Armedx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Arkadaslar Bir Scp Yazmak İstedım ancak basaramadım istedigim su : Bir orc mask! Playerın TITLE 2nda ' The Orc ' Yazmıyorsa giydiginde oluyor ve maska yok oluyor.. ayrıca scp icinde mask NEWBIE olmalı... bunu bana guzel bır sekılde yazan dostlarım olursa cok sevıncemm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 hö? could you sipik türkiş?[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fatal_War Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 [Itemdef i_orc_mask] id i_hebele name Orc Mask type t_eq_Script ON=@create attr attr_newbie ON=@equip src.title The Orc timer 1 ON=@timer remove[hline]Fatal War Ultima Online Shard Yakında Hizmetinizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 ON=@unequip src.title da koyda çıkardıgında :D şey ettirsin[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Peki bir soru da benden olsun(script komutlarını öğrenmek için soruyorum) Diyelim ki bu magerobe u giymeye çalışan player Orc dışında bir ırk olsun.O zaman şöyle "Siz Orc değilsiniz...." yazsın.Ayrıca bu mage robun altına deri set giyilince de mage robe ile deri set armoru beraber olsun(yani deri set ar+ magerobe ar).Hadi bakalım scriptirler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armedx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Calismadi!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Sanırım arkadaş şey sormuş, title'ı The Orc ise mask'i giyebilecek, fakat değil ise mask'i giymeyi denediğinde ölücek ve mask yok olucak. Sanırım title'ına baktırarak check ettiremezsin, bunun yerine ırk sçeimi sırasında Orc olmayı seçen birine orc tag'i verebilirsin, oda ırk seçimi script'ine src.tag.orc 1 ekleyerek olur.Buna göre orc tag'ini check ettirirsin.[hline]Even the smallest person can change the course of the future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 ON=@EQUIP if !(==1) src.sysmessage Sen orc musun be gavat? src.hits 0 remove return 0 else SRC.SYSMESSAGE Vay orc kardesim! endif[hline]Even the smallest person can change the course of the future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 said: Armedx, 13 December 2003 03:44 tarihinde demiş ki: ayrıca scp icinde mask NEWBIE olmalı...Bunun için ON=@CREATE altına attr=04 eklemen yeterli olucaktır.[hline]Even the smallest person can change the course of the future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armedx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 ON=@Equip IF ( > The Human) IF ( > The Elf) IF ( > The Hobbit) IF ( > The Dwarf) RETURN 0 ELSE SRC.SYSMESSAGE Orc Irkından Degilsiniz! Giyemezsiniz... SRC.HITS 0 REMOVE RETURN 1 ENDIF RETURN 0 ELSE RETURN 1 ENDIF bu oLMAZMI DOSTLAR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 erutan ıngılızcene hayranım :D super konusuyosun could you spik turKish[hline][b][i]"Dread Lord's are Attacking You" said The Captain Scott.The Lord British yelled after this sentence: "We Don't Scare Yet,We Never Scare" Lord British|Order Leader [u]GaLaTaSaraY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armedx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 [Itemdef i_orc_mask] ID=i_mask_orc NAME=Orc Mask TYPE=t_eq_Script COLOR=06a9 ON=@create attr=04 ON=@EQUIP IF ( > The Elf) src.sysmessage Orc Irkından Degilsiniz!! Cezanız Olumdur! src.hits 0 remove return 0 else SRC.SYSMESSAGE Vay orc kardesim! endif ARKADASLAR ORC MASKESI CIKIO NEWBIE DE OLMUS ANCAK HER IRK GIYEBILIYO!! BENIM ISTEDIGIM SADECE ORC LAR GIYEBILSIN!!DIGERLERI GIYDIGINDE ÖLSUN VE MASKE YOK OLSUN ISTEDIGIM BU ..DUZELTMELER YAPARMISINIZZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armedx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 BIRDE CIFT TIKLAYINCA GIYILMIYOR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Valla Bravo herkes server açıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 [Itemdef i_orc_mask] ID=i_mask_orc NAME=Orc Mask TYPE=t_eq_Script ON=@create attr=04 COLOR=06a9 ON=@EQUIP if !(==1) src.sysmessage Orc irkindan olmayanlar giyemez! src.hits 0 remove return 0 else SRC.SYSMESSAGE Selam olsun sana kanli kardesim endif Ancak bu şekilde olur.Tekrarlıyorum, title check ettiremezsin, ırk scriptinde her ırka bir tag verirsen, ileride çok işine yarar.[hline]Even the smallest person can change the course of the future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 said: Fransua, 13 December 2003 12:57 tarihinde demiş ki: erutan ıngılızcene hayranım :D super konusuyosun could you spik turKish[hline][b][i]"Dread Lord's are Attacking You" said The Captain Scott.The Lord British yelled after this sentence: "We Don't Scare Yet,We Never Scare" Lord British|Order Leader [u]GaLaTaSaraY herhalde nasılım ama :D döktürenzi[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Bu arada TYPE=t_eq_Script satırının ne işe yaradığını bilmediğim için silmedim.[hline]Even the smallest person can change the course of the future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 [itemdef i_hebele] defname=i_hebele id=i_mask_orc On=@Create attr attr_newbie On=@Dclick TRIGGER=@Equip On=@Equip if !( == the Orc) src.sysmessage Sadece orc irk'ina ait kisiler giyebilir. src.unequip return 1 endif[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Tamamda ölüp dirilince title mitıl kalmıyor zaten.[hline]Even the smallest person can change the course of the future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armedx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 BEYLER SCP GUZEL CALISIYOR ANCAK UC TANE PROBLEM VAR !!! 1) Orc Mask Baskasi Tarafından Giyildiginde SİLİNMIYOR!!1 2)cIFT tIKLAYINCA OTOMATIK GIYMIYOR!! 3)BENIM ISTEDIGIM ORC MASK BIR KEZ GIYILDIGINDE HIC KAFADAN CIKARILAMAMASIDIR!! NASIL OLUR? 3 DE HAL OLDUMU ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Beyler deme, ad belirt, kime diyorsun, hangi script çalıştı?[hline]Even the smallest person can change the course of the future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armedx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 ya dostum tamamda orc dısındakı bı baska ırk gıydıgınde adam ölüyo tamam bu guzel..ama reslendıgınde cantasında gene maske duruo ... ben o maskenın sılınmesını ıstıorum orc dısındakı bır baska ırk gıydıguınde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armedx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 senın verdıgın calıstı ama bazı eksıklıkler war işte 1) orc dısındakı baska ırk gıydıgınde oluyor.. güzel..ama oldukten sonra adamın cantasından sılınmesınıde ıstıorum 2)orc giydiginde bırdaha hıc yuzunden cıkmasın olurmu?warmı bole bısı? 3)cantadan maskeye cift tıkladıgımda giymiyo..elımle goturup kafasına koymam gerekıo bu nasıl ayarlanır [Bu mesaj Armedx tarafından 13 December 2003 13:54 tarihinde değiştirilmiştir] [ T_CLOTHING YAPTIM OLDU 3. SIKKI GECELIM ) [Bu mesaj Armedx tarafından 13 December 2003 13:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 tamam senin istedigin gibi olsun [itemdef i_hebele] defname=i_hebele name=orc mask id=i_mask_orc type=t_eq_script On=@Dclick src.equip On=@Equip if !( == the Orc) src.unequip src.sysmessage Sadece orc irk'ina ait bir kisi giyebilir. src.act.remove src.hits 0 else src.act.attr attr_move_never|attr_newbie endif tam emin degilim act ların calısıcagından bende bu ise yeni basladım :d[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 remove koyunca silinmesi lazım diye hatırlıyorum ama.. Bu heralde bilgim veya hafızam dışında kalıyor. Üzerinden hiç çıkmamasını nasıl sağlayabileceğinide bilmiyorum. Kısacası benden bu kadar. :)[hline]Even the smallest person can change the course of the future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar