can Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 eh, belki bilenleriniz vardır. hatta çoğunuz biliyordur, ama ben yine de bilmeyenlere söyleyeyim dedim. Oynasana.com"Türkiye'de PROgaming" Not: Öyle bir gazla açtım ki topic'i, daha önceden bu konu açıldı mı diye aratmadım. varsa daha önceden, kitleyin lütfen.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neverm1nd Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 melan cok saol bilmiodum tsk[hline]Liseli var ya ,ah o liseli Kisa etekli,dar elbiseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 oynayalım bakalım.. :)[hline][Reborn] Kevin Blackice [FoA] Paladin Of The Light ------------------------------------- Mail Adress MSN Messenger : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 biliyodum ama sağol. :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Yoklugu buyuk bi kayıp değildi acıkcası, seviyesizlik mabedi yine aramızda herkese hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 İlk mesajımı da çaktım. oh, çok sevindim ya![hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 eldar, sana katılmıyorum. tamam seviyesiz, güzel değil, ama herkesin başladığı yer orası. ayrı bir anlamı var bizim için...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 site cok kalabalik ondan girilmio[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 aşırı yaavş gibi[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 abi girlmeyi bırak ben kaç senelik account umu unutmuşum ya eh mailinide unuttum ne yapacam şimdi hadi giriyorum ama yok onaylamıyorda[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Şu anda ben de giremiyorum. paticik akın etti galiba siteye. lol demin 560 küsür kullanıcı vardı. millet bir anda daldı. ne zaman açıldı bu site tam olarak bilen var mı?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 İlk açılan forum buymuş :D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 said: eldar, 23 November 2003 00:45 tarihinde demiş ki: Yoklugu buyuk bi kayıp değildi acıkcası, seviyesizlik mabedi yine aramızda herkese hayırlı olsun. Turkiyeede Online Gaming'i geliştiren, tanıtan ve oynama imkanı sağlayan, Counter-Strike-Team Fortress-HL DM-UO gibi bir sürü server açmış olan ve Turkıyedeki şu anda bulunuan butun Clanlara,Oyunuculara Hatta Serverların babası sayılan bir kuruluş hakkında böyle konuşmana kesinlikle katılmıyorm. Unutmayın Hiç biri yokken Sanane vardı.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 heh, tekrardan girebildim siteye![hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Seviyesiz insanların yaptığı seviyesiz muhabbetleri özlemişim..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 asosyal demeyi unutmuşsun.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 melan senin nickide gördüm orda ama hade bakalım =P[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 eh ben olmadan snn bir hiç zaten, neden boşuna kastın ki? aeuhea[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 lol[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Pyro_ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 bilgilendirdigin icin sagolasın...[hline]Grandmaster Welet... 102727951 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 pyro bana mı geldi o top ?[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 said: theKingpin, 23 November 2003 02:02 tarihinde demiş ki: Seviyesiz insanların yaptığı seviyesiz muhabbetleri özlemişim..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. :)[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Tamam o zaman dediğiniz gibi yapalım o ilk diye seviyesizliği görmezden gelelim,yasadışı olan,kopya oyun kullanımını körükleyen, bir numara olan ama bunun nedeninin en iyi değil alternatifsiz olması olan snn'yi göklere çıkaralım.Kraldan daha çok kralcı olalım:Küfürün,yapılabildiği oranda hilenin gırla olduğunu,insanların nasıl basitçe kendilerini tatmin etmeye çalıştığını,egoist adminları unutalım. SNN kusursuzdur,bir numaradır,değişilmezdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Bak, bunu hiç bir zaman demedik, demeyeceğiz. ama hepimizi oyun oynamaya başlatan, türkiye'de internet üzerinden oynanan oyunları geliştiren bir topluluğa laf etmek bize düşmez. ha, yanlışları yok mu? senin zannettiğinden daha fazla var. ama en azından oranın bizim için bir anlamı var. said: eldar, 23 November 2003 10:19 tarihinde demiş ki: SNN kusursuzdur,bir numaradır,değişilmezdir. [hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 herkesin ilk başladığı yer olabilir hatta benim de ilk başladığım yer fakat bu eleştirmememiz için sebep değil hatta tam tersine eleştirmemiz için bir neden.Ben şimdi bakıyorum;eskisi gibi değil,havası kaçmış,bozulmuş öyleyse niye daha iyi olması için eleştirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar