Volfied Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Evet, download bitti bugün eve geldiğimde, ytükledim açtım oynadım, e güzel bi demo falan, sonra oynıyım dedim (söyleyeyim, daha çnce hiç oynamadım MoO serisinden) biraz karışık geldi, kafamın boş olduğu ve zamanım olduğu bir gün oturup iyicene irdeleyecem. Sanırım 12 den fazla ırk var, ve sadece o ırkları customize edebiliyoruz[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 ben de dün bi hevesle açtım, adamlar herşeyi tamamen değiştirmişler, şaşırdım kaldım. hiç yeni oyun keşfedecek halim yoktu, erteledim. heh sen o kadar zaman oyunun çıkmasını bekle, oyun çıkınca da canın istemesin. olacak iş değil sayın seyirciler.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 hehe, sabretmek lazım, vazgeçmemek lazım, şükretmek lazım :-)[hline]Her şey düşündüğün gibidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 nerden buldunuz oyunu???[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 ya oyun bayaaa ayrıntılııı[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 ya bende almya gittim.baktım dükkanda eşşek gibi yazmışlar master of orion3 geldi diye sevinçle içeri girdim.adam kalmadı dedi.küfrede küfrede dışarı çıktım.[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! çok ilginç bişi kaçırmayın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Oyun hem karisik olmus hem de gelisim yavaslamis. Dun yaklasik 2 saat oynadim 65 turn filan gectim hala savas ekranini goremedim ama yaratiklarin tipler filan cok guzel olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Oyunu eMule ile ShareReactor den indirdim.[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Deli gibi detaya devam (-8 Bugün aldım uğraşıyorum üzerinde. Yalnız bişey soracam, gördüğün her gezegeni kolonileştirmek mi iyidir? (yani insan gücü önemli mi) Yoksa değerli gezegenlere yönelip diğer gezegenleri es geçmek mi lazım? (yoksa sadece para mı önemli?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Ben sadece green ve yellow yazanlari aliyorum ama ilerde terroforming cikinca hepsini alabilirsin. Bi de gezegenlerin speciallari oluyo storms, random research, ancient war damage gibi onlara dikkat etmeni tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DISintegrated Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Berbat bir oyun. Efsaneyi berbat etmisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 ya oyunda anlamadıgım bı suru sey var FAQ sunu fln nerden bulrum dlh de yok[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Orion I,II,III III tede aynı ise yine meklar yine meklar =).[hline]Alexi Septimus , Necromancers [=o=]Alexi_Septimus [bf1942]clan Cold as Corpse. [ quote ]kalima, 06 Mart 2003 16:29 tarihinde demiş ki: Guilde vermeniz lazım[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 yaw savaşları iğrenç yapmışlar detay yapıcam diye oyunu sıkıcı hale getirmişler üstte birisinin yazdığı gibi güzelim oyunu berbat etmişler 1 yıla yakındır bekle sonra b.ktan bi oyun çıksın bu 2 oldu(diğeri de homam4)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Yapmıyo ne yazık ki. 3 turn de eskiyen gemilerim olmuştu bi ara :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 oyun iyi mi kötü mü sonuç olarak ?[hline] It is getting dark again Dusk shuffle across the fields The evening trees moan as if they knew At night I always dream of you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 ehhh yani alsan da almasanda uzulup sevinmessin etkisiz yani anlicaan:)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Oyunun tek eksisi, çok detaylı olması bana sorarsanız. Ve bu detayların hepsini öyle yada böyle bir - iki pencerede toplayan bir arayüze sahip olmaması. Kısaca user-friendly değil. Ama keslinkle trendly&friendly :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar