dinle derim dinlemediysen albümdeki en manyak parça olarak ta Between angels and insects ' i tavsiye ederim[hline]This can't last forever Time won't make things better I feel so alone Can't help myself And no one knows If this is worthless Tell me...So!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 "Bir de yukardaki albümleri seven birisine tavsiye edebileceğiniz ne gibi albüm ve gruplar var?" Ya tahmin ettiğim kadarıyla sen Empyrium dinlesen seversin. Where at night the wood grouse plays albümüni indiriver. Katatonia dinlersin. A Darkness Coming'in olduğu albümü indir. Blind Guardian tarzı demişsin, eh Iced Earth de dinlersin sen. The Dark Saga II'yi indir. Hazır elin deymişken The Dark Saga I'i de indir. Ne hazin bir olaydır ki Empyrium da Iced Earth de daalmışlardır... Yastayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 said: songlessbird, 12 December 2003 00:24 tarihinde demiş ki: dream theater - scenes from a memory bu müzik sana hayatın boyunca yeter valla ööle..hatta dream theater-fatal tragedy şarkısını dinle ordaki solo sana en az 1-2 yıl yeter:D[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 within temptation dene.. after forever bulursan mutlaka dene...[hline]Dramar on Albion/Kay Osmanbey [Fatihin Fedaileri] on Midgard/Merlin [b]the blue mists of the night[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sadbutTrue Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Megadeth - Youthanasia tek gecerım[hline]Then they summoned me over to join in with them. To the dance of the dead In to the circle of fire I followed them. In to the middle I was led Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HellHound Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 said: riglous, 12 December 2003 01:45 tarihinde demiş ki: The Dark Saga II'yi indir. Hazır elin deymişken The Dark Saga I'i de indir. Dark Saga, Dark Sagadir II'si I'i yoktur[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Müzik Albüm veya Grup tavsiyesi lazım × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
sadbutTrue Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Megadeth - Youthanasia tek gecerım[hline]Then they summoned me over to join in with them. To the dance of the dead In to the circle of fire I followed them. In to the middle I was led Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 said: riglous, 12 December 2003 01:45 tarihinde demiş ki: The Dark Saga II'yi indir. Hazır elin deymişken The Dark Saga I'i de indir. Dark Saga, Dark Sagadir II'si I'i yoktur[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar