FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 benim soyadım incekabak lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Deli Gönül Kor Ateş İzmirde avukattır şahsen tanırım. İsim olarakmsoyadını kullanır, biz ona Ateş deriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 anasi babasi manyak mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Türkiyenin ilk tüp dördüzleri ile aynı okulda okumuştum. 4ü de çok çalışmışlar başarmışlar. Ben son sınıftayken Fen lisesine girmişlerdi. İrem Top Gizem Top Armağan Top Kadir Top 2 kız 2 erkek. yeşil mavi ve kahverengi gözlüydüler. Okulun ilk günü "tüp dördüzler" geliyo diye dalga geçtiydik ama birbirlerine zerre benzemediklerinden anlayamadık. Ahanda böle bişe bulabildim. http://www.haber7.com/yasam/haber/183627-dorduzleri-birbirinden-oss-ayirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 keske Tüp olsaymis soyadlari asf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Muhteşem Kavun vardı bizim komşu/tanıdık gibi bişiydi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 ilkokul hayırlı olsun kardeş diyecektim 2003müş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Uçanturnagurbetgezer diye soy isim gördükten sonra bunlar çok değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 harfleriyle oynayınca megaçeezburger yazılabiliyor sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Abi top ne, yazık lan. John Fag demek gibi birşey. O çocuğun eğitim hayatı boyunca kız arkadaşı olmaz. Doğru düzgün bir yarışmaya birşeye katılamaz. Başbakan olsa ne yazar falan. Sonra AY BU ÇOCUK NİYE SERİ KATİL OLDU NECATİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar