coronius Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 www.motionzoo.com dan animated filmse gir ustte zaten:)[hline]Unutmayın hikayeler ikiye ayrılır;gerçek olanlar ve gerçek olması gerekenler...
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 çok başarılı müzikler escaflowneden. ilk parça bird song ama ikincinin (gaz olan) adını bulamıyorum bitürlü. bilen varsa söylesin de indirelim[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Müthiş olmuş valla... Entreri / Drizzt kısmını güzel yapmışlar, Hele o en sonu çok gaz olmuş[hline]Avatar...
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 ikinci parçanın adı blaze sanırım. ama indiremiyorum şimdide :)[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 İkinci gaz şarkı gerçektende çok hoşuma gitti İsimlerini bize ilettiğin için saol Grudge...[hline]Avatar...
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 bayildim bayildim[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Norak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 ehehe up lanmış topici görünce bidaha izledim bulup, ama en gaz yerinde bitio olması kötü, böle höt diye kalıosunuz :) amcam kasıp devamını yapsaymış keşke :)[hline][i]Wow - MM
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 hay... blaze diilmiş o parça. grrr.[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Evet ya diilmiş :( İndirdikten sonra farkettim :)[hline]Avatar...
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 ben de yapacam :P Aslında ben pis çizimleri daha çok seviyorum böle kontrollu hatalı çizimleri Neydi planescape çizeri yahu Dit tri... ? Ne hayya ise işte onun gibi Biraz kirli gözükücek Düz çizgiler falan bi tek onlaran hoşlanmıyorum Ne kadar az çizgiyle çok şey anlatmak mimari olrak iyise de Ben sevmiyorum[hline]bilinçli toplumun kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi bilinçli rp'cinin de sisteme ihityacı yoktur
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 DiTerlizzi[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 ıkıncı parcanın adı neeee???!! cok hosuma gıttı kımın parcası yada[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 escaflowne the moviden. ismini bulma çalışmaların sürüyo. serilerde hangi sahnede hangi parçanın çaldıgının yazdıgı bi site buldum. ama movie için yok öyle bişey. bütün ost yi de indirebilirim ama seriyi indirip direk parçanın adını bulmayı daha akla yatkın buldum ;) bulunca yazarım.[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Grudge çok arama boşuna Shadow of doubt parçanın adı
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 hayır diil...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 said: Grudge, 04 December 2003 08:30 tarihinde demiş ki: DiTerlizzi[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher abi bilgi hazinesi sandığı gibisin diyecem rezil bi benzetme olacak ehu Öte yandan ben lotr u okuduktan sonra Gladriel i unutmuştum Movie fargman ında kim bu diye sormuştum, arkadaşlar anlatmıştı inanmamıştım ehu :) çok unutuyorum yani[hline]bilinçli toplumun kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi bilinçli rp'cinin de sisteme ihityacı yoktur
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 ben bilgi sandığı diilim. sen ayıp ettin DiTerlizzi'yi hatırlayamayarak ;)[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 buldum first vision parçanın adı :)[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Bu Dark elflerın yuzkarasının fılm ı gelcek denıyordu ne oldu yalan mı oldu?[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home *************************** "The object of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his . - General George Patton Savaşın Amacı Ülkeniz İçin Ölmek Değil , Diğer ... Çocuklarını Kendi Ülkeleri İçin Öldürmektir..." ................................................. §Bounty Hunter§
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 bende diyorum yeni bir şey mi çıktı 5 dk bakıyorum
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 http://www.hobodrifter.com/wp-content/uploads/2011/10/Back-To-The-Past.jpg
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 http://cdn.head-fi.org/7/73/7329b4cf_threadNecromancy.jpg
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 nerde bu video? güncel link verebilecek var mı?
Öne çıkan mesajlar