Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu konuda ne yapılır?

Madcat

Öne çıkan mesajlar

Evet sayın paticik halkı size bi soru sorucağım.
En yakın arkımın babası bugün vefat etti.
Okula gelmedi.
Okulda öğrendik ve hepimiz sabahtan beri zombi gibi dolaşıyoruz.
Arkadaşı aradık başsağlığı diledik ama pek konuşamadı zaten.
Sizce pazartesi ne gibi bi tutum içersinde olmalıyız?
Avutmalımı?
Hiç bahsetmemeli mi ?
Napmalı yani?
Belki garbage lıktır ama bilmiyorum neyse görüşler?[hline]Sad But True.
Sosyal ağlarda paylaş

hiç bahsetmeyin en iyisi.
bizim arkadaşın da babası vefat etmişti
kısa zmanada unuttu ama yani.
kişiden kişiye göre değişir tabi
ama yanında olun
yalnız kalmasına izin vermeyin.
ve annesini yalnız bırakmasına da izin vermeyin.[hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
7/24 melancholic
Sosyal ağlarda paylaş

bence sizin yacaınız;
1) son msgdaki gibi evlerine gidip yerinde başsağlığı dilemek(toplu halde gitmeyin anlaşına ranızda biriki kişi gitsin aranızdan sınıf adına)
2) Okulda da bahsetmeyin ama moralini yüksek tutmaya çalışın.
3) en önemlisi hocalrınızın haberi yoksa haberdar edin ki cocugun üzerine gelmesinler[hline]a.k.a wicked
Bonecrusher, 05 December 2003 10:22 tarihinde demiş ki:
timberlake dansı yap tinerciler saldırcan sanır kaçarlar..
Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as !
Sosyal ağlarda paylaş

hmm en yakın arkımın babası ölseydi heralde bonedan sonra KÖLden ikinci kaçan adam olur gerekirse kaömyonla arkadaşımın yanında olurdum...
ayrıca mümkünse onu çok yanlız cenaze evi ortamında bırakmayın evin dibinde bile olsa dışarda oturtun..
yanında olduğunuzu hissettirin...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 05 December 2003 21:34 tarihinde demiş ki:
İnsan pek belli etmez ama böyle günlerde kimler yanında kimler değil onu çok önemser.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]

cok doru...[hline]Grandmaster Welet...

Sosyal ağlarda paylaş

En yakınları olarak yalnız bırakmamanız en önemli şey. sonuçta bu tip günlerde insan ne kadar konuşmak istemese de genede içini dökecek birisine ihtiyacı olabilir. Ve yanlışlıkla veya bilmeden konuşanları uyarıcam diye pot kırmayın sonuçta herkes baş sağlığı dilemek isteyecektir.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Llama, 06 December 2003 11:55 tarihinde demiş ki:
bence sınıf baskanı sınıf adına bır konusma yapsın cocukla[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault

Hiç hoş olmaz.[hline]Death has taken over and slowly fades the light away.The deadly shadows fall and the bleeding sun sinks down below.
Sosyal ağlarda paylaş

benim boyle bir tecrubem var. geçen sene sınıftan bi kızın küçük erkek kardeşi ölmüştü(kazada). Okula geldiğinde herkes normal bir gün gibi davrandı. Yakın arkadaşlarının dediğine gore kısa surede atlatmış. Bence ole yapın.[hline]Ejderha Gibi Uçarım,
Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)...

DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Sosyal ağlarda paylaş

ölen bir yakını olan insanla bu konuyu konuşmak çok daha iyi bir etki yaratır, daha kısa zamanda atlatmasını sağlar

ha ölümünden bahsetmek değil, genel olarak ölüm hakkında konuşmak daha pozitif etki yaratır vede daha çabuk atlatmasını sağlar

diğer türlü hep içine atacaktır bu konuları vede herzaman kafasını kurcaliyacaktır[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki:
gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
Sosyal ağlarda paylaş

gereksiz baskı yapmayın..başıan toplanmayın..normal gibi davranmaya çalışın..bırakında yakın arkadaşları onla daha fazla ilgilensin..[hline]shapshal, 16 November 2003 19:36 tarihinde demiş ki:
Grupta gitar nasıl çalınır? Biri akor çalar diğeri nota çalar falan mı veya ne biliim herkes aynı akora mı basar...bilgi lütfen!
Sosyal ağlarda paylaş

Kişiye göre değişir belki ama neden normal davranılsın ki? Utanılacak gizlenmesi gereken birşey gelmiş değil adamın başına, bir başsağlığı dilemek ya da yapılabilecek birşey olup olmadığını sormanın nesi daha kötü olmasına neden olur ki?

Normal davranmak bence hata, günde 20 defa baban ölmüş demek anlamsız ama bir başsağlığı dilenmesi gereklidir bence, hatta beklenir. Zaten iki üç gün sonra unutulacak birşey değil ki bu hatırlatmaktan korkasınız.

Ben de yaşadım böyle birşey lisedeyken, yakın arkadaşları olarak cenazesine bile katıldık babasının, babasına son görevimiz olarak değil ama arkadaşımıza karşı görevimiz olarak baktık olaya, yanında olmaya çalıştık desteğe ihtiyaç duyduğu bir dönemde. Aynısını öneririm, benim başıma gelirse de böyle yapılmasını beklerim, hatta yapmasını beklediğim halde yapmayana da iyi gözle bakmam.

Cenazesine katılmak çok abartı olur muhtemelen, ama eğer uygunsa başsağlığına gitmek (bir kişi veya bütün sınıf olarak değil tabii, ama yakın birkaç arkadaşı olarak), okula geldiğinde de topluca değil ama teker teker başsağlığı dileyip destek önermek bence en mantıklısı. Üzücü bir şey bir yakınını kaybetmek, hassas olur insan böyle dönemlerde.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...