Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Master of Orion 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet, download bitti bugün eve geldiğimde, ytükledim açtım oynadım, e güzel bi demo falan, sonra oynıyım dedim (söyleyeyim, daha çnce hiç oynamadım MoO serisinden)

biraz karışık geldi, kafamın boş olduğu ve zamanım olduğu bir gün oturup iyicene irdeleyecem.

Sanırım 12 den fazla ırk var, ve sadece o ırkları customize edebiliyoruz[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Bob Marley - Jammin'

Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
Mesaj tarihi:
ben de dün bi hevesle açtım, adamlar herşeyi tamamen değiştirmişler, şaşırdım kaldım. hiç yeni oyun keşfedecek halim yoktu, erteledim.

heh sen o kadar zaman oyunun çıkmasını bekle, oyun çıkınca da canın istemesin. olacak iş değil sayın seyirciler.[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
Mesaj tarihi:
Oyun hem karisik olmus hem de gelisim yavaslamis. Dun yaklasik 2 saat oynadim 65 turn filan gectim hala savas ekranini goremedim ama yaratiklarin tipler filan cok guzel olmus.
Mesaj tarihi:
Oyunu eMule ile ShareReactor den indirdim.[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Bob Marley - Jammin'

Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
Mesaj tarihi:
Deli gibi detaya devam (-8 Bugün aldım uğraşıyorum üzerinde. Yalnız bişey soracam, gördüğün her gezegeni kolonileştirmek mi iyidir? (yani insan gücü önemli mi) Yoksa değerli gezegenlere yönelip diğer gezegenleri es geçmek mi lazım? (yoksa sadece para mı önemli?)
Mesaj tarihi:
Ben sadece green ve yellow yazanlari aliyorum ama ilerde terroforming cikinca hepsini alabilirsin. Bi de gezegenlerin speciallari oluyo storms, random research, ancient war damage gibi onlara dikkat etmeni tavsiye ederim.
Mesaj tarihi:
ya oyunda anlamadıgım bı suru sey var FAQ sunu fln nerden bulrum dlh de yok[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Mesaj tarihi:
Orion I,II,III

III tede aynı ise yine meklar yine meklar =).[hline]Alexi Septimus , Necromancers
[=o=]Alexi_Septimus [bf1942]clan
Cold as Corpse.

[ quote ]kalima, 06 Mart 2003 16:29 tarihinde demiş ki:
Guilde vermeniz lazım[ /quote ]
Mesaj tarihi:
yaw savaşları iğrenç yapmışlar detay yapıcam diye oyunu sıkıcı hale getirmişler üstte birisinin yazdığı gibi güzelim oyunu berbat etmişler 1 yıla yakındır bekle sonra b.ktan bi oyun çıksın
bu 2 oldu(diğeri de homam4)[hline]
Mesaj tarihi:
oyun iyi mi kötü mü sonuç olarak ?[hline]
It is getting dark again
Dusk shuffle across the fields
The evening trees moan as if they knew
At night I always dream of you
Mesaj tarihi:
ehhh yani alsan da almasanda uzulup sevinmessin
etkisiz yani anlicaan:)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Mesaj tarihi:
Oyunun tek eksisi, çok detaylı olması bana sorarsanız. Ve bu detayların hepsini öyle yada böyle bir - iki pencerede toplayan bir arayüze sahip olmaması. Kısaca user-friendly değil. Ama keslinkle trendly&friendly :P
  • Yeni Oluştur...