paxdeity Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Daoc:Gold Edition (Daoc+SI) ve Trials Of Atlantis expansion packini satın almak istiyorum.Eu ve Us versiyonlarını "sorunsuz" temin edebileceğim güvenli alışveriş siteleri önerebilirseniz sevinirim. Saygılar.[hline]"And Shepherds we shall be For thee, my Lord, for thee. Power hath descended forth from Thy hand Our feet may swiftly carry out Thy commands. So we shall flow a river forth to Thee And teeming with souls shall it ever be. In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti." [Bu mesaj paxdeity tarafından 19 November 2003 02:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 toa EU cikmadi daha.[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 www.amazon.com bu usa icin www.ukgames.co.uk burdan eu alabilirsin www.gameloaded.co.uk bu united kingdomslular pound uzerinen satis yapiolar heralde biraz pahali[hline]Daverc gonna be niubboComing Soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 said: thanatos, 19 November 2003 15:17 tarihinde demiş ki: toa EU cikmadi daha.[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © 2-3 ayı vardır en az :)[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Yanlız gameloadedda ben bir tek eu double pack gördüm,us versiyonu sanırım orda yok.Cancelled olmasının sebebi ise adres hatası,bankaların onay vermemesi falan filan gibi bi çok şey olabilir.Ben 11 inde sipariş verdim 13 ünde item dispatched dedi (gerçi hala gelmedi ama).Yani o sorun kesin banka sorunu filandır.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 stoklarında yok demekki bi daha siparis vermeyi dene yan1n1 oku in stock yaz1omu bende ordan alm1st1m cicu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orf Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Grrr. Bende Gameloaded'da Awaiting Authorization'da kaldım 5 gündür yav. Adamlara mail felan da attık sallayan yok şimdilik, ukgames'den oyun alan var mı? Yolluyorlar mı Türkiye'ye? WoW beklerken bari düzgün saatlerde DAoC oynayalım dedik, gelmiyor bleh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Avaturk un getirdiği extra paketlerden yararlanabilirsiniz hal[hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wastedfreak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 gameloaded.co.uk den bende siparis verdim 3 kere 2 si cancel oldu sonuncusu da awaiting despatchde takili kaldi ama ilginctir oyun geldi ve sitede haala awaiting despatch yaziyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 imzama bak yeter :)[hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch [b]Recep LvL 42 Blademaster[b] www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 said: Afterdeep, 19 November 2003 17:03 tarihinde demiş ki: said: thanatos, 19 November 2003 15:17 tarihinde demiş ki: toa EU cikmadi daha.[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © 2-3 ayı vardır en az :)[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun 6-7 ay diyelim:D[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar