songlessbird Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 wicca'dan cevap: wicca (0:30 AM) : ne kadar aptalca ve düşünmeden hareket eden insanlarla dolu bi forum yaa.bişe yapmadığı halde banlenmek de ne demek yaa.ayıptır gen$ler.nerenizle yazdınız benim olduğumu bilmiyorum ama saçmalamışınız? yazık paticik i kınıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 wicca, 2 dakika sonra yolluyordum ozel mesajina banlenme sebebini. hayir spamle alakasi yok banlenmenin merak etme. sadece bi kac kisiye durduk yerde teror yapmissin sorun nedir diye sorucaktim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
songlessbird Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 aka aracı wicca (0:43 AM) : yok sorun falan. banlemiş herifler yaa yuh. can gül açtı yı diyosan o terör falan değil okulumdaki bi gen$, horsegoessking e de sölediğim gibi amaç falan gütmüyodum.neyse mutlu olun koçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 koclar kelimesi tanidik geldi[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 konu ne ?[hline]-We create worlds..Are you with us ?.. -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! -Everything is gone which I have done..Hey You Son! Dou you think I'm still the Number One!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 bu ne la naptı bu denyo?[hline]Nanee nanee nanee nanee Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 "post" çıktı mertlik bozuldu! olay budur[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 bunlar aşmış lamer...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Yaw neler kaçırdık böle tuh; niyse Saldırıları kınıyoruz!, gn birlik günü Paticik. Lamerleri barındırmayalım barındıranları uyaralım.[hline]a.k.a wicked Bonecrusher, 05 December 2003 10:22 tarihinde demiş ki: timberlake dansı yap tinerciler saldırcan sanır kaçarlar.. Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Napmış bu eleman? Bi bug bulup işaretlermi eklemiş nickinin yanına? Eğer öyleyse büyük iş başarmış allahın sanalı.[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 sakin yav :) böyle olaylar olur ara sıra bi kaç ilginç tip gelip spam yapar tek tuşlada bütün mesajları silinir yani kendisine çektirdigi eziyet bize çektirdiginden daha fazla olur (yeni account al mail onayı falan teey ugraşıp durur) kısa sürer bu tip şeyler henüz bütün ömrünü paticiktekileri kıl etmek için harcayan birine rastlamadım bari hunter falan gibi yaratıcı olsalar olmayan Mail serverımızı hackleseler mesela[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 anaa hekir gelmis nerde findik fistigimiz bonzimiz heh ozlemisdik nukebaslikli kiz gittikden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 hekiiiirrr lmao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Hay ciğerim..Mutlu oluyordur yapınca böyle ;] bak negzel lamer lamer.. oh..deysin..yarasın.. Mutlumusun? Helalsin B@b! sana bundan bir tane hediye benden...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingOnly in My Dreams Now...Curse!Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 %28 de ban mı geldi? Yazıııkk... Peki... Az sonra evinin kapısı çalındığında "birazcık" tırsman gerektiğini anlayacaksın bence..b@B![hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wingFORCE Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 ondan bööle yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 yaaa ondan böyle... rofl[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 aboww hecirler basmis forumu[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paticik taciz altında[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Belli bir süreliğine account alımını durdurun :P Bu denyo hede hödö ne varsa alıcak[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Bu threadi silseniz diyorum...[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 beni anlamadiniz demek yerine, bu kadar zavalli hareketler yapan birinin nasil anlasilmasi gerektigini sen soyler misin?[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 işte tam lamer anlayışı. "onların arasından olamazsam onlara zarar veririm." kimseyi dışladığımızı sanmıyorum böylesine üzülmene gerek yok yani. yaptığın zararı düzeltmek 1 dakikayı bile almayacaktır yani boşuna kasıyorsun..[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Hek bu hek, heklendiğimizi duyunca bu da gelmiş işte.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... BombaciMulayim, 11 December 2003 23:52 tarihinde demiş ki: normal birey kim lan? çıksın ortaya, ezicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 aboow kacın[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar