Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 ne zaman radyo dinlesem saat başına denk geliyorum.. 5-10 dakka boyunca haberler.. daha sonra 5-10 dakka da reklamlar.. zaten yarım saat geçiyor nerdeyse.. yarım saat müzik dinliyorsun sonra gene saat başı haberleri.. bir de mesela sevdiğin bir şarkı çalıcak.. başındaki girişi ve sondaki bitişi ayrı bir güzel şarkının.. ama ya oraları kesip veriyorlar.. ya da o kısımlarda dj konuşup duruyor asabımı bozuyor.. bir de bazı djler vardır.. sen şarkıyı dinlerken bir yandan karga sesiyle şarkıya eşlik eder. "ya kardeşim konuşçaksan konuş şarkıyı çalma, şarkıyı çalcaksan sus şarkıyı dinliyelim.." yok ikisini de yapmıyorlar, tam bir şarkı terörü yaşıyoruz.. çok sinir bozucu oluyor tabii. bir de kendi tarzıma göre şarkı çalan kanal bulmak çok zor.. oldies istiyorsun, çok eski ama eften püften şarkılar çalarlar.. metal istiyorsun, en sert en depresik şarkıları çalarlar (tam darqer'ın tarzı) (tabii böyle kanala rastlamak çok zor) bazı kanallarda en ortam müziklerini çalarlar.. ttürkçe kanallar ibrahim tatlıses, petek dinçöz. yabancı kanallar ja rule, missy elliot felan..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Benim nefret ettiğim olay sabah binip arabaya işe doğru yola çıkıyorum 30dk falan sürüyo yol ama benim radyoda dinlediğim tam şarkı sayısı 0 yarım yarım 2 şarkı belki dinliyorum belki dinliyemiyorum bu dj'lerin çenesi çok düşük çok :) ama aldığım bir karar ile artık radyo yu açmıyorum en sevdiğim şarkılardan oluşan kasetler yapıyorum haftada 1 bunlarla idare ediyorum :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Telefon et abi şikayetlerini radyoya bildir. Bak ben cumartesi nba action izliyodum NTV logosundan bazı yazıları göremiyodum sinir oldum ntv ye telefon açtım.NTV logosundan yazıları okuyamıyorum ya başka yere alın yada silin dedim "iletecem beyfendi" dedi 1 dk geçmedi NTV logosu şeffaf oldu.Belki benim telefon etmemle olmamıştır ama yinede şikayetimi ettim. Sende aç sus be dj sus de şarkıyı mı dinlicez senimi de.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Fistan +1. Ama halk olarak beni mi iplicekler diyerekten çoğu zaman bu tip şeyler yapmıyoruz.Tepkimizi göstermediğimizz için de istemediğimiz şeyler alıp başını gidiyor.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Bende haberleri dinlemek için radyoyu açıyorum ve arada müzik yayınları oluyor ya ona gıcık oluyorum. Özellikle haber radyolarında müzik olmamalı bence.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 haklısın onda.. haber dinlemek isteyenler haber radyoları dinlesin, müzik dinlemek isteyenler müzik radyosu dinlesin.. birbirlerine karıştırılması insanı çok sıkıyor[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 bomba patladı telefonlar kitli tv yok radyo açıoz ibrahim tatlı ses çalıo...[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar