eddy Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 arkadaşlar ben bir arkadaşa vermiştim şifremi oda ayılık yapmış özür diliyorum "abi siz ne işe yararsınız" isimli msj ı ben atmadım ama arkadaşımın kabalığı adına özür dilerim.[hline]www.merlininkazani.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Lütfen hesabınızı sizden başka kimsenin kullanmamasına özen gösteriniz.Aksi halde bu tür kaba durumlar meydana geliyor. Saygılarla...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Genelde oyle olur zaten.. Kimse kendi atmaz o tip mesajlari.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers, Hibernia/Excalibur Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 eskiden küçük kuzenim atmış meşurdu şimdi de bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 abi nasıl yani ben mi attım onu mu demek istiyorsunuz eğer ben atsam neden özür msj ı atayım.Özür msj atmak hoşuma gidiyor falan mı zannediyorsunuz.Hem öyle şeyler diyecek olsam başka bir hesap açar onla derim hesap ücretsiz zaten. Lütfen yetkililer böyle söylerse...[hline]www.merlininkazani.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar