Saint Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Arkadaşlar son toplandığımızdan beri sanırım 6-7 ay falan geçti, şöyle diyorum tekrar bi toplaşsak azcık anlatsak gülsek fln nasıl olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Bana uyar Her yerde, her zaman[hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel The Hun/Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: Denth, 28 November 2003 22:34 tarihinde demiş ki: Bana uyar Her yerde, her zaman[hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel The Hun/Kay heryerde? anlaştık izmirde çok güzel yerlere götürürüm sizi ne zaman geliyosunus?[hline]Stjoseph rr7 Paladin (Kay Albion) Yettimgari rr3 Skald(Merlin Midgard) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 gelin edirneye =) uber toplantı yaparız burda[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+ Excalibur - Vengeance | Hibernia / EU Dogan lvl50 The Bard Excalibur - Vengeance | Hibernia / EU unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki: multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 evet beyler izmirde yapalim hic yapmadik :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 hmmm... izmire benim yaşındaki birinin gelebileceğini sanmıyorum....(ama katılmasamda olur zaten ilk toplantım olacaktı)[hline]Hayat Benle sınırlıdır ben ise sınırsız... Elgra The Nightshade of İllusions Of Fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Stj biziiiii laila ya götür![hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Ben gelirim, yanlız tek şartim var Diğerlerini de gelmeye ikna edeceksin![hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel The Hun/Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 izmir uzak yahu istanbul buluşmasını tekrarlayalım ama haftasonu erken buluşalım. muhabbet bitmiyor. sonra dükkan sahibiyle birlikte kepenkleri indirmek zorunda kalıyoruz lol[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 herkese uyan gün ve saat belirleyelim o zaman.. yakın bi zamanda olsun, bana da uyar her yer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Ne lailasi be burda yok ondan sizi Sokaki ye götüriim... seversiniz :P mekanin ne önemi war gelinde düşünürüz.. Not:sokaki espiri mahiyetinde diil mekanin adi..[hline]Stjoseph rr7 Paladin (Kay Albion) Yettimgari rr3 Skald(Merlin Midgard) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Ben 15 tatilde gelecem İzmir'e canem. Görüşürüz. Belki daha önce Sianure'le atlar geliriz kafamıza eserse.[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 olmaz len toplantı falan. 13 gün sonra birliğime teslim olacam 6 ay yokum buralardan. döneyim bakarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 said: copperelf, 30 November 2003 12:59 tarihinde demiş ki: olmaz len toplantı falan. 13 gün sonra birliğime teslim olacam 6 ay yokum buralardan. döneyim bakarız Senin birliğe geliriz :)[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 hah o olur işte komutanı kandırırız izin verir bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Ana benden başka Edirneden daoc oynayan biri daha çıktı hayret[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 öhöm 1.5 yıllık oyuncusuyum lam ben! =P bende şaşırdım ne yalan söliim hehe. nerde oynuosun sen us mi? buluşalım bi gün mümkünse çok merak ettim şimdi =)[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+ Excalibur - Vengeance | Hibernia / EU Dogan lvl50 The Bard Excalibur - Vengeance | Hibernia / EU unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki: multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 US benim evet[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 haftasonu yapin istanbuldan ben gelicem haftasonu istanbula ankaradan[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 bende geliyim haftasonu ama beni esenlerden alsın birisi =P istanbul noob...[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+ Excalibur - Non-Guild | Hibernia / EU Dogan lvl50 The Bard Excalibur - Celtic Fist | Hibernia / EU unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki: multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Weretiger Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Bamya ve ben de edirnedeniz aslında, yani edirneli modeli, tek sorun istanbulda yaşıyoruz okul vs. :)[hline]Obscurd HAYVANHERiF 50th season ASq Paladin - Deleted [R.I.P.] Obscurd ANIMAL 4X ASq Minstrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar