mami Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Arkadaşlar server çalışırken birden bakıyorum ki bütün vendorlar ve npcler gitmiş!Ben de en son save dönüp tekrar devam ediyorum.Ama böyle olmazki!Daha evvel böyle bir sorunla karşılaşmamıştım.Ayrıca axisle bir yere gittikten sonra sanki bu olaylar oluyor gibi düşünüyorum ama emin değilim.Bu garip olay hakkında bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Herhangi bir script restock all cekiyor olabilir mi?[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Head Officer of Soul Reavers, LGM Tailor L50 Elven Eldritch, Celt Ranger, Celt Bard Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Sanmam,çünkü Zebulanın scriptlerini kullanıyorum ve eklediğim yeni script çok az(onlarda da öyle bir şey yok).Hala devam ediyor,olmasa serveri baştan kuracağım.Alıştık ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 bu vendorlar npcler siliniyorsa konsolda kesin bi hata veriyodur. ne hatası verdiğini yazsana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Şimdilik aynı olay tekrarlanmadı.Tekrarlanınca consoledaki hatayı yazacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar