Absolut Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Bir kaç ay ara veriyorum. Belki tekrar gelirim. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 sizde yani invu gelsinde ara verelim adamin hevesi kalsin yine moduna girmissiniz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Ehehn bi benmi kaldım yane şimdi[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 bide ben ehhe ya benda ara vermek istiyorum aslinda da aklima takilan bisey var simdi ben 1 yillik acc aldim gelecek kasima kadar ben simdi 2 yada 3 ay dondursam bu 2 ay da kasimin sonuna eklense yani oyle bi option varmi acaba?[hline]God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 ben de bir ara ara vermiştim.. okullar kapanıca dönerim[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 said: Gilth, 03 December 2003 15:37 tarihinde demiş ki: bide ben ehhe ya benda ara vermek istiyorum aslinda da aklima takilan bisey var simdi ben 1 yillik acc aldim gelecek kasima kadar ben simdi 2 yada 3 ay dondursam bu 2 ay da kasimin sonuna eklense yani oyle bi option varmi acaba?[hline]God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... malesef yok[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Citirr - Clan Bureaucrat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar