Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nebula - Loredor [Test]

Kilic_Baligi

Öne çıkan mesajlar

Düşünceleriniz nedir arkadaşlar... Bence Darkvenue , Avalon falan arkalarda kalır.. Fakat bir şartla Nebula - Locus ve Quann'ı felç eden bebeler olmazsa...

Temennim İnşallah kısa zamanda testi bitiririz ve lagsız bir server olarak karşımıza çıkar gerçi doruk netten pek ümidim yok ama neyse...

Saygılarımla, Yuri
Sosyal ağlarda paylaş

Şöle olmalı aslında 18 yaş sınırı paralı lagsız bir server bak işte ozaman nasıl oluo nebula cillop gibi Cillop bence bişi icat etseler Ezik ve Lamerler Direk Stone olsa sonra desertin ortasına atılsa ve sonundada ölmeden gz çekilip üstünde *ezikdir lamerdir bebedir* yazza ne güzel olur ve .kill çekilse bi anda :lol: bide babs 5 cipi piliz diyenler direk ban yese ahh ahh hayalimdeki server vay be :)[hline]Lütfen Açtığım Topiklere Beni Rencide Edicek Mesajlar atmayın ve beni kavgaya itmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kenzap, 06 December 2003 22:28 tarihinde demiş ki:
Şöle olmalı aslında 18 yaş sınırı paralı lagsız bir server bak işte ozaman nasıl oluo nebula cillop gibi Cillop bence bişi icat etseler Ezik ve Lamerler Direk Stone olsa sonra desertin ortasına atılsa ve sonundada ölmeden gz çekilip üstünde *ezikdir lamerdir bebedir* yazza ne güzel olur ve .kill çekilse bi anda :lol: bide babs 5 cipi piliz diyenler direk ban yese ahh ahh hayalimdeki server vay be :)[hline]Lütfen Açtığım Topiklere Beni Rencide Edicek Mesajlar atmayın ve beni kavgaya itmeyin

annadıkta lamerlik pek yaşlada olmuo bea nasıl kıroluk paraya bakmıosa lamerlikte yaşa bakmaz :D[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:

ya$ sorunun varsa ba$ka yere git.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KS1empre, 06 December 2003 22:36 tarihinde demiş ki:
said:

ya$ sorunun varsa ba$ka yere git.

Tam olarak dediğini anlamadım ve $ gibi harfler kullanarak türkçemizin içene etmeye hakkın yok ![hline]Lütfen Açtığım Topiklere Beni Rencide Edicek Mesajlar atmayın ve beni kavgaya itmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar ne demek ben şimdi uo oynayamıyacak mıyım yaşım 14 saçmalık dediin şey ayrıca
ben girip rp yapıosam,adam gibi oynuosam ve 20-25 yaşlarındaki adam bana gelip küfrediosa lamerlık yapıosa sorun yaşta deil başka şeydedir[hline]I'm your dream mind astray
I'm your eyes while you're away
I'm your pain while you repay
You know it's sad but true
Sad but true
Sosyal ağlarda paylaş

said:

her yerde 18 yas sınırı fln bahsediliyor. ben hiç küçük yaşta bir çocuktan moonglowun ortasında 2 kalvas yiyip cesedimi parçalatmadım. bunları yapanlar 20 yaşlarındaki kişiliksiz heriflerdir. ben 17 yasındayım ve bugune kadar bu tarz eziklikler yapmadım. yapanların yasının kücük oldugunu düşünenler, zeka yası aslından çoook gerilerde olanlara dikkat edin. akıl yasta değil basta. yanlış düşünmeyin..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kenzap, 06 December 2003 22:53 tarihinde demiş ki:
[etmeyelim gereksiz quote /bag]

Tam olarak dediğini anlamadım ve $ gibi harfler kullanarak türkçemizin içene etmeye hakkın yok ![hline]Lütfen Açtığım Topiklere Beni Rencide Edicek Mesajlar atmayın ve beni kavgaya itmeyin

hmm. ya$la ilgili psikolojik sorunların varsa bilemicem.
$ahsen ben 18 ya$ındayım. fakat ne adamlar görüyoruz 25-30 ya$ında Inj-speed'in kralını yapıyor.

Bide ne adamlar görüyoruz zamanında bazı free shardlarda Inj yapmı$ speed yapmı$ ama yapmadım diyerek insanları kandırmaya çalı$mı$ ve $imdi bazı arkada$ları vasıtasıyla bir yere gelince bi .ok olduğunu zannedenler.

o yüzden beğenmiyorsan OSI'yemi gidersin bilemicem:[hline]What tha fuck you know?

[Bu mesaj Baggio tarafından 10 December 2003 14:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cezad, 07 December 2003 16:27 tarihinde demiş ki:
turkiyedeki oynayan playerlarin yas ortalamasi 12 - 15 dir kime bebe dedigine dikkat et cunku server yine bebelerle dolu olcak ve sen o bebeklere baglalisin onlar olmazsa star chamberda action yaparsin ...

üstteki mesaj a kesinlikle katılıyorum. Eğer konu Nebula ise 18 in altında olup birçok şey katanlar var Nebulaya. Mesela Kortak. Ama aynı şekilde 18 üstü olup içine edenler de var, Devoler gibi. Player chardan tutun, speed e, haksız jaile kadar ne ararsanız vardı onda.
Nebula biteli 1,5 yıl oldu, vazgeçin artık bu sevdadan. Nebula harika bir rüyaydı, hepimiz yıllarımızı verdik. Ama her güzel şeyin bir sonu var.[hline]Penthesilea, Elan Realms. Elan Realms UO Shard

Your paradise doesn't sound too fetching
It's not only your souls which must be lost
'Hell is other people'
Yeah, too right, my hell is you
The sins of the flesh sound so appealing
So let me wallow in my guilt
Your hell will be my heaven
So let's turn up the heat, let eternity begin
Let's go to hell

Sosyal ağlarda paylaş

Evet halen daha sözümün arkasındayım... Benim kasteddiğim bebeler; 100 gp abi diyen, banka etrafına bomba yerleştiren , salak salak app charlar açıp speed yapan.. nicesi var daha böyle bu denyolar yaşları ne olursa olsun bana göre bebedir. Bebe olarak kalacaklardır...

Bir arkadaşım var Nebulada , oyuna başladıktan 6-7 ay sonra tanıştık... ve bu adam 15 yaşında olmasına rağmen çok kaliteli prensipleri olan birisiydi.. 50 tane bebe'yi ona değişmezdim..
Hala daha değişmem...
Sevgili arkadaşım Deli Deuce'ye saygılarımla...

Yuri.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım deli bunları yazmamı istedi..

"Senınle cok actıon yapardık zamanında :) Charını sıldıgıne cok kızmıstım :) nebulaya başladıgımız da bebeydik :P şimdi 17 yaşındayız ama değişen cok şey var . Salla şimdi yaşı maşı .önemli olan beyin.
Senınle nebulanın son bir senesinde belkide RUNUO RUNUO RUNUO diye bir yerlerimizi yırttık . Ama dinleyen olmadı. Sanırm sımdı acıcaklarmış. Artık UO oynamam cok zor . Çünkü bu artık UO ya vakit ayırmak benım için zaman kaybı. 3 aydır da oynamıyorum. Makınada uo bıle yok . Nebulaya gelince ; Sehirde Kirin,Unıcorn,Mare vs vs gibi hayvanlarla hava olsun diye gezen, GZ dışında Yayan gezenler, O hava yapanlardan tahrik olup ZZUHAU
Su anda charımı hacklemısler zaten nebulada o ben degılım kımse yanlıs anlamasın. 4 aydır ben o charla oynamıyorum.

//Deli "

Sevgili arkadaşımız Sözleri Teşekkürler delicim.. Uo'ı bırakmışsın hll olsun.. Programlama işlerinde başarılar...
Sosyal ağlarda paylaş

[gereksiz quote zinciri - /bag]

Mesela K Siempre . Oyunda kendisine 100k vermiyen realdeki arkadaşı Seth Shadowlance için saymadığı küfürü ve hakareti bırakmamıştır. İşte yaş değil olay beyin. Bunun ıcınde en aşşa +16 lazım.

[Bu mesaj Baggio tarafından 10 December 2003 14:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Her şey yaş değildir. Mesela nebulada Pokemon Rıza diye birisi vardı. Bir ara iyi arkadaştık. Adı sinan mış. 24 yaşındayım demişti. Adam milleti hackliyip kazıklıyormuş. Benıde aynen hackledı kazıkladı. Sonra adamla telefonda konuştuk , normal aklı başında insan gibi,ama uo hırsımıdır ,o adamın zekasımıdır boyna kazık atıyor mıllete.

//deli.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu konuda yorum yapma ihtiyacı duydum.Yaklaşık 4 yıllık uo hayatımda birçok serverda oynadım ve birçok arkadaşım oldu.Size kısaca şunu söyliyeyim;herhangi bir serverda gördüğünüz bir playerin oyun içindeki davranışlarını asla ama asla onun yaşı ile bağdaştıramazsınız.Şuna inanıyorum ki uo da bir playerin sergilediği tutum onun kişilği ile de bağdaşmıyor.Neden diye sorarsanız:
1- Uo aslında bir RP ve Frp oyunu mudur?Evet.Diablo mudur?Hayır.Peki bu ayırımı herhangi bir serverdaki palyerlerin % kaçı yapıyor?% 5 i geçmez.Player diyelim 30 yaşında olsun.Karma crimine dalmayan,ticaretlerde 3 kağıtçılık yapmayan,skill kasmak için partyde iken partyden çıkıp diğer playeri crim yapmayan kısacası oyunu olması gerektiği şekilde oynayan bu 30'luk Bay X kısa bir süre sonra görüyor ki;serverda her türlü dalavere var,Sırf üstünde agapite seti olduğu için Buccs'a Pk kesmeye gittikleri zaman action zamanında 2 mavi playerdan Kal Vası yiyiyor.Ve nelerrr nelerr.Şimdi Bay X bakıyor ki;Ne kadar çok Frp ve RP ye bağlı kalsa o kadar zarar görüyor ve o da başlıyor servera "uyum sağlamaya!",o da normalde yapılmaması gereken her türlü şeyi yapmaya başlıyor.Ondan sonra 30 yaşındaki Bay X sırf canı istediği zaman(kendisi de mavi iken) bir maviye dalıp onu kestiği zaman aklı başında olmayan ancak fiziki yaşı büyük olan bir player oluyor.
İşte olay bundan ibaret....Aaa şu da var şahsen 20 yaş altı kişilerin bu oyunun gerşek hakkını vereceğine inanmıyorum.Ancak şunu da kabullenmek gerekiyor ki onlar UO nun en az %80 ini teşkil ediyor.Eee demek ki hiçbir zaman Frp ve RP nin ön planda olacağı bir server olmayacak.Çünkü serveri server yapan playerlerdir.
Saygılarımla...
Sosyal ağlarda paylaş

deli seni bende iyi taniyorum nebulanin guzel zamanlarindaiyi bir action yaptik bencede deli nin yasinin kücük olmasina ramen oynayis tarzi prensipleri hosuma gidiyor ama ayrildi nebuladan tabi bende yani kısacası ULTIMA ONLINE*nin yasla ilgisi yoktur........[hline]İmMaLoN İf
Sosyal ağlarda paylaş

Ultimaya Nebulada başlamışdım bundan 2.5-3yıl önce herşey mükemmeldi orda doyum noktasına ulaşdım ama bi zaman sonra herşeyin bo..çıkmaya başladı başka serverlara yöneldim oynadım gene en iyi yerlere geldim ama Nebuladaki o zevki alamadım nedense herşey eskisi gibi olsa herkes çok istiyor ama olmuyor b yeni açılcak Shardda eski günleri yaşatabilirmiyiz bilmiyorum 4 aydır ultima oynamıyorum ama Nebulayı duyunca nedense bi heyecan kaplıyor içimi.
Sosyal ağlarda paylaş

Nebula'yi acan ve zirveye cikmasi surecinde admin & scripter olan insan (//echo $me) da o zamanlar 14-15 yasinda idi, bilginize. Yasla basla is olmaz, scripting ile ergenlik sivilcesinin pek bir alakasi yok.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Head Officer of Soul Reavers, LGM Tailor
L50 Elven Eldritch, Celt Ranger, Celt Bard
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

said:
penthesilea, 07 December 2003 16:41 tarihinde demiş ki:
Nebula harika bir rüyaydı, hepimiz yıllarımızı verdik. Ama her güzel şeyin bir sonu var.

Kismen yanlis. Nebula degil, UO biteli bayagi zaman oldu. Binbir tane kaliteli MMORPG cikti, daha da cikiyor. Osi bile parayla edit yapmaya basladi (Oversoul'u Counselor aldilar herhalde, o sokmustur akillarina) falan filan.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Head Officer of Soul Reavers, LGM Tailor
L50 Elven Eldritch, Celt Ranger, Celt Bard
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...