kız takıntısı olarak sarışın takıntım var.
araba takıntısı olarak kırmızı station lara takıntım var. çok seviyorum içim bi hoş oluyo bu bmw 3.30 station olsun yada tempra sw olsun hiç farketmiyo nedendir bilinmez.
bide süs köpeği takıntım var nerde görsem koşarak kaçasım geliyo.oysa pitbul rotweiler gibi köpekleri cok severim ve hiç korkmam besledim bile.ama süs köpeklerinden KORKUYORUM.[hline]Sì man i yulman nin enquantuva?
Dolmuşta insanlar ''müsait bi yerde inecek var'' derse kıl olouyorum! Ne demek kardeşim , inecek var mış sanki bilmiyo kimin ineceğini
- valla müsait biyerde inecek var ama bilmiyoruz kim? gibi bi anlam oluo. Adam gibi indirirmisiniz de kardeşim!
bende sebze yiyemem
sırf et yerim yani cok zor sebze yemem.ölürüm 1-2 seneye :)[hline]Nanee nanee nanee nanee
Nane şekeri
Bu ne bahaneeeee
Şahaneyim şahane
Bundan sananeeee
Hmmz antremanda bi kere basmaya calısırken top cembere carpıp sekerse 1-2 saat boyunca hep aynı hareketi yaparım .. Kesin bir takıntı oldu zaten ki eger salonu kaparlarsa giderim dısarda yaparım ...
Ewde ayakkabılarımı cıkarmadan otururum ancak yatarken cıkarırım.
Gitarı hep caldıktan sonra kılıfına koyarım hic bir zmn dısarda kalmaz 5 dakkalıgına isim cıksa bile koyarım ..
Buyuk Kara sinek gordugum zaman butun pencereleri kapıyı kaparım kacarım odadan 1-2 saat girmem kimse zorla sokamaz ...
En cok sewdigim sarkıyı ard arda 2 kez asla dinlemem .
Buyuk abdesti aldıktan sonra ellerimi en az 2 defa en fazla 5 defa sabunlarım ...
Bir seye sinirlendigim zaman buyuk-kucuk birsey kırıp parcalamazsam sinirim yatısmaz.
CD'leri CD kapaklarına koymam kasanın ustu cd kaynıyor ...
en kotusu: Muzik olmazsa giyinemem, evde giyinmek icin guzel muzik ararım eger muzik yoksa kız arkadas,antreman vs vs ye yarım saat bile gec kaldıgım olur ....[hline]
Wulfgar, 11 December 2003 18:07 tarihinde demiş ki:
- valla müsait biyerde inecek var ama bilmiyoruz kim? gibi bi anlam oluo. Adam gibi indirirmisiniz de kardeşim!
[hline]Avatar...
Peki ya adam seni fazla ciddiye alıp indirirse napıcaksın? hemde adam gibi
dur 0 anki seklin cizim;
:-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o
hühehe takılmadan edemedim acıkcası :-)
[Bu mesaj BlueStar tarafından 12 December 2003 02:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesela bende bunlar vardır..
Yolda yürürken hep tipleri incelerim kalitelerine göre hepsine bir şarkı düşünürüm kafamda..Yaşlı adamsa saz çalarım mesela
Herhangi birinin bilgisayarında masaüstünde bir oyunun veya programın shortcutı varsa deli olurum hemen silesim gelir.Kendi bilgisayarımda asla bulunmaz..
Anahtar taşımayı hiç sevmem.Eve geldiğimde anahtarla kapıyı açmam. Hep zile basarım sadece kimse olmayınca açmak zorunda kalırım.
Öne çıkan mesajlar
Fistan
araba takıntısı olarak kırmızı station lara takıntım var. çok seviyorum içim bi hoş oluyo bu bmw 3.30 station olsun yada tempra sw olsun hiç farketmiyo nedendir bilinmez.
bide süs köpeği takıntım var nerde görsem koşarak kaçasım geliyo.oysa pitbul rotweiler gibi köpekleri cok severim ve hiç korkmam besledim bile.ama süs köpeklerinden KORKUYORUM.[hline]Sì man i yulman nin enquantuva?
Sosyal ağlarda paylaş
Wulfgar
Naparsınız işte her sabah/akşam dolmuşa binince böle takıntılar oluyo işte :P[hline]Avatar...
Sosyal ağlarda paylaş
Diablo
sırf et yerim yani cok zor sebze yemem.ölürüm 1-2 seneye :)[hline]Nanee nanee nanee nanee
Nane şekeri
Bu ne bahaneeeee
Şahaneyim şahane
Bundan sananeeee
Sosyal ağlarda paylaş
ZeuZ
Ewde ayakkabılarımı cıkarmadan otururum ancak yatarken cıkarırım.
Gitarı hep caldıktan sonra kılıfına koyarım hic bir zmn dısarda kalmaz 5 dakkalıgına isim cıksa bile koyarım ..
Buyuk Kara sinek gordugum zaman butun pencereleri kapıyı kaparım kacarım odadan 1-2 saat girmem kimse zorla sokamaz ...
En cok sewdigim sarkıyı ard arda 2 kez asla dinlemem .
Buyuk abdesti aldıktan sonra ellerimi en az 2 defa en fazla 5 defa sabunlarım ...
Bir seye sinirlendigim zaman buyuk-kucuk birsey kırıp parcalamazsam sinirim yatısmaz.
CD'leri CD kapaklarına koymam kasanın ustu cd kaynıyor ...
en kotusu: Muzik olmazsa giyinemem, evde giyinmek icin guzel muzik ararım eger muzik yoksa kız arkadas,antreman vs vs ye yarım saat bile gec kaldıgım olur ....[hline]
Sosyal ağlarda paylaş
Elith
Infernal'daki gibi birşey bende de var, hatta neredeyse aynısı.Hepsi feat. olucak, başka alternatifi olmaz, olamaz. :)
Müzik bitmeden bilgisayarı kapatmam, aşırı gerekli değilse başından kalkmam.
Bilgisayarda sürekli birşeyler yazma takıntısı.Klavyede birşeyler yazayımda, ne olursa olsun, yeterki mantıklı olsun.
Daha vardır bi' ton, aklıma geldikçe yazarım.[hline]Imaginary Staff
Sosyal ağlarda paylaş
BlueStar
Peki ya adam seni fazla ciddiye alıp indirirse napıcaksın? hemde adam gibi
dur 0 anki seklin cizim;
:-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o
hühehe takılmadan edemedim acıkcası :-)
[Bu mesaj BlueStar tarafından 12 December 2003 02:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
Wulfgar
Sosyal ağlarda paylaş
CaRCaRaS
Yolda yürürken hep tipleri incelerim kalitelerine göre hepsine bir şarkı düşünürüm kafamda..Yaşlı adamsa saz çalarım mesela
Herhangi birinin bilgisayarında masaüstünde bir oyunun veya programın shortcutı varsa deli olurum hemen silesim gelir.Kendi bilgisayarımda asla bulunmaz..
Anahtar taşımayı hiç sevmem.Eve geldiğimde anahtarla kapıyı açmam. Hep zile basarım sadece kimse olmayınca açmak zorunda kalırım.
Sosyal ağlarda paylaş