Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sergen'in ölüsü yeter :)

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

Absolut said:
Bugün milli takıma girse mis gibi oynar malum koşmadan oynayabilen bir fulbolcu. Adam gibi karakteri olsaydı bugün dünyaca bilinen biri olabilirdi ama kumar ve gece hayatı yüzünden bitirdi kendini.

abicim kariyer bi yere kadar, herif parasini kazandi yedi gunu gunune gencligini harcamadi. her takimi da dolasti, ne bileyim kadikoyde olsa fenerli selam verir taksimde dolassa gsli bjkli saygi sunar.

herif idol.
Sosyal ağlarda paylaş

Jaan said:
o şaban dediğimiz hakan şükür juve ye 2 tane attı peki ya bizim hıyarağası ilhan mansızımzız herhangi bir büyük maçta gol attı mı? (güçlü bir takıma karşı) ? ? ?
Sergen sadece şu anda türkiyedeki en yetenekli futbolcu. Eğer disiplinli olsaydı en iyisi olurdu.
Futbolcu dediğin ronaldo (bjk) gibi istikrar abidesi olmalı oynadığı her maçta iyi performans çıkarmalı. Yoksa bir maç oynayıp üç maç yatan adamlar olmamalı.[hline]NO PAIN NO GAIN

Hakan, İlhan'ı dizinde oynatır.
İlhan Senegal'e gol attı yeter o ^^
Sosyal ağlarda paylaş

-Dark_Angel- said:
Sergen Yalçın kişiliksiz karaktersiz ayyaşın teki.Tamam futbolda yetenekli ama sporcu olmak için önce adam olmak lazım.Bunu 5-6 yıllık basketbol hayatımda gördüm kimler geldi kimler geçti peh ben süperim diye biyerleri kalkanları anında şutlarlar.
"Ben sporcuun zeki,çevik ve ahlaklısını severim"

sergenin adam olmadığını nerden biliyorsun? sanane herif nasıl isterse öyle yaşar. sana mı soracak ne yapması gerektiğini. sergene kalkmış neler demişsin sonra ahlaktan bahsetmişsin çok ilginç.
Sosyal ağlarda paylaş

-Dark_Angel- said:
Sporcu kişiliği olmayan bi adam.Gece hayatıydı kumardı serseri tipli biriydi o yüzden 4 büyüklerdede oynadı ama hiçbiyerde tutunamadı sporcu değildi yani.Şimdi şekersporda işte sanırım.

hiç de serseri tipli bi adam değil, herhalde hiç maç sonrası ve spor programlarına yaptığı yorumları dinlemedin .. Gayet aklı başında bi insan, ama o daha iyi bir futbol kariyeri yerine daha çok eğlenceyi seçmiş bu da onun bileceği iş.. kimse kimsenin hayatına karışamaz..
Sosyal ağlarda paylaş

takip etmediğiniz insanlar hakkında atıp tutmazsanız çok mutlu olurum. sergen yalçın eskişehirspor'da oynuyor ve iyi de oynuyor 2.lig'de. hatta geçen sene etimesgut şekersporda oynadıktan sonra, "futbolcuyum diyen gelsin 2.ligde oynasın, ben hayatımda böyle futbol oynamadım" diye açıklama yapmıştı. 2. lig süper ligden çok daha sert oynanıyor.

ayrıca kimse kimsenin adamlığına laf edemez. sergen yalçın gittiği her kulüpte tutunabilmiştir ayrıca. takımınıza gelirken iyiydi, gittikten sonra yine kötü oldu değil mi?

sergen yalçın birkaç sene önce bir açıklama yapmıştı olayı özetliyor zaten. " saçmalamayın ben tabi ki alex kadar çok koşuyorum. ama onun kadar antrenman yapsam çok daha fazla koşarım"

adam futbolu sevmiyor. çok yetenekli olabilir. ama futbolu sevmiyor bakın. mesela benden de sporcu olmaz. sigarayı çok seviyorum, alkolü çok sevmesem de içiyorum. gece erken yat, sabah erken kalk, antrenmana çık, kendini patlat bana göre değil. sergen yalçın futbolu seven, sporcu olmak isteyen birisi olsaydı zaten şu anda bu thread altında çok farklı şeyler tartışılıyor olurdu emin olabilirsiniz. (bkz : sergen yalçın barcelona'da harikalar yaratıyor vs.)

ayrıca dark, bu mesajımı uyarı olarak al. kimse kimsenin adamlığına, haysiyetine şerefine laf edemez.
Sosyal ağlarda paylaş

adamın derdi büyükde oynayım paramı kazanyım deyil
futbolu zevk için oynuyo anlamadınız
adamın zaten parası hepinizi satın almaya yeterde artar fazla fazla burda sergene kişiliksiz diye laf edenleri.
ben yıldız bi oyuncu olsam gidip 2.lig takımında oynarmıyım hayır ama adam futbolu zevk için oynuyo siz hala büyük takımlarda tutunamadı hede hödö diyosunuz
adam hayatını yaşıyo
atlarıyla uğraştı
karı kızla gezdi tozdu her gün bir gece mekanında felan
ohh en iyisi. ben olsam bende yapardım...
Sosyal ağlarda paylaş

Mumu,güzel bir saçmalama örneği göstermiş Sergen Yalçın...Sergen'in futboldan başka bir meziyeti yok ama futbolu sevmiyorum diyor.Gören de iş adamı sanacak adamı.Sevmiyorsa oynamasın.Mesleğini ciddiye almayan,yatan,kalkan,gezen adamın şerefini haysiyetini bilemem ama ona şunu dememde sakınca yok.Sorumsuzluk abidesi...Sorumsuz adam işini değil hayatı ciddiye almaz.Takmaz kimseyi.Sergen Yalçın sadece gereksizlik örneği bir sporcu o kadar.Hele hele bu tip adamları örnek alan arkadaşlar görüyorum.Hangi akla zihniyet böyle düşünüyorlar anlayamıyorum.Belki Sergen'in şansı yaver gitti ama Sergen gibi 10 insan varsa 9'u silinmişlerdir piyasadan.Ben bu olayı sadece futbol olarak göremiyorum açıkcası.Adamın yaşam tarzı yanlış.Örnek almak daha da yanlış...
Sosyal ağlarda paylaş

işte polan, sergen gibi 10 adamın 9 u siliniyor, sergen baki kalıyorsa sergen'in üstün yetenekleri sayesindedir.

söylediğin şey mantıklı mı sence? türkiye'de kaç kişi sevdiği işi yapıyor söyler misin bana? sergen yalçın futbolu para kazanmak adına oynadı, parasını kazandı ve hala oynuyor. sorumsuz olabilir ama karaktersiz değil. çok yetenekli diye ille de futbolla yatıp kalkması mı gerekiyor bu adamın? kimi ilgilendirir? almasınlar takımlarına insanlar o zaman. sergensiz de yapamıyor kimse ama.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...