Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Puroda nikotin varmıdır?

umutsavaci

Öne çıkan mesajlar

fazlası var..
hatta kafandaki soruyu tahmin edebiliyorum şöyle cevaplıym

sigaranın en zararlı kısmı kağıdıdır, puro da kağıtta yapraktan olduğu için kağıdın verdiği zararı vermez.
amma velakin puronun verdiği katran adamı "zker" o yüzden içine çekilmez.. çekildiği anda öksürme başlar zaten.. puronun daha az zararlı olmasını sağlayan etkenlerden biri budur :
"daha ağır olduğu için içe çekilemez"
nikotin tabiki içerir

bi arkadaştanda nargile için aynı soruyu almıştım
evet nargile de de nikotin var..
tütün varsa nikotin de var

not : en çok nikotin içeren sebze patlıcandır (bunu biliyormuydunuz tarzı oldu hehe :) )
Sosyal ağlarda paylaş

Yutmazsın ki zaten sigara etc dumanını.Nefes alırsın dumanla beraber.

Puroyu içine çekersin.Ama cohiba/havana/tampa/cuba purolarını değil.Cigarillo dediğimiz cafe cremé/panther vb markaları içine çekersin.Ben içime çekiyorum en azından.

Ama cohibayı içine çekmenizi hiç tavsiye etmiyorum.Hele hele yutmaya hiç çalışmayın.Kusarsınız aynen =).[hline]Death has taken over and slowly fades the light away.The deadly shadows fall and the bleeding sun sinks down below.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
umutsavaci, 04 December 2003 22:35 tarihinde demiş ki:
ya peki içine çekilmiyo sa nasıl içiliyo bu merek ağzına çekip yutmadan dışarımı veriyon[hline]...:::Married With Children:::...

şimdi şöle... dumanı ağzına alırsın sonra geri üflersin..
dumanı içine çekersin.. bi daha dışarı duman gelmez ya da çok az gelir.. işte farkı bu..
aman diyim puro da fln gerek yok.. nargile de de gerek yok.. cafe creme de fln da gerek yok :) içine çekmeyi ver heh
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 04 December 2003 22:56 tarihinde demiş ki:
Nargileyide içime çekerek içerim...

Daha keyif veriyor.[hline]Death has taken over and slowly fades the light away.The deadly shadows fall and the bleeding sun sinks down below.

katılıyorum..
ama zararlı o yüzden şeettiydim :)
iyi örnek hesabı ....
Sosyal ağlarda paylaş

İnsanlar bir şeyleri kaybettikçe değerini anlıyor.. çok klasik bir örnek vereyim.. kısaltılmış biçimde..

1=Sağlığınız..
0=Kariyeriniz
0=Paranız
0=Mesleğiniz

ne etti 1000 demi ?
Sağlığınızı kaybettiğiniz zaman bu üç değerin ne anlamı var ?[hline]KinGpiN the striked sazan
uleaa şülü şülü fülfülü bülbül..
Sosyal ağlarda paylaş

20 yaşıma geldim içtiğim sigara 20'yi geçmez.Lisede tüm arkadaşlarım içiyodu yinede direndim. Çünkü yaşamayı seviyorum.
Ama lise okul tuvaletinde ark'ın sigarasından uzun bi nefes alır dumanını ağzımda sınıfa taşırdım sona kızların saçının içine üflerdim ehehe tamamen zararsız...[hline]i love this game!
Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi...
Sosyal ağlarda paylaş

bıldıgım kadarıyla puro ya sıgarayı azaltmak yada bırakmak ıcın baslayanlar var . puro sıgaradan daha zararsız dıye . orta son da baslamıstım sanırım lıse 2 ye kadar keŞ gıbı ıctım sonra aılemın baskısıyla bıraktım , nargıle favorım su an . [konuyla alakasız oldu ama olsun :))]
Sosyal ağlarda paylaş

SİGARA, İÇKİ, UYUŞTURUCU sağlığa zaralıdır (bunu herkez biliyor, bile bilede hayatımızı mahvediyoruz) benim zararsız topicleri kitliyen arkadaşların bu konuda daha duyarlı olmasını beklerdim.Canını bu pislikler yuzunden kaybeden birisi olarak zaten kısa olan şu hayatta başka şeyler merak edin demek istiyorum size arkadaşlar.[hline]Sizi çok ama çok seviyorum.

[Bu mesaj pokemon__RIZA tarafından 05 December 2003 15:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

pipoda nikotin yok yanlış bilmiyorum umarım..
ama o da dudak kanseri yapıyor.

tütün içsem bu puro olurdu..
ama içmiyorum çok şükür

not: pipo değil puro olcaktı düzelttim onu[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts
Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 05 December 2003 16:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...