malcolm Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 Sen de ki versiyon kac? Ben yinede demon hunterin yenicegini dusunuyorum bugun evde bi denerim. Kesin mountain king hile yapmistir alet filan almistir olmassa hakeme para yedirmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 Sen de ki versiyon kac? Ben yinede demon hunterin yenicegini dusunuyorum bugun evde bi denerim. Kesin mountain king hile yapmistir alet filan almistir olmassa hakeme para yedirmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nick_Fury Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 Ya duel de basan bassın iyi hoş da oyunda sadece herolar yok orduyu etkilemeside önemli. O yüzden Priestess of the moon dan kral bi hero yok bence. DOC lar hariç hemen her biriminize +%30 hasar veriyo starfall yapıyo 10.level de searing arrows la(forumlarda genelde yanan ok diye geçen skill bu)yaklaşık 100 hasar veriyo. Bi insan herosundan başka ne isterki?[hline]The land and i are one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 netten oynanan oyunlarda kimse priest of moon yada keeper yapmaz ayrıca +%30 çok kötü[hline]icq : 154499267 herkezi bekelrim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 nası yapmaz? yeni versiyonlarda icine mi ettiler ki? niye yapmasınlar?[hline]Raid3r-19016599 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 potm yapılmıyor mu net oyunlarında? starfall'un kazandırmadığı oyunu metamophosis mi kazandıracak anlayamadım? :) +%30 kötü? iyi olan ne peki? :-p[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 pom kolay ölüyor..dayanıklı değil.. dreadlord da öyle.. gereğinden hızlı ölüyorlar..[hline]Öyle İmzaları İstemiyoruz burada.... [Bu Imza Kimliği Belirsiz Bir Admin tarafından 10 Ocak 2003 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 bir de dayanıklı olsa zaten herkes night elf oynayıp onu seçer.. :) fast olduğu için hızlı hareket ettirmek ve geride tutmak mümkün, starfall yapacağı zaman da rejuvenation'la desteklense ölmez diye düşünüyorum..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 starfall u tutturanı görmedim daha bi kere tuturdum oda lhero lv5 den lv 6 ya geçti arka fonda only for the weak çalmasa as la yapamazdım 2 sn yede ghoulların 7 si öldü..fln..harika bişiydi :)[hline]Öyle İmzaları İstemiyoruz burada.... [Bu Imza Kimliği Belirsiz Bir Admin tarafından 10 Ocak 2003 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Newbie2 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Benım en sevdıgım Pom... Elflerden bence alamıcagı hero azdır lvl 10 ıken +30 fıre damageyı unutmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 teke tek en guclu hero blademaster... ama hakkaten potm olayı bitiriyo.. (hyooplara roar + trueshot :9][hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phalanx_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Demon Hunter ve Blademaster la adamları her zaman oyalayabılmısımdır hatta lvl 10 blademasterla adamı baseınden cıkartmıyorum ama kalabalık savasta her zaman tauren rullz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phalanx_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 said: Sam, 15 Ocak 2003 22:44 tarihinde demiş ki: bir de dayanıklı olsa zaten herkes night elf oynayıp onu seçer.. :) fast olduğu için hızlı hareket ettirmek ve geride tutmak mümkün, starfall yapacağı zaman da rejuvenation'la desteklense ölmez diye düşünüyorum..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Bak oyunun basında basit creepleri felan tek heroyla alarak lvl 2 yada 3 olunup sora biraz daha adam alınıp lvl 5 falan olunuyor genelde lvl 6 olmadan savasa baslıyosun. Potm secersen ilk basta tek basına creeplere gidemezsin anca ordu kurman gerekirki rush vs yersen hic bi ise yaramaz yani hero yaricaksa tek basına ise yaramalı demon hunter lvl 6 olsa git deamon ol adamın iscilerine dal aadamı oyala vs bi cok sey yaparsın potm sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 potm searing arrowsla senin blademasterı yerden yere vuramaz çunku piercing %50 dmg vuruypo hero armora.. ama Herhangi bibirime searing arrows gibi yada ordun varken trueshot aura gibi dmg bonus veren unite yok (roar da güseldir ztn oda nelf) bu arada starfall dan faza vuran spell yok.. ynaında 50 kişi arsa ellisinde kafasına yiyo yani aşmıbişi.. bi gruntlara pek koymuyo (onlarda kurbnalık DANA)[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nick_Fury Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 POM piercing dmg vermiyo normal dmg. veriyo. Tıpki diğer tüm herolar gibi...[hline]The land and i are one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 benim en sevdigim hero farseer heyt be var mı onun kurtları gibi karizması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 ama blademasteride genc yapsalar fena olmazdi yaslı yaslı ne o ole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 He-man![hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 valla bilemiycem rush için hakkatenden farseer ve kurtçukları yada archamge ve elementaı.. (kurtlar daha iyi gibi ilerde critical invis fln alıyorlar) bu arada bloodmage süper.. spell thief de güsel[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Honour Pact Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellscream Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 boşuna yormayın kendinizi Grom Hellscream derim adamın adı karizma bikerem zaten level da onu en karizmatik hero seçti :) *!sırıtır*[hline]Somewhere in the earth .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Night elf demon hunter ve priest Humanlarda o cüce(çok oynamadım o üzden adını bilmiom mountain king galiba) Undeadlerde lich Orclarda Thrall derim(orclarla oynadım ama bence asıl hero oydu bea)[hline]Bir gün iki fare krema kovasına düşmüş.1.fare pes etmiş ve hemen ölmüş.2. fare pes etmemiş ve dışarı çıkmaya çabalamış.Sonunda o kadar fazla uğraşmışki krema tereyağıyan dönüşmüş.Farede tırmanarak dışrı çıkmış.Tam kurtuldum diey sevinirken evin kedisi fareyi yemiş(neymiş?sıran geldiyse ölüceksin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 gladiator fln arenalarda scytherı tek gecerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 agility-based attack critical hit mirror image Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silver Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 demon hunter[hline]I am a lostsoul in frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 demon hunter rulaz orclarda tauren chieftain aşmış heybeti yeter be :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net [Bu mesaj DynamicK tarafından 09 Mart 2003 16:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar