Absolut Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Bir kaç ay ara veriyorum. Belki tekrar gelirim. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Invulon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 sizde yani invu gelsinde ara verelim adamin hevesi kalsin yine moduna girmissiniz :p
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Ehehn bi benmi kaldım yane şimdi[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.
Gilth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 bide ben ehhe ya benda ara vermek istiyorum aslinda da aklima takilan bisey var simdi ben 1 yillik acc aldim gelecek kasima kadar ben simdi 2 yada 3 ay dondursam bu 2 ay da kasimin sonuna eklense yani oyle bi option varmi acaba?[hline]God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time...
Bone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 ben de bir ara ara vermiştim.. okullar kapanıca dönerim[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard
Cheater Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 said: Gilth, 03 December 2003 15:37 tarihinde demiş ki: bide ben ehhe ya benda ara vermek istiyorum aslinda da aklima takilan bisey var simdi ben 1 yillik acc aldim gelecek kasima kadar ben simdi 2 yada 3 ay dondursam bu 2 ay da kasimin sonuna eklense yani oyle bi option varmi acaba?[hline]God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... malesef yok[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Citirr - Clan Bureaucrat
Öne çıkan mesajlar