Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Road to Mithril Hall (Kısa Movie)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çok güzelmiş de Drizztle Entreri birbirine girsin diye sallamasalarmış.
Sornadan gelen ordudakiler kim bu arada? :)[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki:
skini göremedim..

abuzittin, 15 August 2003 14:26 tarihinde demiş ki:
Peki nasıl frp yasayacağım öretirmisin
Mesaj tarihi:
Cidden Jarlaxle olabilir mi o acayip şapkalı? Diğerleri de drowa benziyordu biraz, tenlerinin rengi Drizzt'inki gibiydi. :)
Bir de sürekli sağa sola çekilmek yerine kılıçlarıyla kendinilerini korusalar daha güzel olurmuş :-P

Edit: Evet Jarlaxle'mış. Bkz: 3. dakika 9. saniye. Göz bandı var :)

[Bu mesaj Eraq tarafından 22 August 2003 22:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ofo f Çok hoş olmuş süper mükemmel.. çok güzel yapmışlar
yannız çekici biraz daha ufak yapmaları lazımdı. o jarlaxle ewet..
mükemmel ya :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Mesaj tarihi:
çok güzel yapmışlar.
kavga sahnesi de güzel olmuş ama daha iyisini yapabilirlermiş.
ee ses yok bi de..[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki:
"SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR."
Mesaj tarihi:
2. we 3. izlemelerde bayıo tabi :p
ama drizztin gözlerinin parlaması ilk seferinde böyle bi adrenalin salgılattı ehe[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Mesaj tarihi:
bence çok güzel.
hele barbarın ve halflingin ayrıntıları çok iyi.
dwarfa fazla özen göstermemişler sanki.
drowla assassinin kapışması çok iyi de drowun kılıçları dandilk..[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki:
"SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR."
Mesaj tarihi:
bence senin dandik dediklerin güzel :p
en güzel cüceyi çizmişler bence..
ses yok ses yok diip duruosunuz ses war bende gayet hoş ehe. konuşma yok sadece hiç.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Mesaj tarihi:
yok bsplayer ile açtığımdan ses yokmuş..
quicktime denedim oldu..[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Drizzt'in o kulaklar ne öyle? :)
Bir de Entreri büyülü hançerini öyle kolayca atmaz. Bir tarafından başka bir bıçak fırlatsaymış.
Bu arada Entreri uzun saçlı değil miydi Realms'teki herkes gibi?[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki:
skini göremedim..

abuzittin, 15 August 2003 14:26 tarihinde demiş ki:
Peki nasıl frp yasayacağım öretirmisin
Mesaj tarihi:
Ben Entreri saçları sonradan uzatıyor diye hatırlıyorum.Yanlış hatırlamıyorsam Legacy of Drow serisinde iyi bir mor oluyor ve 6-7 sene filan Calimport'a gitmiyor aylak aylak aylak dolaşıyor o sırada uzatıyordu.Tabi saç yerine sakal uzatıyorda olabilir çünkü sakalları uzuyordu ama saçını tam hatırlamıyorum.[hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro
Mesaj tarihi:
ben indirdim lakin benim quiktime da calismiyo
alla allah ne oldu aceb
Diyoki required compressors could not be found diyo.[hline]"she puts the seeds in me
plant this dying tree
she's a burning string
and I'm just the ashes"
www.neverendingelegends.tr.cx
www.mira.omnis.com.tr
  • Yeni Oluştur...