serkat Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 ON=@EQUIP IF ( < 80.0)SRC.FINDLAYER(2).UNEQUIP SRC.SYSMESSAGE= Swordsmanship Yetersiz. RETURN 0 Yazdım ama eline silahı alıp "Swordsmanship Yetersiz."mesajı alıyorum bi yardım edin[hline]"where minsc goes evil beware" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 on=@equip if ( < 80.0) src.sysmessage olmaz oole return 1 endif[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Head Officer of Soul Reavers, LGM Tailor L50 Elven Eldritch, Celt Ranger, Celt Bard Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 if ( < 80.0) src.sysmessage sikil kas ole gel src.act.unequip endif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkat Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 [ITEMDEF i_sword_ebony] NAME=Ebony Long Sword ID=i_katana WEIGHT=30 DAM={25 40} SPEED=55 SKILL=Swordsmanship REQSTR=70 TWOHANDS=Y SKILLMAKE=BLACKSMITHING 100.0, MAGERY 65.0 RESOURCES=20 i_ingot_blackrock ON=@CREATE COLOR=00390 HITPOINTS={90 100} ON=@EQUIP IF ( > 85.0) SRC.SAYUA 04b9,0,0,0 *I Wanna Kill Someone* RETURN 0 ELSE SRC.ACT.UNEQUIP SRC.SYSMESSAGE Swordsmanship Yetersiz. RETURN 1 ENDIF ON=@DCLICK IF ( > 85.0) SRC.SAYUA 04b9,0,0,0 *I Wanna Kill Someone* RETURN 0 ELSE SRC.ACT.UNEQUIP SRC.SYSMESSAGE Swordsmanship Yetersiz. RETURN 1 ENDIF [EOF] Double click kısmı pek işe yaramıo message geliyo ama elime alabiliyorum :( [hline]"where minsc goes evil beware" [Bu mesaj serkat tarafından 10 December 2003 19:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 şu yazdığın script düzgün, 0 sws ile alamaman lazım eline.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkat Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Tek sorun çift tıklayınca bug oluyo message gelio ama elime alabiliom sw 50 adamın plevel ı da sadece player.[hline]"where minsc goes evil beware" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 if ( < 80.0) src.sysmessage Kabiliyetsizsin ya!Bu silahi bile tutamion ya pu! src.act.unequip endif[hline]--------www.sairoglu.net-------- Sairoglu Online Gaming Community Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 ON=@EQUIP IF ( < 80.0) SRC.FINDLAYER(2).UNEQUIP SRC.SYSMESSAGE= Swordsmanship Yetersiz. RETURN 0 bunu sen yazmısın bu da olmuyo mu? layer 2 silah heralde bilmiorum ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Dclick icin ayri trigger yazmana gerek yok, cift tikladiginda zaten giymeye calistigi icin equip triggeri devreye giriyor. Unequip ettirmene de gerek yok, equip triggeri icinde kullanilan return 1 zaten eline alma islemini durdurur. Yazdigima istedigin eklentileri yap ve kullan, sorunlu oldugunu sanmiyorum.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Head Officer of Soul Reavers, LGM Tailor L50 Elven Eldritch, Celt Ranger, Celt Bard Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erondora Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 if ( < 80.0) if ( < 80.0) src.sysmessage *Kendinden Utanmalısın!Bunu bile Tutamıo Rezil src.act.unequip Buda Olabilir :D[hline]The Rashune Brothers But Rashune Is Very Scripter.Because RaVena Friends The Death Uo Shard Developer www.deathuo.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkat Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Bagio denedim unequip i kaldırdım.dclicki de kaldırdım.sorunum hala aynı çift tıklayınca nedense bi sorun çıkıyo ve elime geliyo silah... sysmessage da gelio. bide this item should be ... diye uzayan mesaj geliyo... son hali şu... [ITEMDEF i_sword_ebony] NAME=Ebony Long Sword ID=i_katana WEIGHT=30 DAM={25 40} SPEED=55 SKILL=Swordsmanship REQSTR=70 TWOHANDS=Y SKILLMAKE=BLACKSMITHING 100.0, MAGERY 65.0 RESOURCES=20 i_ingot_blackrock ON=@CREATE COLOR=00390 HITPOINTS={90 100} ON=@EQUIP IF ( > 85.0) SRC.SAYUA 04b9,0,0,0 *I Wanna Kill Someone* RETURN 0 ELSE SRC.SYSMESSAGE Swordsmanship Yetersiz. RETURN 1 ENDIF [EOF][hline]"where minsc goes evil beware" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Imzasina developer yazmak isteyen birisi yazdigi endifleri tek satirda toplamayi, onu degilse bile actigi ifleri kapamayi bilmelidir bence, biraz konu disi oldu ama..[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Head Officer of Soul Reavers, LGM Tailor L50 Elven Eldritch, Celt Ranger, Celt Bard Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 said: Gesp, 10 Disembir 2030 23:08 tarihinde demüş ki: Imzasina developer yazmak isteyen birisi yazdigi endifleri tek satirda toplamayi, onu degilse bile actigi ifleri kapamayi bilmelidir bence, biraz konu disi oldu ama.. zuh zuh. ben bosuna mi diyorum, onune gelen spheresvr.exe'ye cift tiklayip owner_x diye account aciyor diye. keh keh.[hline]Asp,Php1,Php2,Php3,Html,Xml,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design,C,C++,C#,Assembly,LiNuX M4st3r,5y5 Adm1n, 5nyp3r m@st3R, FRP m45t3r, NT 4.0 5y5t3m @dm1n. ps: baska admini olmadigim bir konu varsa lutfen öm atınız. B1|g1 p@y|@$1|m@d1kc@ d3g3r|1d1R. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 said: serkat, 10 December 2003 22:55 tarihinde demiş ki: ON=@EQUIP IF ( > 85.0) SRC.SAYUA 04b9,0,0,0 *I Wanna Kill Someone* RETURN 0 ELSE SRC.SYSMESSAGE Swordsmanship Yetersiz. RETURN 1 ENDIF [EOF][hline]"where minsc goes evil beware" ON=@EQUIP IF ( < 85.0) SRC.SYSMESSAGE Swordsmanship Yetersiz. RETURN 1 ELSE SRC.SAYUA 04b9,0,0,0 *I Wanna Kill Someone* RETURN 0 ENDIF boyle dene[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayaalp Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 85.0 yerine 850 die yaz bende mage robede ole yapiodu duzeldi[hline]Rüyamda kuruluydu biliyordum diyordu inanmak lazımmış meğer iskanbil fallarına Uyandım bakakaldım hayali bir parmağın Bıraktığı yazıya Pencere Camının Buhusuna HOŞÇAKAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar