Gawain Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Bu adam için söylenecek tek kelime var oda Bir Beyefendi bir insan oldugudur.[hline]Die Die My Darling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 +futbol kabiliyeti birleşince türkiyenin en iyi futbolcularından biri oluveriyo[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 yalnız Penbe olucak o[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ehhe soguk kanlı kemik ergün ama yaşlandı adam artık eskisi gbi diil[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 çalım hadisesi gibi bir de bir kez uzaktan gol attı mı her maçta en azından 1 kere uzaktan şut çekme hastalığı var.. kötü birşey bunların dışında bence çok işe yarar bir oyuncu , hem oyunu hem de kişiliği olarak[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 son 5-6 senedir hep daha iyi oynarak gidiyordu bir önceki maçından fakat bu sene düşüş yaşadı, sanırım artık birdaha çıkışa geçeceğinide sanmıyorum yaşıda ilerledi zaten fakat dürüstlüğü ve efendiliği ile spor camiasında uzun süre iş yapar gibi düşünüyorum[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Eskiden daha soğukkanlı oynardı şimdi heyecanlanıyor gibi geliyor bana. Bir de izliyorum da havadan gelen topa allahına gömüyorlar. Aslında daha sakin vursalar gol yüzdesi artar gibi geliyor... Ama kişiliğine saygı duyuyorum. O bakımdan çok iyi bir örnek. [Bu mesaj Mino tarafından 29 November 2003 17:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Şahsen tanırım. iyi adamdır, her ne kadar karısını aldatıp boşansalarda. iyi niyetlidir.[hline]thanatos, 26 November 2003 21:03 tarihinde demiş ki: bide soole dusun abi. kizlar beyinsizmi ki karpuz, 26 November 2003 21:37 tarihinde demiş ki: evet abi beyinsiz... -- RamsesII, 28 November 2003 12:04 tarihinde demiş ki: ben cinselliği özgürce yaşayamayan Türk gençliğinin sesiyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Gs yakışmayan tek insan! Futbolu ile gs ve milli takıma getirdiği başarılar için tebrik ve teşekkürler. Söylenicek kelime yok bu adam için.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 iki yazından biride provoke edici olmasın be çocuk[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ama doğru değilmi? Sen bi gs olarak düşün Ergün Pembe ile diğerlerinin hal ve tavırları birmi? İlhan Mansız (düzeldi gerçi ama) ve Zago yuda ben Beşiktaş a yakıştıramıorum.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 digerleri diosun takımda 1-2 tane çirkef adam var nie onları digerleriyle bir tutuosunki[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Yok fizban zaten görünen köy kılavuz istemezmiş.Hiçbir takıma hakaret etmeye gerek yok :)[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 istemez tabii emre aşık-yasin-ilhan-zago-ahmet dursun....[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 nede olsa Angarali :))[hline]ben almiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 said: Mephisto_, 29 November 2003 22:53 tarihinde demiş ki: istemez tabii emre aşık-yasin-ilhan-zago-ahmet dursun....[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Haklısın Ergün Penbe ve Canaydın hariç Yöneticiler+Antrapozlu bir teknik direktör ve ekibi+futbolcular ...[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ve evet burada eser özaltındere, serkan kurtulmuş gibi teknik kadro'daki adamların yanında orhan ak, tamas, bratu, petre, aykut, sabri, prates, batista vs... gibi adamlarda kaynıyor eh çocuğum gerçekten hiç 'yanıtla' butonuna basma sadece 'blah blah blah' yaz yada derdini anlayabiliriz aynı şekilde[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Batista prates ve orhan ak. İlginç. Diğerlerini zaten gs futbolcusu olarak görmüyorum.Gs futbolcusu dendiği zaman onlar belli ediyordur kendilerini.söze gerek kalmıyor.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ahah çok ilginç dimi pratesin sabrinin ne çirkefligini gordun sole bilelim[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ergün ve hakan şükür ikilisi bence gs de adam gibi adam olan tek kişiler. sabri nin bi çirkefliğini görmedik tabiki ama ne olacağı belli olmaz geçen sene volkan içinde herkez melek diyordu son maçta patlattı o da yumruğu. sabri umarım hakan ile ergün ü kendisine örnek alır. beşiktaş'ta beşiktaş'a yakıştıramadığım tek oyuncu emre aşık. nedense adam bana hala rakip takımın oyuncusuymuş gibi geliyor. oynadığı sert futbolu yada dengesiz davranışlarını bir yana bırakın bu adam beşiktaş hiç yakışmıyor bence. Gs'de abilerini çok iyi örnek almış kendisine. İlhan'ın davranışlarının çirkeflikle alakası yok bence. O'nun davranışlarının tamamen hırsıyla ilgili olduğunu düşünüyorum, rakibini sakatlamaya yönelik haraketlerde bulunmuyor. yasin dengesizin teki. ahmet dursun un nesini çirkef buldunuz anlamadım!? her pozisyonda hakem e itiraz ediyor diyecekseniz eğer size 12341234 tane yabancı dil bilen CL maçlarında bile her futbolcuyla diyaloğa giren Bülent Korkmaz'ı örnek gösterebilirim. zago tartışılabilir ama ben adamı çirkef bulmuyorum, rakibini kızdırmaya yönelik yaptığı hareketlerini saymazsak rakibini sakatlamak için kasti hareketlerde bulunmuyor. Gerçi bu birazda çirkeflikten ne anladığınıza bağlı. profosyonelce rakibinin kart görmesini sağlamaya çirkeflik diyebilirsiniz belki ama birçok takımda sahada rakiplerini sakatlamak için çaba gösteren oyuncularda var. neyse uzun bi msj oldu kişilere cevap vermek içn değil adı geçen oyuncular hakkında düşüncelerimi belirtmek için yazdım sadece ortam gerilmiş kavga çıkarmak şeklinde algılanmasın :) [Bu mesaj Castigater tarafından 30 November 2003 01:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 çok beyefendi çook.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ergün türk futbolunun en efendi adamıdır -sert ikili mücadelede bile kendini yere bırakmaz o kdr dürüst -hiç bi kavgaya karışmaz hemen uzaklaşır kavgayı ayırmaz bile nerdeyse -hakeme deil itiraz etmek konuşmaz bile kısacası adam gibi adamdır böle futbolcu zor bulunur[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 said: Justin, 30 November 2003 11:48 tarihinde demiş ki: ilhan mansızın yaptığı çirkefliklere gs takımını toplasan yetişemez[hline]Bu vatanın üstünde herkez kardeştir, Bunu beynine iyi yerleştir! ufak atta civ civler yesin yuh yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 walla ergün şu Türk futbol tarihinden geçmiş en efendi adamlardan biridir, eskiden futbolunu da çok severdim ama yaş oldayısıyla normaldir bozuldu(bkz: buzadam). başka oyuncular için yoruma gereky ok zaten görünen köy klavuz istemez[hline]a.k.a wicked Robin Williams Dead Poet's Society'de demiş ki: No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 yani tam olarak evet demesem de katılıyorum arkadaşa. ilhan gol atamıyınca direk hakeme bakıyor. kıl kapıyorum ilhan'a. gereksiz bir adam ve bence BJK gibi efendi bir takıma yakışmıyor. said: Justin, 30 November 2003 11:48 tarihinde demiş ki: ilhan mansızın yaptığı çirkefliklere gs takımını toplasan yetişemez[hline]Bu vatanın üstünde herkez kardeştir, Bunu beynine iyi yerleştir! [hline]Having sex is like playing bridge*, if you don't have a good partner, you better have good hand. *bridge: (n) briç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar