Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu salak kim bööle ve Ne yapmaya çalışıyor???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
wicca'dan cevap:
wicca (0:30 AM) :
ne kadar aptalca ve düşünmeden hareket eden insanlarla dolu bi forum yaa.bişe yapmadığı halde banlenmek de ne demek yaa.ayıptır gen$ler.nerenizle yazdınız benim olduğumu bilmiyorum ama saçmalamışınız? yazık paticik i kınıyorum...
Mesaj tarihi:
wicca, 2 dakika sonra yolluyordum ozel mesajina banlenme sebebini. hayir spamle alakasi yok banlenmenin merak etme. sadece bi kac kisiye durduk yerde teror yapmissin sorun nedir diye sorucaktim sana.
Mesaj tarihi:
aka aracı
wicca (0:43 AM) :
yok sorun falan. banlemiş herifler yaa yuh. can gül açtı yı diyosan o terör falan değil okulumdaki bi gen$, horsegoessking e de sölediğim gibi amaç falan gütmüyodum.neyse mutlu olun koçlar
Mesaj tarihi:
sakin yav :)
böyle olaylar olur ara sıra
bi kaç ilginç tip gelip spam yapar tek tuşlada bütün mesajları silinir yani kendisine çektirdigi eziyet bize çektirdiginden daha fazla olur (yeni account al mail onayı falan teey ugraşıp durur)

kısa sürer bu tip şeyler
henüz bütün ömrünü paticiktekileri kıl etmek için harcayan birine rastlamadım

bari hunter falan gibi yaratıcı olsalar
olmayan Mail serverımızı hackleseler mesela[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki:
osi de rp=soytarılık diyorum.
Mesaj tarihi:
beni anlamadiniz demek yerine, bu kadar zavalli hareketler yapan birinin nasil anlasilmasi gerektigini sen soyler misin?[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
işte tam lamer anlayışı.
"onların arasından olamazsam onlara zarar veririm."

kimseyi dışladığımızı sanmıyorum böylesine üzülmene gerek yok yani. yaptığın zararı düzeltmek 1 dakikayı bile almayacaktır yani boşuna kasıyorsun..[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
  • Yeni Oluştur...