Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Garip hastalıklarınız, takıntılarınız

Bone

Öne çıkan mesajlar

asrimetrik şekillere karşı anti patim var...

Prensiplerim var no:5
nerede asrimetrik bir şey görsem hiç üşenmem ezerim tekmelerim döverim çakarım düzelinceye kadar yamulturum[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 10 December 2003 15:01 tarihinde demiş ki:
Belki hiç o tip kızları görmedim, ya da sevdiğim kızlar hiç o tip olmadı..
Ama uzun zamandır acayip kızlara karşı bir hayranlığım vardı..

Ortaokul, lise civarı, fitnessçi kaslı kızlara karşı bir hastalığım oldu.

Şimdi de necrogirl'lere karşı bir hastalık çıktı.
Mesela Evanescence'ten Amy Lee, Extreme Ghost Busters'dan Kylie, Beetle Juice'dan o küçük kız...
Metalci gençlik gibi boynuna koluna zincirli kolyeler, piercingler takan bir tarz değil. Ama yine de ruhu, giysileri, saçı siyah ve akıllı görünen bir tarz insanlar.

Dediğim gibi belki hiç karşılaşamam o tip kızlarla. Hoşlandığım kızlar da hiç o tip olmadı..

Ama takıntı işte, bir nevi hastalık..

Acaba sizin de bu tip takıntılarınız oldu mu?

Temizlik, titizlik takıntıları değil benim sorduğum, böyle sıradışı takıntılar..[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki:
"SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR."

Abi Amy Lee ye Avril Lavigne ye ve bunlar gibi bazı kadınlara acaıp hasta oluyorum. Sebebi bunların kedi gibi olmaları. nedense kedi gibi kadınlara hasta oluyorum .Ama başkalarının cok güzel dedıgı kızlardan falan fılan hıc hoşlanmıyorum. Kedi gibi bir kız gördümmü hemen mayışıyorum.

NOT: Amy Lee ye aşıksan aşkını hemen bıtırebılırım. Makyajsız resmini görmen seni o gruptan ve o kızdan tamamen Kısa bir süre içerisinde sogutur.
Sosyal ağlarda paylaş

Vejeteryanım.

Kurban bayramında Evden 1.5-2 ay süreyle yemek yemem.
Etin piştiği tencereden bir daha yemek yemem.Gördüğümü isterim başkası daha iyi olsa bile önce onu isterim yoksa cok kötü olurum :(

Kışın bile kazak ,sweat fılan giymem . tişört giyerim genelde. Sıcagı hiç sevmem yaz kış dırek boxerla yatarım. Sinirliysem birde güneş varsa o gün yandık! Kaçın... Uzun favori takıntım vardır cok severım paso oynarım :)
Sosyal ağlarda paylaş

Çok takıntım vardı fakat kurtuldum hepsnini yalan olduğunu anladım yendim mutluyum huzurluyum. Ama hala sınıfa sağ ayakla girmek gibi bir takıntım var bi de bir olay oldu mu onu kafama çok takarım o da bir takıntıdır bence ve de bir kızın saçı dümdüz olacak ve de tırnaklarının kesimi fln orantılı olcak[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deli333, 10 December 2003 23:24 tarihinde demiş ki:
Vejeteryanım.

Kurban bayramında Evden 1.5-2 ay süreyle yemek yemem.
Etin piştiği tencereden bir daha yemek yemem.
Gördüğümü isterim başkası daha iyi olsa bile önce onu isterim yoksa cok kötü olurum :(

kulagima muzik mi geldi ? demek yalniz degilmisim. ben de biraz once uzun bir aradan sonra yumurta yapiyim dedim, yaptim, yanliz birdenbire kokusundan midem bulanmaya basladi, ulan noluyoruz dedim boyle olmazdi, yaklastim acaba hakkaten yumurtadan mi diye soyle bi nefes cektim, kusuyodum hah dedim tamam olmusuz biz yumurta gibi artik, doktum yumurtayi yogurt yedim.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

Fotograf makınesinden tırsarım niye demeyin işte öyle işte bu aralar yendim biraz bu korkumu ama gene tırsıyorum bir de çok soluk yüzlülerden çekinirim bir de gözlerime dik dik bakılması beni Rage e sokar böyle işte :D[hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

bende sebze yiyemiyorum.. yani yesil sebzeleri ( pirasa ispanak , marul , maydonoz vb) tam bi etobur umdur..
Kizlarin ellerine cok dikkat ederim takinti halindedir.
uyurken etrafimda uyumayan insan olursa uyuyamam :-p
ama uyurken yanimda Tv aciksa daha rahat uyurum
Bide İnsanlarda en sevmedigim organ Ayak tir.. ozel bi gicikligim wardir ayaklara karsi.. ayak düsmaniyim evet :)

[Bu mesaj daverc tarafından 11 December 2003 00:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

lol Sharky :] o nun bir benzeri bendede var..

Kılavye tıkırtısı ve durmadan yazma takıntım var..

Kodlama yaparken yada bir iş üzerinde uğraşırken bilgisayarda,direk olarak böyle durmadan çatır çatır yazma ve sürekli bayana yada saatlerle geçene kadar ona devam etme olayı var bide..

Sora Bayanlardan hepsine hasta olurum...

Kafası uysun uymasın,karşı cins i merak etme takıntısı...

Yolda gördüğüm birinin kafasını okuma,o ne düşünüyor diye takıntı yapma...

Bisiklet sürerken,BsPer(bisikletciperspektifi) denilen olayla,millet beni izlerken onlara dikkat etme.

Karşıdan gelen insanları çoğu zaman umursamama takıntısı .

Deli gibi Dinlediğim deli dolu parçaları bir hededen yada başka bir - seviye birinden duyduğum zaman o parçadan nefret etme özelliği

Free takıntısı..

Korku takıntısı...ehe korkucak bişi bulamıyorum :] Bunge yap,onu yap bunu yap..hiç biri tırstırmıyor lakin,sonundaki ani duruş tırstırıyor ;] (örn: karım var ölemem :P )

Aşkımla beraber şöyle dik fecii bir yokuştan 30 tempo inerken,Fren tellerinin patlaması(Allah Korusun) ve ölme hedesi..(o an akla gelmiyorda,sonradan düşününce eheh evet)

Arabada hızdan fecii takıntım var..4 tekerlik arabayı,gecenin 3ünde otoyolda 2 teker sürünce olan birşey..
Hızlı Araba sürememe takıntımda oluştu 4. Kazamdan sonra :p
ama bir yandanda HIZA deli tutku olması var..(Peder kesicek,arabayı gene carpcam takıntısalı)Benzin takıntısı..

Millet bakarsa bakasın iplememe olayı(heh süfer bişi :P)

Karşıdan geleni iplememe takıntısı

Walkmen hastalığı,kesinlikle ayrılmaz bir şey.. =P Lakin 6 yıldır bırakamadım..

Yemeğe gelen bıçak-kaşığın ıslak olmaması gerektiği,ıslaksa silinmesi gerektiği

Su içerken içinin temiz olup olmadığına bakılması(vaktiyle çok böcekli yada çamurlu içtim yanlışlıkla :P)

Önemli bir hedeye giderken Diş temizliği[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Jimenez artık LTDF da olamayacak...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 10 December 2003 23:06 tarihinde demiş ki:
asrimetrik şekillere karşı anti patim var...

Prensiplerim var no:5
nerede asrimetrik bir şey görsem hiç üşenmem ezerim tekmelerim döverim çakarım düzelinceye kadar yamulturum

senle görüşmeyelim o zaman :)[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki:
"SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR."
Sosyal ağlarda paylaş

Araba kullanırken beni isteyen geçsin ama bi şahin doğan bilimum tofaş modeli gelip selektör falan yapınca bide bayanlar selektör yapıp korna çalarak yol istediklerinde canavar mode:on oluyor yol bitince duruyorum sarı kırmızı dinlemem geçerim abi :)[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Amy Lee ye Avril Lavigne ye ve bunlar gibi bazı kadınlara acaıp hasta oluyorum. Sebebi bunların kedi gibi olmaları. nedense kedi gibi kadınlara hasta oluyorum .Ama başkalarının cok güzel dedıgı kızlardan falan fılan hıc hoşlanmıyorum. Kedi gibi bir kız gördümmü hemen mayışıyorum.

abi kotor daki juhani yi göstermeyin arkadaşa :)[hline]Admin @ FRP-Tr.NeT
Helper Admin @ CsnFrp
Owner @ Grim Fandango Fan Club
Writer @ Never Ending Legends
Student @ Batıkent A.L. :-)
Sosyal ağlarda paylaş

kız takıntısı olarak sarışın takıntım var.
araba takıntısı olarak kırmızı station lara takıntım var. çok seviyorum içim bi hoş oluyo bu bmw 3.30 station olsun yada tempra sw olsun hiç farketmiyo nedendir bilinmez.
bide süs köpeği takıntım var nerde görsem koşarak kaçasım geliyo.oysa pitbul rotweiler gibi köpekleri cok severim ve hiç korkmam besledim bile.ama süs köpeklerinden KORKUYORUM.[hline]Sì man i yulman nin enquantuva?
Sosyal ağlarda paylaş

Dolmuşta insanlar ''müsait bi yerde inecek var'' derse kıl olouyorum! Ne demek kardeşim , inecek var mış sanki bilmiyo kimin ineceğini
- valla müsait biyerde inecek var ama bilmiyoruz kim? gibi bi anlam oluo. Adam gibi indirirmisiniz de kardeşim!

Naparsınız işte her sabah/akşam dolmuşa binince böle takıntılar oluyo işte :P[hline]Avatar...
Sosyal ağlarda paylaş

Hmmz antremanda bi kere basmaya calısırken top cembere carpıp sekerse 1-2 saat boyunca hep aynı hareketi yaparım .. Kesin bir takıntı oldu zaten ki eger salonu kaparlarsa giderim dısarda yaparım ...

Ewde ayakkabılarımı cıkarmadan otururum ancak yatarken cıkarırım.

Gitarı hep caldıktan sonra kılıfına koyarım hic bir zmn dısarda kalmaz 5 dakkalıgına isim cıksa bile koyarım ..

Buyuk Kara sinek gordugum zaman butun pencereleri kapıyı kaparım kacarım odadan 1-2 saat girmem kimse zorla sokamaz ...

En cok sewdigim sarkıyı ard arda 2 kez asla dinlemem .

Buyuk abdesti aldıktan sonra ellerimi en az 2 defa en fazla 5 defa sabunlarım ...

Bir seye sinirlendigim zaman buyuk-kucuk birsey kırıp parcalamazsam sinirim yatısmaz.

CD'leri CD kapaklarına koymam kasanın ustu cd kaynıyor ...

en kotusu: Muzik olmazsa giyinemem, evde giyinmek icin guzel muzik ararım eger muzik yoksa kız arkadas,antreman vs vs ye yarım saat bile gec kaldıgım olur ....[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Dolaptan bardak alırken bardağın içine doğru üflerim mesela hep.Toz filan varsa gitsin diye heralde..

Infernal'daki gibi birşey bende de var, hatta neredeyse aynısı.Hepsi feat. olucak, başka alternatifi olmaz, olamaz. :)

Müzik bitmeden bilgisayarı kapatmam, aşırı gerekli değilse başından kalkmam.

Bilgisayarda sürekli birşeyler yazma takıntısı.Klavyede birşeyler yazayımda, ne olursa olsun, yeterki mantıklı olsun.

Daha vardır bi' ton, aklıma geldikçe yazarım.[hline]Imaginary Staff
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wulfgar, 11 December 2003 18:07 tarihinde demiş ki:
- valla müsait biyerde inecek var ama bilmiyoruz kim? gibi bi anlam oluo. Adam gibi indirirmisiniz de kardeşim!
[hline]Avatar...

Peki ya adam seni fazla ciddiye alıp indirirse napıcaksın? hemde adam gibi
dur 0 anki seklin cizim;
:-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o
hühehe takılmadan edemedim acıkcası :-)

[Bu mesaj BlueStar tarafından 12 December 2003 02:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Mesela bende bunlar vardır..
Yolda yürürken hep tipleri incelerim kalitelerine göre hepsine bir şarkı düşünürüm kafamda..Yaşlı adamsa saz çalarım mesela
Herhangi birinin bilgisayarında masaüstünde bir oyunun veya programın shortcutı varsa deli olurum hemen silesim gelir.Kendi bilgisayarımda asla bulunmaz..
Anahtar taşımayı hiç sevmem.Eve geldiğimde anahtarla kapıyı açmam. Hep zile basarım sadece kimse olmayınca açmak zorunda kalırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...