Saint Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Arkadaşlar son toplandığımızdan beri sanırım 6-7 ay falan geçti, şöyle diyorum tekrar bi toplaşsak azcık anlatsak gülsek fln nasıl olur?
Denth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Bana uyar Her yerde, her zaman[hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel The Hun/Kay
StJoe Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: Denth, 28 November 2003 22:34 tarihinde demiş ki: Bana uyar Her yerde, her zaman[hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel The Hun/Kay heryerde? anlaştık izmirde çok güzel yerlere götürürüm sizi ne zaman geliyosunus?[hline]Stjoseph rr7 Paladin (Kay Albion) Yettimgari rr3 Skald(Merlin Midgard)
-Aragorn- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 gelin edirneye =) uber toplantı yaparız burda[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+ Excalibur - Vengeance | Hibernia / EU Dogan lvl50 The Bard Excalibur - Vengeance | Hibernia / EU unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki: multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi.
daverc Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 evet beyler izmirde yapalim hic yapmadik :-p
Romario Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 hmmm... izmire benim yaşındaki birinin gelebileceğini sanmıyorum....(ama katılmasamda olur zaten ilk toplantım olacaktı)[hline]Hayat Benle sınırlıdır ben ise sınırsız... Elgra The Nightshade of İllusions Of Fate
malsahibi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Stj biziiiii laila ya götür![hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN
Denth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Ben gelirim, yanlız tek şartim var Diğerlerini de gelmeye ikna edeceksin![hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel The Hun/Kay
malsahibi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 izmir uzak yahu istanbul buluşmasını tekrarlayalım ama haftasonu erken buluşalım. muhabbet bitmiyor. sonra dükkan sahibiyle birlikte kepenkleri indirmek zorunda kalıyoruz lol[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN
Saint Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 herkese uyan gün ve saat belirleyelim o zaman.. yakın bi zamanda olsun, bana da uyar her yer :)
StJoe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Ne lailasi be burda yok ondan sizi Sokaki ye götüriim... seversiniz :P mekanin ne önemi war gelinde düşünürüz.. Not:sokaki espiri mahiyetinde diil mekanin adi..[hline]Stjoseph rr7 Paladin (Kay Albion) Yettimgari rr3 Skald(Merlin Midgard)
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Ben 15 tatilde gelecem İzmir'e canem. Görüşürüz. Belki daha önce Sianure'le atlar geliriz kafamıza eserse.[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun
copperelf Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 olmaz len toplantı falan. 13 gün sonra birliğime teslim olacam 6 ay yokum buralardan. döneyim bakarız
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 said: copperelf, 30 November 2003 12:59 tarihinde demiş ki: olmaz len toplantı falan. 13 gün sonra birliğime teslim olacam 6 ay yokum buralardan. döneyim bakarız Senin birliğe geliriz :)[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun
copperelf Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 hah o olur işte komutanı kandırırız izin verir bize
Sethlor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Ana benden başka Edirneden daoc oynayan biri daha çıktı hayret[hline]
-Aragorn- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 öhöm 1.5 yıllık oyuncusuyum lam ben! =P bende şaşırdım ne yalan söliim hehe. nerde oynuosun sen us mi? buluşalım bi gün mümkünse çok merak ettim şimdi =)[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+ Excalibur - Vengeance | Hibernia / EU Dogan lvl50 The Bard Excalibur - Vengeance | Hibernia / EU unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki: multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi.
Durlag Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 haftasonu yapin istanbuldan ben gelicem haftasonu istanbula ankaradan[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
-Aragorn- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 bende geliyim haftasonu ama beni esenlerden alsın birisi =P istanbul noob...[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+ Excalibur - Non-Guild | Hibernia / EU Dogan lvl50 The Bard Excalibur - Celtic Fist | Hibernia / EU unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki: multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi.
Weretiger Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Bamya ve ben de edirnedeniz aslında, yani edirneli modeli, tek sorun istanbulda yaşıyoruz okul vs. :)[hline]Obscurd HAYVANHERiF 50th season ASq Paladin - Deleted [R.I.P.] Obscurd ANIMAL 4X ASq Minstrel
Öne çıkan mesajlar