Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Sevdiginiz Hero

Fata

Öne çıkan mesajlar

Ya duel de basan bassın iyi hoş da oyunda sadece herolar yok orduyu etkilemeside önemli. O yüzden Priestess of the moon dan kral bi hero yok bence. DOC lar hariç hemen her biriminize +%30 hasar veriyo starfall yapıyo 10.level de searing arrows la(forumlarda genelde yanan ok diye geçen skill bu)yaklaşık 100
hasar veriyo. Bi insan herosundan başka ne isterki?[hline]The land and i are one.
Sosyal ağlarda paylaş

potm yapılmıyor mu net oyunlarında? starfall'un kazandırmadığı oyunu metamophosis mi kazandıracak anlayamadım? :)

+%30 kötü? iyi olan ne peki? :-p[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!
Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!!
Police: That's a minigun!!!
Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
Sosyal ağlarda paylaş

bir de dayanıklı olsa zaten herkes night elf oynayıp onu seçer.. :) fast olduğu için hızlı hareket ettirmek ve geride tutmak mümkün, starfall yapacağı zaman da rejuvenation'la desteklense ölmez diye düşünüyorum..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!
Sosyal ağlarda paylaş

starfall u tutturanı görmedim daha
bi kere tuturdum oda lhero lv5 den lv 6 ya geçti
arka fonda only for the weak çalmasa as la yapamazdım 2 sn yede ghoulların 7 si öldü..fln..harika bişiydi :)[hline]Öyle İmzaları İstemiyoruz burada....
[Bu Imza Kimliği Belirsiz Bir Admin tarafından 10 Ocak 2003 20:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
said:
Sam, 15 Ocak 2003 22:44 tarihinde demiş ki:
bir de dayanıklı olsa zaten herkes night elf oynayıp onu seçer.. :) fast olduğu için hızlı hareket ettirmek ve geride tutmak mümkün, starfall yapacağı zaman da rejuvenation'la desteklense ölmez diye düşünüyorum..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!

Bak oyunun basında basit creepleri felan tek heroyla alarak lvl 2 yada 3 olunup sora biraz daha adam alınıp lvl 5 falan olunuyor genelde lvl 6 olmadan savasa baslıyosun.

Potm secersen ilk basta tek basına creeplere gidemezsin anca ordu kurman gerekirki rush vs yersen hic bi ise yaramaz yani hero yaricaksa tek basına ise yaramalı demon hunter lvl 6 olsa git deamon ol adamın iscilerine dal aadamı oyala vs bi cok sey yaparsın potm sux.
Sosyal ağlarda paylaş

potm searing arrowsla senin blademasterı yerden yere vuramaz çunku piercing %50 dmg vuruypo hero armora..
ama Herhangi bibirime searing arrows gibi yada ordun varken trueshot aura gibi dmg bonus veren unite yok (roar da güseldir ztn oda nelf)
bu arada starfall dan faza vuran spell yok.. ynaında 50 kişi arsa ellisinde kafasına yiyo yani aşmıbişi.. bi gruntlara pek koymuyo (onlarda kurbnalık DANA)[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves!
Sosyal ağlarda paylaş

Night elf demon hunter ve priest
Humanlarda o cüce(çok oynamadım o üzden adını bilmiom mountain king galiba)
Undeadlerde lich
Orclarda Thrall derim(orclarla oynadım ama bence asıl hero oydu bea)[hline]Bir gün iki fare krema kovasına düşmüş.1.fare pes etmiş ve hemen ölmüş.2. fare pes etmemiş ve dışarı çıkmaya çabalamış.Sonunda o kadar fazla uğraşmışki krema tereyağıyan dönüşmüş.Farede tırmanarak dışrı çıkmış.Tam kurtuldum diey sevinirken evin kedisi fareyi yemiş(neymiş?sıran geldiyse ölüceksin)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...