Makaveli Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Zorm ve rosethorn'un takimdan atilmasiyla kell'in yogun cabalari vs. sonucunda sphere 55i revision 2 cikti (2-3 gun oldu hatta). ancak zorm'un takimda olmamasi eksigi r2'de speed tamamen engellenecek sozunu bir sonraki surume aktarildi tabi, ancak bir cok bug fix var, ayriyetten $u renkli isimler olayi vs. tamamen fixlenilmi$, tavsiye ederim. indirmek icin: irc.sphereserver.net #sphereserver kanalina girip !sphere yazin, sonrasinda bot size dcc gonderecektir onu kabul edip oradan download edin. Saygilarimla; Dmx.[hline] Quaxis UO Shard Admin Dmx http://www.quaxis.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Linux kullanmayi dusunenler icin ufak bir sorun dısında 55iR2 sürümü linux için stable oldugu dusunuluyor. - Linux version is now declared stable. A minor problem still exists, in that pressing CTRL-C in the console is not a good way to terminate the server, and will very likely get it into a loop. This is a minor problem though, still trying to solve it. Test servers report uptimes of 2-3 days with 10-20 players online (that's all the testing I could do). Bu adresden ayrintili bilgi edinebilirsiniz. http://www.sphereserver.net/forums/showthread.php?s=0349efdbcd85cdb92db18282b614d39d&postid=97336#post97336[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. [Bu mesaj jonq tarafından 29 November 2003 21:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 #sphere kanalında !sphere yazın.bot size bişiler sölücek :) sonra bunları yazın CD SPHERE_55R2 GET sphereserver55r2-scripts.zip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistlin-Majere Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 linuxtaki bus orun ek bir programla baya bi çözülüyor (tam olmasada) ama böle bi programı indirebileceğiniz bi yer yok biraz codelardan anlıyorsanız bişiler yazabilirsiniz ama ben tam bi çözüm yazamadım[hline]Master of the Past and the Continious Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 sphere in runuo kadar kolay scriptsel calısmayı bulması lazım once.. Her kuruluşta farklı buglar içeren bir emulator samanlıkta herseferinde igne aramaya benzer.. Oncelikle tabanı degiştirmeliler..artık geri kaldılar diyebilirim..Ama hala cok güçlü olabilirler...Biraz daha ugrasmaları lazım.. henüz 55i nin ikinci versiyonunu gormedim bu arada..[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 bende irc yok bunun elle tutulur gözle görülür bi adresi yokmu[hline]Bu yazıda burda bitti Zaten Her Son Yeni Bir Başlangıç Değilmidir [Bu imza zgrw tarafından 24 November 2003 19:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 harbiden bende indiremedim bot hiç bişe demiyo komutunuda yazıyom yok olmuyo bunun bi sitesi vardır heralde plss yazın surya simdiden saolun...[hline]..:Ölümün Benim Elimde:.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Evet bize elle tutulur gözle görülür bir şey lszım yokmu öyle bir şey :)[hline]Bu yazıda burda bitti Zaten Her Son Yeni Bir Başlangıç Değilmidir [Bu imza zgrw tarafından 24 November 2003 19:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 SphereServer55r2 download [Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 02 December 2003 23:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 off freeserverlar sux :D gidin indirin irc den lam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Ben indirip koycamda bi yere ne zaman girsem bot yerinde olmuyor :)[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=49846 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 tazmanyak verdiğin link sana benziyo duzelt sunuda bakalım :P[hline]..:Ölümün Benim Elimde:.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 bot'tan indirin i$te yahu. amma u$engec insanlarsiniz.[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar