Armedx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Arkadaslar Serverımda Str Dex İnt Cok Zor Artıyor.. Bunu Duzeltmek Istıyorum Yani Kolay Arrtık 2 3 denemede Gelsın Istenılen.. Nerden Ayarlıcam? Sizce Solıyecegınız yerde rakamları ne yapayım ? Beklıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 arkadaslar bu arkadasın ne kadar lavf anlamayan bır kıss oldugunu analdım..:D[hline][b][i]"Dread Lord's are Attacking You" said The Captain Scott.The Lord British yelled after this sentence: "We Don't Scare Yet,We Never Scare" Lord British|Order Leader [u]GaLaTaSaraY----İcq Number Crafted By Sybro[Ben Oluyom] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armedx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Sana inat lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Ayrıca çok kibar.[hline]Even the smallest person can change the course of the future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 terbiyesi cok yerınde... ama onda suc yok ona boyle bır terbıye verenlerde ben sana kotu bır sey demedım fazla topic acma diyorum ...![hline][b][i]"Dread Lord's are Attacking You" said The Captain Scott.The Lord British yelled after this sentence: "We Don't Scare Yet,We Never Scare" Lord British|Order Leader [u]GaLaTaSaraY----İcq Number Crafted By Sybro[Ben Oluyom] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Armedix bak guzel arkadasim ben de senin gibi scriptten anlamıyorum.ama mumkun oldugunca araştırıp yine de aradığım konu hakkında bir bilgi bulamazsam buraya yazıyorum.Scriptten anlayan arkadaşlar da sağolsunlar cevap vermeye çalışıyorlar.Burada herkes birbirine yardımcı oluyor ancak kimsenin hazıra konmasını istenmiyorlar.Bilmem anlatabildim mi?Senden ricam biraz daha araştır,acele etme iyice bak bulamazsan sor.Hadi byes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Arama link'ini kullansan kimbilir kaç topic vardır bu konu hakkında (veya faq) ..[hline][Mix]Reborn Blackicé a.k.a Kevin, Vista, Anderson I Love Nemo! / Summer Jam!.. / Messenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 mami gel alnından öpücem.[hline]Even the smallest person can change the course of the future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Yogh yogh öpme beni pls.Ben senin bildiklerinden değilim..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armedx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 ya derdınız ne sızın .. allahıma sukurler terbıyemde yeterı kadar yerınde...bana terbıye verenlerde bi o kadarda seviyelı ınsanlar..hemen kavgaya baglamayın aıle karıstırmayın ısın ıcıne..erkeklıge sımaz ama sana oretememısler galıba.. ayrıca arastırıp bulma konusuna gelınce ben herseyı arastırdım bugun actıım topıcler bulamadıklarım.. fazla topic batıosa muattab olma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Ben ne dedim şimdi senin terbiyene?[hline]Even the smallest person can change the course of the future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armedx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 sana demıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 O zaman "sizin" deme ve nick belirt.[hline]Even the smallest person can change the course of the future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armedx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 bunu sana soracak degilim dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Sen bilirsin.Boşuna zaman harcamamış olursun.[hline]Even the smallest person can change the course of the future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar