Capulcu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Icewind Dale Trilogy'den hoşlananların ilgisini çekebilecek 2 boyutlu kısa bir animasyon filmi buldum. İlginç bir çalışma olmuş, benim çok hoşuma gitti. İşte size linki: http://www.motionzoo.com/animation/mithril.mov İzleyebilmek için Quicktime Player'a ihtiyacınız olacak. [Bu mesaj Capulcu tarafından 22 August 2003 20:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Çok güzelmiş de Drizztle Entreri birbirine girsin diye sallamasalarmış. Sornadan gelen ordudakiler kim bu arada? :)[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. abuzittin, 15 August 2003 14:26 tarihinde demiş ki: Peki nasıl frp yasayacağım öretirmisin
Capulcu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Jarlaxle ile başka drowlar geliyor olmalı. :)
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Cidden Jarlaxle olabilir mi o acayip şapkalı? Diğerleri de drowa benziyordu biraz, tenlerinin rengi Drizzt'inki gibiydi. :) Bir de sürekli sağa sola çekilmek yerine kılıçlarıyla kendinilerini korusalar daha güzel olurmuş :-P Edit: Evet Jarlaxle'mış. Bkz: 3. dakika 9. saniye. Göz bandı var :) [Bu mesaj Eraq tarafından 22 August 2003 22:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 nesi kısa bi açamadı bende ehhe[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 O linki olduğu gibi kopyalayıp Getright'tan Open URL dedim ben Sly.
Capulcu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Şapkası biraz alakasız ama göz bandından belli ediyor Jarlaxle olduğunu. Böyle çekmesi zor ise isterseniz bu adresten bakın, en üstteki animasyonu seçersiniz: http://www.motionzoo.com/animation.html
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 ben de quicki açıp add url dedim de yok gelemio bi türlü. dl etmeye başlamıştım ztn ehhe.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Ofo f Çok hoş olmuş süper mükemmel.. çok güzel yapmışlar yannız çekici biraz daha ufak yapmaları lazımdı. o jarlaxle ewet.. mükemmel ya :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 jarlaxle ın şapkası öyle komik zaten hehe.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 lan quick timne la birlikçte çöeksmmiki netten kaç sn ?[hline]Alma? Mater?
Capulcu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Süresi yaklaşık 3,5 dakika, boyutu ise yaklaşık 9 MB civarı.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 çok güzel yapmışlar. kavga sahnesi de güzel olmuş ama daha iyisini yapabilirlermiş. ee ses yok bi de..[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR."
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 2. we 3. izlemelerde bayıo tabi :p ama drizztin gözlerinin parlaması ilk seferinde böyle bi adrenalin salgılattı ehe[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 bence çok güzel. hele barbarın ve halflingin ayrıntıları çok iyi. dwarfa fazla özen göstermemişler sanki. drowla assassinin kapışması çok iyi de drowun kılıçları dandilk..[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR."
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 bence senin dandik dediklerin güzel :p en güzel cüceyi çizmişler bence.. ses yok ses yok diip duruosunuz ses war bende gayet hoş ehe. konuşma yok sadece hiç.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 yok bsplayer ile açtığımdan ses yokmuş.. quicktime denedim oldu..[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR."
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Drizzt'in o kulaklar ne öyle? :) Bir de Entreri büyülü hançerini öyle kolayca atmaz. Bir tarafından başka bir bıçak fırlatsaymış. Bu arada Entreri uzun saçlı değil miydi Realms'teki herkes gibi?[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. abuzittin, 15 August 2003 14:26 tarihinde demiş ki: Peki nasıl frp yasayacağım öretirmisin
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Ben Entreri saçları sonradan uzatıyor diye hatırlıyorum.Yanlış hatırlamıyorsam Legacy of Drow serisinde iyi bir mor oluyor ve 6-7 sene filan Calimport'a gitmiyor aylak aylak aylak dolaşıyor o sırada uzatıyordu.Tabi saç yerine sakal uzatıyorda olabilir çünkü sakalları uzuyordu ama saçını tam hatırlamıyorum.[hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro
The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 ben indirdim lakin benim quiktime da calismiyo alla allah ne oldu aceb Diyoki required compressors could not be found diyo.[hline]"she puts the seeds in me plant this dying tree she's a burning string and I'm just the ashes" www.neverendingelegends.tr.cx www.mira.omnis.com.tr
The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 hayda ulan bu bana olurmu yaws [Bu mesaj The_Guardian tarafından 24 August 2003 17:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Capulcu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Hangi sürümünü kullanıyorsun? Saırım en azından 6. sürüme ihtiyacın olacak.
The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 ben altiyi indiriyim[hline]"she puts the seeds in me plant this dying tree she's a burning string and I'm just the ashes" www.neverendingelegends.tr.cx www.mira.omnis.com.tr
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 bi falsoda kedide kedi heykelden cikinca heykelin kaybolmamasi lazim ama yinedesuper olmus[hline]Riruix Fevaxium-ubah zabrak brawler-swg /tell riruix
Öne çıkan mesajlar