Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ailem İle Sorunlarım ve Nasıl bir tutum göstermeliyim?


kenzap

Öne çıkan mesajlar

Şimdi sorun annem ve babamın beni hiç dinlememesi örnek verem : Ben Final dershanesine gidiyorum ama hiç memnun deilim çünkü lise 2 lere hiç önem vermiyorlar biz olsak ne olmasak ne hocaları çok artist mesela geçen biri geldi lan sen nie bu sonuçu aldın sen bizim için hiç önemli deilsin atarım dershaneden dedi bende yapmayın hocam çalışcam dedim sonra evi fln aradı etüt istiyorum vermiyolar neyse anneme babama bunu anlatıyorum işte Babam bi yandan bağarıyo kocaman Hoca yalanmı sölicek lan işte o kadar para veriyoruz sen adam olmassın vsvs Annem bi yandan cırlıo kapatacam pc ni die dayanamıyorum bi söz hakkı verseler durumu anlatcam.Dicemki YA ANNE BABA BEN BÖLE ANLAMIYORUM DERSİ BENİ DERSHANEDEN SİLDİRİN PARANIZ VARSA ÖZEL DERS ALDIRIN SADECE MATEMATİKDEN DİYECEM AMA FIRSAT VERMİOLAR. (Dershaneye verdikleri para ile haftada 8 saat özel hoca tutulur yani)Yalvarıyorum beni dinleyin diye beni takmıolar sadece kızıolar sonra neymiş kuzenim dershaneye gitmiş kazanmış ben dershaneye gitmessem özel hoca ile hiç bi yeri kazanamazmışım .

Sadece bu deil hiç bir konuda beni aldırış etmiyorlar kıçımı yırtarcasına bağarıyorum dinleyin diye anlatacam die hiç bi konuda dinlemiyorlar sadece bağırıyorlar

Sizce Ben Anneme Babama Karşı Nasıl Bir Tutum İçinde Olmalıyım[hline]Lütfen Açtığım Topiklere Beni Rencide Edicek Mesajlar atmayın ve beni kavgaya itmeyin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hiç kızgın olmadıkları bi anda konuyu alıştıra alıştıra açıp bağırmadan sakin sakin anlatmayı dene, sakince anlatmayı denemişsindir mutlaka ama kızgın olmadıkları bi anda flm dene, maesela ben bazen evde ork gibi baaara baara BBĞĞEEEÜÜWW!!! ĞĞĞĞOOOAAAAAA!?!? falan diye tartışırım hiç dinlemezler tabi,tam dinlemeye hazır oldukları zamanda tatlı dille anlatınca dinlerler ama... eğer denemişsen ve sakin sakin konuşuncada dinlemiyolarsa herkesin dediği gibi yap[hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Annem ve babam da beni dinlemez. Özellikle babamla çok sık kavga ederim ve ona çok kızarım çok hata yapar hep ceremesini biz çekeriz.Ama babam onu çok seviyorum.
Fakat onları düzeltemiyorum.Bunu söylemiyorum yüzlerine çünkü ben kendiliğinden düzelmesini istiyorum fakat 19 senedir olmuyor.
Eğer söylersem belki bana karşı yapay bir tutum sergiliyebilirler.
Ben çok asiyim onlara karşı.Normaldede kimse söz geçiremez bana hep kafamın dikine giderim. Hayatımdada babamdan hiç korkmadım ama saygım hep oldu.Her istediklerimi aldılar fakat hiç güvenmediler övünmediler ve ablamın(herşeyde çok başarılıdır kendisi) gölgesine aldılar.Keşki biraz inansalar lafımı biraz dinleselerdi paradan puldan marka eşyalardan çok daha önemliydi bunlar benim için.Aileden çok çektim açıkcası ama onlara karşı asla SAYGINI VE SEVGİNİ YİTİRME VE ONLARIN ÜZERİNDEN EKSİK ETME!
Madem seni dinlemiyorlar ya kendini dinlettiriceksin (uyuz oldukları tavırları takınıcaksın asi olucaksın sürekli asabi olucaksın ki artık bunlar benim doğal halim oldu) yada kafanın dikine gidiceksin sen düzeltmeye çalışıcaksın herşeyi.Eğer konuşabillirsen ÖNCE KONUŞMAYI DENE![hline]bla bla bla ...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 06 December 2003 22:31 tarihinde demiş ki:
milli egitime bir dilekce yaz, su su dershanedeki su su hoca su su sekilde ogrencilerin moral yapisina zararli tavirlar sergilemekte diye imzani at ver bak neler oluyor.



noolur?[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup.
And when he gets to Heaven
To Saint Peter he will tell.
One more soldier reporting, Sir
I've served my time in Hell!


Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tabi gidip intihar etsin, değil mi?
ya bragh allahını seversen. ailen ne diyorsa ona ayak uydurmaya bak sen. o dershanedeki adamı yerin dibine sokmak için eşek gibi çalış işte. hem sen mutlu olursun, hem de ailen.[hline]Having sex is like playing bridge*, if you don't have a good partner, you better have good hand.
*bridge: (n) briç

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bıshop, 06 December 2003 23:05 tarihinde demiş ki:
intahar edersen onlarda senin degerini anlarlar vesana ne kadar duyarsız davrandıklarını anlarlar
ama iş işten geçmiş olur
benim için farketmez[hline]madır fakır
takır takır


şöle şeyler yazmayın..

Bence once adam gibi sorunum war de.Dİnlemezlerse kendi haline çekil.Onlarla hiç konuşma, Yemek yemio gibi yap, onlar gormediği zamanlarda iice tıkın falan filan...[hline]-We create worlds..Are you with us ?..

-Nobody is perfect.. I'm Nobody ..!

-Everything is gone which I have done..Hey You Son! Dou you think I'm still the Number One!?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Alıcan karşına adam gibi açıklıyacaksın.
Yok anlamıyorsa tavırlarınla sergileyecen.
Orası sana kalmış...

Onların sana yaptıklarının aynısını onlara yaparsan onlarda "Neden böyle yapıyorsun?" derler ise...İşte o zaman elinde en büyük kozlardan biri var..."Siz bana nasıl davranıyorsanız bende size öyle davranıyorum.Ben sizden bunu gördüm, bunu örnek aldım...

O zaman farkına varırlar yanlış yaptıklarının[hline]I am the light that shall lead you to darkness.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çaresi ya golden shot, ya da ebeveynlerinin huzur içinde oldukları ya da en azından öyle göründükleri bi anda konuyu açman.
eğer dershanenin verimli olmadığını söylediğinde umursamazlarsa, o zaman hemen "maddiyat" a döndür konuyu. boşa para harcadıklarını söylersen işe yarar. konu para olunca bencillikleri ortaya çıkar, bi anda hesap yapmaya başlarlar, sonunda özel ders fikrinden bahsedersin. eğer daha hesaplıysa ya da az fiyat farkı varsa senin dediğine gelirler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...