Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Dikkat ettimde Konu dışında eskinden saniyede 1 güncellenen mesajlar olurdu. Artık öyle değil.Eski canlılığı gitti konu dışının.Sırf konu dışı değil ama her alan böyle aşağı yukarı... Eski halini özlüyorum patinin...[hline]I am the light that shall lead you to darkness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 böyle topicleri hiç sevmiyorum,zaten çok yeni thread olucağına az ama öz topic olsun.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 yazın daha aktif oluyor. ortalığı velveleye verecek bişey yok. bu senelerdir böyle, hep böyle. biz burdayız, siz burdasınız, iyi böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Bu kadar olmuyordu ya... Hele hele bu saatlerde...[hline]I am the light that shall lead you to darkness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 patiyi b@b th3 k3nk roxxor lar basmadık ça no problemo.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Estel güzel bir noktaya değinmiş hakkaten. Bencede tenha olması b@bs'cıların basmasından iyidir...[hline]I am the light that shall lead you to darkness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 biz burdayiz, siz ordasiniz, terlikler orda, reklamcilar burda ....[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Şimcik unity ve ben hala burdayız yani ful aksiyona devam :-P[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Canlılık neymiş. Disko mu burası? oturun oturduğunuz yerde.. Evet evet oturmaya geldik.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 bende gidiyorum[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 lan 2 yıldır mesaj atıyorum hala 1000 olmadı ne iştir. heah[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 eğer 500 anlamlı mesaj attıysan chemical ın attığı 10000 mesaja eşdeğer msj atmşındır.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 said: fedaykin, 09 December 2003 21:33 tarihinde demiş ki: Şimcik unity ve ben hala burdayız yani ful aksiyona devam :-P[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] simdi ama horas nerde ? islami egilimli bas gitarci post modernist kesimi kim temsil edecek ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 ha bir de ahmet kayamsili ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 buradayim?[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 aslında baya bi k3nk th3 b@bci geldi paticiğe ama hepsi garbage a sürüldü orda eğleniolar:D[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Ben basscıyım olmaz mı? Islami eğilim yok ama.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 boyun kadar gitarı nasıl çalabiliyorsun ghdufbnbv[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 1.83'lük gitar mı var ulan?[hline]I am the light that shall lead you to darkness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 bass bu olur olur 64 perde bu fdgdb[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Alın size bass gitar...[hline]I am the light that shall lead you to darkness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Ben burdayım[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 evt bunu bende soylıyecektım gunde nerde ısı bır msj acılıyor off off eskı patı nerde ya[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 said: Estel_Anorien, 09 December 2003 21:08 tarihinde demiş ki: patiyi b@b th3 k3nk roxxor lar basmadık ça no problemo.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! said: Head, 09 December 2003 21:57 tarihinde demiş ki: lan 2 yıldır mesaj atıyorum hala 1000 olmadı ne iştir. heah[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Estel Çok geç =p *!Post kasanlara kafa göz,madalyayada Allah ne verdiyse direkman dalar*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 valla ilk açıldığında forumlar, oside uo oynayan 8-10 kişiydik sadece, bence gayet iyi durumdayız, abuk topikler olmasın az topik olsun boşa geyik dönmesin, böyle iyi hem geniş geniş ferah :) uotr/pepe/pati ana tayfası olarak burdayız biz her zaman :)[hline][i]Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar