Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Planeshift 3d mmorpg (Free)

Sum41

Öne çıkan mesajlar

Merhaba Arkadaşlar Size vereceğim linkte grafikler fln güzel bi oyun var aynı dark age of camelot a benziyor (but) ama server yok su an Yani vardı Ama göçtü sonra gene geldi ama hiç bişe yoktu yani oyuna ısınma turlarıydı o herkez birbirine falan dalıyodu bi ara gene gitti bu seferde Heryere Spawn yerleştiriyolar isteyenler Eğer Daoc gibi oyun arayıpta para veremıyorsanız işte Bu oyunu şitetle tavsiye ediyorum SS ler koparıcı isterseniz bakınız bi tane war Tabi web sitesine girerseniz daha cok war
Planeshiftin Resmi sitesi
Secreen shootlar
Bir tane SS koyam dedim dayanamadım

Benim hoşuma gitti şahsen

Sosyal ağlarda paylaş

Peki indirme sorunu falan?kaç mblıktır bu oyun.Deli laglara girermiyiz?Eğlencelimidir(öyledir tabi beğenildiğine göre ama)[hline]Bir gün iki fare krema kovasına düşmüş.1.fare pes etmiş ve hemen ölmüş.2. fare pes etmemiş ve dışarı çıkmaya çabalamış.Sonunda o kadar fazla uğraşmışki krema tereyağıyan dönüşmüş.Farede tırmanarak dışrı çıkmış.Tam kurtuldum diey sevinirken evin kedisi fareyi yemiş(neymiş?sıran geldiyse ölüceksin)
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bi ara Acıldı ısınma amaçlı oyuna yönlendirmeyi anlamadım bi türlü biri söyleye bilirmi Mouse kullanamıorum keyboard Yukarı assa sağa sola tuslarıyla gidiyorum ama işte ehehe Cok zor oluyo öle
Adama Falan nası saldırcağımı bılmıodum adam bana bi koydu
Dwarftı herhalde Bi koydu Öldüm eeheh
Bu oyun beklenmeye deüğer bence
Sosyal ağlarda paylaş

Off bende eski 1.004 versiyon var, yenisinde daha farklı bişi var mı (zati katır gibi 56 K var, bi 35 Mb daha yüklemiyim)[hline]Nukem_Verite, 24 Şubat 2003 13:39 tarihinde demiş ki:
itiraf ediyorum reha bey pepeleği ben hekledim :lol:
Bu lafa Ultra-Sazan gibi atılan Ahmetboy, 24 Şubat 2003 13:42 tarihinde demiş ki:
adi herif bilkiyordum!!! GERİ VER ÇABUK !!! YOKMU Bİ YETKİLİ BULDUK İŞTE HACKLEYENİ!!! ADİ UTANMIYONMU SEN

Buraya tıklamayan var ya....
Sosyal ağlarda paylaş

yaw sakat bi durum var ama
anladığım kadarıyla karakteri offline yaratıp sonra upload ediyoruz servera. bu durumda karakteri yaratırken -henüz upload etmeden- deli gibi editlemek mümkün gibi görünüyor -çeşitli yazılımlarla- yani bunu farkeden bi ben diilimdir heralde? bi kontrol mekanizması yoksa çooook sakat.
Sosyal ağlarda paylaş

walla sadece gwiz kullanarak bütün meritleri topladım
sonsuz skill dağıtabiliyorum
ability skorlar sınırlı evet ama skiller saçma oluyo.
eğer bu şekilde upload edilebiliyosa pfff...

hatta bunlar da rezaletin daniskasının resmidir
(geocities sucks olduğundan kelli C/P gerekiyo)
http://www.geocities.com/quah_nomag/ps1.JPG
http://www.geocities.com/quah_nomag/ps2.JPG
http://www.geocities.com/quah_nomag/ps3.JPG

[Bu mesaj Grudge tarafından 09 Mart 2003 01:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LevieMaxilack, 09 Mart 2003 18:54 tarihinde demiş ki:
ya açılsın artık çok sıkılıyorum ya.[hline].:LevieMaxilackOnline:.
Sörf Tahtasından Düşmeyin!!!

çok ilginç bişi kaçırmayın bence

İnanki Bizdde cok bekliyoruz ehehehe

Acılır acılınca büyük topicle yazacam mrk etme : )))))))[hline]We Are The Champions
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...