Sum41 Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Merhaba Arkadaşlar Size vereceğim linkte grafikler fln güzel bi oyun var aynı dark age of camelot a benziyor (but) ama server yok su an Yani vardı Ama göçtü sonra gene geldi ama hiç bişe yoktu yani oyuna ısınma turlarıydı o herkez birbirine falan dalıyodu bi ara gene gitti bu seferde Heryere Spawn yerleştiriyolar isteyenler Eğer Daoc gibi oyun arayıpta para veremıyorsanız işte Bu oyunu şitetle tavsiye ediyorum SS ler koparıcı isterseniz bakınız bi tane war Tabi web sitesine girerseniz daha cok warPlaneshiftin Resmi sitesiSecreen shootlar Bir tane SS koyam dedim dayanamadım Benim hoşuma gitti şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 e sever göçtüyse nası oynicaz ?[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! çok ilginç bişi kaçırmayın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Gelcek Cökmedi Spawnları Yerleştiriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 lag oluyo mu lag?[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! çok ilginç bişi kaçırmayın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 haftalardır yok server açılsın diye bekliyoruz kaç zamandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 grude sen biliyomusun bu oyunu ? ben aylaerdır bekliyorum eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 daa beklicez yani oooooo[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! çok ilginç bişi kaçırmayın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Peki indirme sorunu falan?kaç mblıktır bu oyun.Deli laglara girermiyiz?Eğlencelimidir(öyledir tabi beğenildiğine göre ama)[hline]Bir gün iki fare krema kovasına düşmüş.1.fare pes etmiş ve hemen ölmüş.2. fare pes etmemiş ve dışarı çıkmaya çabalamış.Sonunda o kadar fazla uğraşmışki krema tereyağıyan dönüşmüş.Farede tırmanarak dışrı çıkmış.Tam kurtuldum diey sevinirken evin kedisi fareyi yemiş(neymiş?sıran geldiyse ölüceksin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 35 mb tır Ben girdiğimde lag yoktu Tabi her taraf bomboştu :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 oha açıldı mı? hala bişi yazmıyo newsta sen nerde girdin de bomboştu etraf? [Bu mesaj Grudge tarafından 05 Mart 2003 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Zamanında bi heyecan hepimiz yüklemiştik, daha fazlasıyla beta aşamasında olduğunu gördüğümüz için de aynı süratle silmiştik.. Ama beta aşaması bittiği zaman kesinlikle oynayacağım bi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Ya bi ara Acıldı ısınma amaçlı oyuna yönlendirmeyi anlamadım bi türlü biri söyleye bilirmi Mouse kullanamıorum keyboard Yukarı assa sağa sola tuslarıyla gidiyorum ama işte ehehe Cok zor oluyo öle Adama Falan nası saldırcağımı bılmıodum adam bana bi koydu Dwarftı herhalde Bi koydu Öldüm eeheh Bu oyun beklenmeye deüğer bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 İsteyenler irc.freenode.net Serverinde #planeshift-tr kanalına gelebilir bilgili Arkadaşlara Op verilicektir (napalım tek başıma sıkar biraz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 UPSTAIR :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Off bende eski 1.004 versiyon var, yenisinde daha farklı bişi var mı (zati katır gibi 56 K var, bi 35 Mb daha yüklemiyim)[hline]Nukem_Verite, 24 Şubat 2003 13:39 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum reha bey pepeleği ben hekledim :lol: Bu lafa Ultra-Sazan gibi atılan Ahmetboy, 24 Şubat 2003 13:42 tarihinde demiş ki: adi herif bilkiyordum!!! GERİ VER ÇABUK !!! YOKMU Bİ YETKİLİ BULDUK İŞTE HACKLEYENİ!!! ADİ UTANMIYONMU SEN Buraya tıklamayan var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 tamam zaten 1.004 lazım :)) İndirmene grk yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 sevrer açık mığ?[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! çok ilginç bişi kaçırmayın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 ııh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 yaw sakat bi durum var ama anladığım kadarıyla karakteri offline yaratıp sonra upload ediyoruz servera. bu durumda karakteri yaratırken -henüz upload etmeden- deli gibi editlemek mümkün gibi görünüyor -çeşitli yazılımlarla- yani bunu farkeden bi ben diilimdir heralde? bi kontrol mekanizması yoksa çooook sakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 bilmem dediğin c++ Diliyse hic anlamam ehehehe Bulursan bizede söle :) De enson 37 yada 45 oluyo[hline]We Are The Champions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 walla sadece gwiz kullanarak bütün meritleri topladım sonsuz skill dağıtabiliyorum ability skorlar sınırlı evet ama skiller saçma oluyo. eğer bu şekilde upload edilebiliyosa pfff... hatta bunlar da rezaletin daniskasının resmidir (geocities sucks olduğundan kelli C/P gerekiyo) http://www.geocities.com/quah_nomag/ps1.JPG http://www.geocities.com/quah_nomag/ps2.JPG http://www.geocities.com/quah_nomag/ps3.JPG [Bu mesaj Grudge tarafından 09 Mart 2003 01:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 oaaa höst ama server yok onuda düzeltirler kesin :) Su an Fix Sörvır Down yani Ama Herifler Kasıo Sabah Aksam :)[hline]We Are The Champions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 ya açılsın artık çok sıkılıyorum ya.[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! çok ilginç bişi kaçırmayın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 said: LevieMaxilack, 09 Mart 2003 18:54 tarihinde demiş ki: ya açılsın artık çok sıkılıyorum ya.[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! çok ilginç bişi kaçırmayın bence İnanki Bizdde cok bekliyoruz ehehehe Acılır acılınca büyük topicle yazacam mrk etme : )))))))[hline]We Are The Champions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar