Xanros Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 ntv yada cnn turkte cuma günü(bugün)belgesel var diyorlardı kaçta ve enrde bilen vamrı?[hline]Kayayı parçalayan,suyun şiddeti değil,damlaların sürekliliğidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 hadi ya nerden duydun araştırayım hemen[hline]CsnFrp What is Regulus? canbir, 12 November 2003 21:49 tarihinde demiş ki: regulus:her konuda bi msjı mutlaka bulunan,canısı şekersi,bülüğü büzülüşecesi kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Tolkienin hayatı olan birtane veriyorlardı omu?[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 offfff kaçırdım cnn türk 3.filmin kamera arkasını vercekti doh !![hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 12 aralikta verecek, kimse bisey kacirmadi.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 satt bilen? [hline] I see in your eyes the same fear that would take the heart of me, A day may come when the courage of man fails, When we forsake our friends and bring all bonds of fellowship but it is not this day This day we FIGHT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 22.05[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 21.05 miş sanırım doru saati 10 dakika sora ntv de başlayacak yane[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 bişeye benzetemedim ya filmdeki bütün savaşları tarihten olaylara benzetmişler ama pek ilgimi çekmedi .. bi tek rasputin süperdi herif kokuyomuş ama karizmaymış manyak nası oluyosa euahe neyse beyazperde programını kaçırdım bunun için kıl oldum[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 şu an cnn türk'te bi tane daha başladı bu daha çok filmle ilgiliymiş ..[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 hiç güzel değildi.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 NTVdeki bok gibi idi kısaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dae Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 cnnturk teki şimdi bitti... ntvdeki baya kötüüydü de cnn turkteki hakkaten iyiydi... cnnturk yine bu çarşamba gala gösterimi için bilet dağıtıyordu belgeselin sonunda soru gimlinin zırhının ağırlığı kaç kg idi yanıt veren oldu mu buna? ben bir gaz :) yazdım cevap(30kg) ama....bakalım[hline]Estel_Anorien, 04 October 2003 00:58 tarihinde demişki: Kılda tüyde keramet olsa götte çıkmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dae Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 [Bu mesaj dae__ tarafından 12 December 2003 23:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dae Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 upps ardarda 3 tane mesaj yollamışsım.. veritabanı çötü diye mesaj verip duruyordu site ben de gitmedi sandım... pardon yine [Bu mesaj dae__ tarafından 12 December 2003 23:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Ben de 50 kg diye salladım ama işallah tutar Bu arada ne zaman ve nerden öğrenebiliriz sonuçları?[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 soruyu görmedim ama 30 diye hatırlıyorum öle olsa gerek[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 jankis yapma allaanı seversen, kalbime indirecen valla[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 kablolu tv belgesel kanalında vardı hala suruyor belgesel[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 cnn türk inşallah diğer belgeseli bol bol tekrar ettiği gibi bunu da tekrar eder kaçırdım poffffff[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 ntvde vardı gece ama kıs kestıler gıbı geldı bana[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Haydar aliyevin olumune yogunlasti her iki haber kanali da. Ama yarin[pazar] gun boyu ozel gosterimler, programlar olacakmis Cnnturk de. cuneyt ozdemir de besnbirk da yuzuklerin efendisi uzerine soylesi yapacakmis.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Valla arkadaş bana National Geographic'in Lotr belgesel cd'sini vermişti, heralde ona benziyordur.Lotr ile gerçek hayat arasındaki benzerlikler, J.R.R. Tolkien'in savaş sırasındaki ruh halinin kitaba nasıl katkısı olduğu hede hödö.[hline]Even the smallest person can change the course of the future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 hayir daha cok ucuncu film uzerine konusuyorlar.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Bi daha yayınlanır mı o zaman? :hmm:[hline]Even the smallest person can change the course of the future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar