The_Guardian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Yilbasi olayina girdim birkac skin degsitirdim www.neverendinglegends.tr.cx Surasi iyi surasi kotu derseniz muttesekkir olacagim.[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 ahh birde turkce yazabilsem ne guzel olacak.[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 çok glowşinaz bir anlayış, bence fontlarda daha farklı şeyler dene. Biraz table oluşturmaya çalış, yani bu şekilde çok düzensiz.[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 yorum yhapın,gezin dolaşın,beyenin,beğenmesseniz eleştirin,ama bişiler yapın,güzelsite çünkü. :)[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Resimler çok büyük. [boyut olarak kb yani :)][hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] [Bu mesaj Deep-Night tarafından 10 December 2003 20:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 said: Oky, 10 December 2003 18:21 tarihinde demiş ki: çok glowşinaz bir anlayış, bence fontlarda daha farklı şeyler dene. Biraz table oluşturmaya çalış, yani bu şekilde çok düzensiz.[hline]5 sitenin tamami table uzarine kurulu daha ne yapayim ? Fontlarida gercekten degsitirmeyi planliyorum daha iyi olur hemde,[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 oldukca güzel The_Guardian... Açıkcası Profesyonel olarak uğraşmıyorsun zaten :] kimseye aldırma sen.. fantastik oluşum..hoş.. unutulun edit: Yazılarda oldukca güzel C/p yapmak serbest mi? :P [hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... [Bu mesaj Halfmumi tarafından 11 December 2003 07:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Oeeh sey simdi canum. Bir anda bole bir ilgi beklememistim valla. *!kendine gelir* Ohom simdi soledirki herzaman C/P yapmak serbesttir. c/p yaptiginiz yazinin altina yazarin(bilhassa yazarin) ismini veya Nel den alinti oldugunu belirtirseniz daha iyi olacaktir. Saolunuz. *!ben neymisim triplerine girer* :D[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 yandaki menü ve resimler açılmak bilmiyo ama güzel olmuş.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 topik ismi değişip duruyor mu yoksa ben mi kafayı yedim[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 yazilar büyükmü banami oyle geldi acaba[hline]Daverc...WTF ?! --> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Bone um gecer gecer sen git bir uyu Darvec insaf ya Bundan evvel georgia 12 kullaniyordum smdi verdena 10 kullaniyoum bundan gucugunu gorsen okuyamazsin[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 ehehe peki :)[hline]Daverc...WTF ?! --> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Siteyi yenilemeyi bitirdim birkez daha bakin bakalim nasil olmus, (ben bayaaa bir ugrastim )[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar