Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 bu forumdan anladığım kadarıyla, insanlar age of empires gibi oyunu tapıyorlar. Çünkü 2000 adam yap yolla stratejisine çok alışmışlar. Bu oyunda 10 askerle oyunu kazanmak zor geliyor tabii. Bu oyun ilk başta RPG olarak düşünülmüştü. Fallout gibi birşey. Ancak daha sonra RTS'ye çevrildi. Grafikler, oyun felan RPG olsa dört dörtlük olcaktı. Ancak RTS olunca ister istemez bir bocalama geçirdi Blizzard. Grafikler RPG'ye cuk diye otursa da, RTS olunca garip geliyor. Size birşey söylüyüm mü? Bu oyun bence Warcraft 2'nin devamı olabilecek bir oyun. Çok güzel yapmışlar. Warcraft 2'de de 10 askerle bölümü bitirebiliyordum, burda da öyle. Ayrıca Warcraft 2'nin devamı olabilecek bir oyunun grafikleri ancak böyle olabilirdi. Oyuna çok önyargıyla yaklaşıyorsunuz bence. Bu bir starcraft veya age of empires değil. Bu warcraft. Kendine has bir oyun. AOE gibi 1000 adam yapıp yollayamassınız, starcraft gibi 1000 ayrı strateji yapamassınız. Ama bence yeterince doyurucu bir oyun. Hele RPG-RTS oyunu olduğunu düşünürsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamore Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 bonepart kusura bakma ama yazındaki imla hataları ve düşük cümleler yüzünden hiçbirşey anlaşılmıyor[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamore Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Bu arada çok merakla beklenen Generals tam anlamıyla fos çık herzamankı gbi command and conquer serisi yapıcaanı yaptı ve bizi hayal kırıklığına uğrattı ben şahsen oynadım ve beğenmedim sizde beğenmiceksinizdir umuyorum [Bu mesaj Diamore tarafından 12 Şubat 2003 01:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belgarion_21 Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 sende adam gibi strateji yapmasını bil o zaman sen sırf kulemi dikion oyun boyunca -ayrıyetten 90 limit çok mantıklı bence herolar zaten cok onmeli bu oyunda , rush yapmasını bilirsen adam gibi hem az limit kullanırsın hem daha az vakit harcarsın- gelelelimn kule konusuna bi adam hem dead and decade yapıp hemde nası grunt la vurur bilmem cunku biri undead te lich digeri orcta rushın en onemli parcası olan adam :ppppppppppp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belgarion_21 Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 bonepart buda sana cevabım: savas yapmasını bilirsen ve karsındakide iyi bi oyuncuysa savas gorkemli oluo zaten 200 limite gerek yok onun için bu iş 90lada oluo rush yapmak istemeyenler indirsinler internetten 12lik haritaları ör: Ice Crown bunun yaratıkları fazlalaştırılmış bi hali war rush yapmak mumkun diil zaten 3 hero yapıosun adama dalmadan 3ude level 10 oluo bide orclarda tower yerine burrowların icine peon atsanızda aynı is bolece bostaki peonlarıda degerlendirmis olursunuz / bi konu daha war orc rush yapmak icin ideal bi ırk ayrıca iyi rush yapabilen bi orcun alamıyacagı adam yoktur/ adı ustunde be kardesim rts strateji bu 200 limitlede olur 1000 limitlede 90 limitlede/ bide herkesin bildii gibi nerde cokluk orda b..luk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar