Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dün yaşadağım komik durum

Bone

Öne çıkan mesajlar

Gece ışıklar kapalıyken odama giriyim biraz müzik dinliyim dedim.
Koridorda yürürken ışıkları açmadım boşuna aç-kapa yapmıyım diye..
Odama girince açarım nasıl olsa..
Ama karanlıktan korkarım ben.

Neyse, odama tam gircem "evolution complete" diye bir böğürtü çıktı.
Amanın! Diyerek geriye doğru sıçradım.

Sonra bir ses duymadım kulak kabarttım.
Bir müzik sesi geldiğini farkettim.
Sonradan çaktı aklıma, meğersem teypi açık unutmuşum, rammstein - du hast (starcraft mix) çalıyormuş..

Şimdi anlatınca pek komik gelmiyebilir.
Ama o sırada benim ödüm patlamıştı ne yapsam ne oluyor diye düşünmekteydim :)[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki:
"SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR."
Sosyal ağlarda paylaş

Dur benimde var bole bir olayim.(bana olmadi lakin)
Allah bilir sole bir 10 veya 12 sene evvel.
Ankaradayiz.
Arkadaslarla mahallede saklanbac oynuyoruz,
Neyse iste cocuk akliya. Girdik bir kamyonet in icine bekliyoruz isimlerimizi KURT unvaniyla duymaya,
Sonra bir ses duyduk bizim tarafa dogru geliyor.
bizde aha yakalandik dedik cocuk oldugumuz icin bir hoplayizla kamyonetten atladik assa.
orda orta yasli kendi halinde yuruyen zavali adam in biranda gozleri portledi ve " NooooooruuuuuuyyyoonuzLaynnn : diye bagirmaya basladi.

Biz tabi koptuk[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya
Hic bitmeyen Efsaneler (burasi)
Grim Fandango Turkish Fan Club
Kilicim ve ben ve kullanim
Sosyal ağlarda paylaş

benim hayatimda en cok korktugum an gece yarisi icerden sesler geliyo bi baktim kapiyi aralayip 12-13 yasindayim kirmizimsi sarimsi bir isik ve kroaar krrooar boyle mekanik bi ses geliyo ama agliycam korkudan yanina gidiyorum sonra odama kostum direk..

annem gitti anne o ne diyorum? meger bizim semsiyeligin icine kuzenimin oyuncagi dusmus boyle pilli oynayip isik cikartiyo[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Baya önceydi mutfağa su içemeye gidiyordum ama içinizde o garip his olduğu anlardan biriydi. Seri adımlarla tam odama dönüp kapıyı geçtimki biri kazağımın yanından tutup beni çekmeye başladı. O panikle ben zorladıkça o çekiyor nerdeyse bağırdım bağırıcam sonra bi anda farkettimki kazağın kenarı kapı koluna takılmış.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

Bugun geldi başıma dershanedeyım bır hoca var uzun boylu TUvaletın kapısı yarı acık sekılde yuzunu yıkıyor.Yerlerde parlatılmış fayans neyse hoca tam adımını cıkardı.Ters geldi ayaklari bir an bana bagırarak OHA CİN diye bir bağrışım var sormayın tüm kantindekiler koşturdu meğerse yerleri silen hademe geri geri geliyormuş ehu ne kombineydi ama fena tırstım...Öyle işte...[hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

olur baya böyle olaylar..bolmadığını bilsende tırsarsın baya..şimdi evde oturuorum..gece 1 saat..kimse yok evde..bilgisayar oynuyorum..bilgisayarda odamda değil değişik bir bölme gibi bişi var orda..kapı açma sesi geldi..ve kapanma sesi geldi..ekmek bıçağını aldım(naapcaksam:D) bütün evi indiana jones misali dolaştım..kapıların arkalarına dolaplara fln baktım..bir yandan bakıorum birşey çalınmışmı fln die..baya korktuğum anlardan biridir..[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Sosyal ağlarda paylaş

Küçükken Hırsızdan çok korkardım.Devamlı ruyama girerdi ve kabus gorurdum.
Annemin yanında yatmıştım. O sırada içerden güm güm sesler gelmeye başladı.Annemi uyandıramıorm. CUnku o gece 2-3 kez uyandırmıştım zaten.Ben iyice tırstım.Terler akıo filan.Yorganın altından bakıorm koridora sanki biri çıkacak bir anda gibi. SOra 1-2 saat ecel terleri doktukten sora sabah oldu. Kalktım tırsa tırsa bi baktım kardeşim kafasını çek yatın kenarına vurup duruo.(o uyuyamazdı eskiden kafasını sallar ole uyurdu :D :D :D kucukken beşikte çok sallamamışlar glb çocugu ole bi huyu wardı :D)[hline]-We create worlds..Are you with us ?..

-Nobody is perfect.. I'm Nobody ..!

-Everything is gone which I have done..Hey You Son! Dou you think I'm still the Number One!?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gilean, 12 December 2003 19:57 tarihinde demiş ki:
olur baya böyle olaylar..bolmadığını bilsende tırsarsın baya..şimdi evde oturuorum..gece 1 saat..kimse yok evde..bilgisayar oynuyorum..bilgisayarda odamda değil değişik bir bölme gibi bişi var orda..kapı açma sesi geldi..ve kapanma sesi geldi..ekmek bıçağını aldım(naapcaksam:D) bütün evi indiana jones misali dolaştım..kapıların arkalarına dolaplara fln baktım..bir yandan bakıorum birşey çalınmışmı fln die..baya korktuğum anlardan biridir..[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine

Ben ses duydugum zaman her yere bakardım tek tek. Mutfak lavobosunun altına, masaların altına filan aklınıza gelebilcek her yere :D[hline]-We create worlds..Are you with us ?..

-Nobody is perfect.. I'm Nobody ..!

-Everything is gone which I have done..Hey You Son! Dou you think I'm still the Number One!?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Soulbringer, 12 December 2003 18:09 tarihinde demiş ki:
Bugun geldi başıma dershanedeyım bır hoca var uzun boylu TUvaletın kapısı yarı acık sekılde yuzunu yıkıyor.Yerlerde parlatılmış fayans neyse hoca tam adımını cıkardı.Ters geldi ayaklari bir an bana bagırarak OHA CİN diye bir bağrışım var sormayın tüm kantindekiler koşturdu meğerse yerleri silen hademe geri geri geliyormuş ehu ne kombineydi ama fena tırstım...Öyle işte...[hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé
§Bounty Hunter§

ehuuh neden cin abi direk teşhisi koymşun :D o da güzelmiş[hline]a.k.a wicked
Bonecrusher, 05 December 2003 10:22 tarihinde demiş ki:
timberlake dansı yap tinerciler saldırcan sanır kaçarlar..
Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as !
Sosyal ağlarda paylaş

10 yaşlarımda annemi korkutmak için radyonun sesini sonuna kadar açıp radyoyu kapamıştım. Dakikalar geçti annemin radyoya dokunduğu yok bende unutmuşum sesini açtığımı gidip bi açtım radyoyu suratıma BANGIR BANGIR patlamazmı ?!?! şok dan ağladığımı hatırlıyorum.[hline]||Pause
BoO Jack
Sosyal ağlarda paylaş

hayatım boyunca böyle bir-iki kere ilginç şey oldu..
ama en rezalet olanıda olan şeyin "gerçekten" olmasıydı
ehe..
şimdi kalmadı şükür hiç bir korkum..
Kapkaranlık yere bile inerim tek başıma.Sadece ufak tırsaçlıklar vardır:Örn: Gecenin 12 sinde kapkaranlık bir yoldan bisikletle geçerken,köpek ve lastik patlamasından korkarım tek :)
Lastik patlaması fecii korkulu fobi oldu zaten
ehehe
ayrıca en yüksek noktadan düşeceğim mesela,yada arabayla bir yere gireceğim anı anladım..Direk gazı kaparım.. =p
AudioSlave in Klibinin sonundaki gibi :]

Tek korkunç durum,tüm hepsi dahil, sonundaki ani duruş..

Ha birde reflexlerim çok aşırı olduğu için,arkamdan "BUAOAA" diye bağırarak kaburgalarıma vuran sinir arkadaşlara bir yığın sayarım,onlar "Aha nasılda korkuttum" diyince..

*!gene gevezelik ettiğini anlar,Açar winampını sakin sakin takılır*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Jimenez artık LTDF da olamayacak...
Sosyal ağlarda paylaş

geçen gece gece yarımda yattım saat bir oldu müzik dinliyorum ama uymadım.çıkardım kulaklıkları içerden tıkırtılar gibi sesler gelio sanki...yattığım yerden sesleri falan dinledim tırstım falan acaba hırsız falanmı war leyn falan...aldım tonavidayı içeri gidiorum kimse yok annem ordan seslendi naber hırsız avcısı :D.....sabah falan babama oğlan gece hırsız avliodu falan diyo:D[hline]Level 12 Jedi
Level 15 topuk
Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...