Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Beni tanıyan herkese haber vereyim dedim. Burda alan arkadaşa büyüksün bab manyaksın da demiyicem ana avrat küfür de etmeyeceğim... Zamanla görecez neler olacak. Yanlız beni tanıyanlar yeni ICQ'mu eklesinler (imzada var) ve eski ICQ'dan gelen mesajlara bakmasınlar...[hline]Antimodes a.k.a Aerius. UIN: 312852003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Eski ICQ listemi geri alabilmenin bir yolu var mı?[hline]Antimodes a.k.a Aerius. UIN: 312852003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 gecmıs olsun[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 liste backup alsaydın keşke[hline]Come back strong with fifty belly dancers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 eski numaranı hackleyip, ordan contact'lemen lazım yeni listene. :D[hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 işte insanların msn kullanması gerektiğini bizlere belgeyen bir olay daha.[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Türkiye'de 3-5 tane MSN kullanıcısı var ya. çok kötü.[hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 said: -Melancholy-, 07 December 2003 21:59 tarihinde demiş ki: Türkiye'de 3-5 tane MSN kullanıcısı var ya. çok kötü.[hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Yuh... Daha fazla... Benim tanıdığım 5-6 adam var sırf kullanan. Hepside %100 türk.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 ICQ'nun Contact List directory'sinde bir takım auto save'ler duruyor... bunlarla bir şey elde edemez miyim?[hline]Antimodes a.k.a Aerius. UIN: 312852003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 ya zaten icq beni acaip geriyor. :)[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 aynen oky illa bi zıprıtıklık yapıo[hline]Come back strong with fifty belly dancers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 bende msn kullanıyorum gayet güzel ama ne bilim alışmışız bi kere icq ya bağımlısı olmuşuz :-p[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 bakın ne kadar güzel, canım msn'im benim[hline]5[Bu mesaj Oky tarafından 07 December 2003 23:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 RazorJimmy, bu güzel numaraların çoğu zaten ICQ ilk açıldığında alınmış sonra kullanılmayan ICQ'lar oluyor. Kullanılsa bile burda durum farklı, ben tanıdığım bir kişinin ICQ'sunu hack'leyip üstüne hiç bir güzel neden gösterememe rağmen sırf insanlara artistlik olsun diye infoya kaşınanı kaşırım. yazmıyorum. Bir başka nokta da bu işi yapan adamın ICQ numarası zaten gayet güzel, bu numarayı almasına gerek yok yani listem olmasa zaten umrumda olmaz alsın helal olsun...[hline]Antimodes a.k.a Aerius. UIN: 312852003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 ıcq da hack olayı aşıldı zannediyordum ilginç[hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 said: RazorJimmy, 07 December 2003 23:15 tarihinde demiş ki: Geçmiş olsun ama bence de hackleyene küfür etme, tepki gösterme.. O numarayı sen de bir önceki sahibinden hackleyerek aldın sonuçta..[hline]K1cK S0m3 4sS W1tH a L4rg3 Tr0uT productions brought to you by RazorJimmy @ ICQ# 12858821 Ahah sen ole sen ben anti o numarayı alsn die sylveriada 7x char werdim be[hline]Icq UIN = 788808 Talren The Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar