Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Hotmail in yeni teması tamamen ÇOCUK oyuncağı Stilinde olmuş... : Rezalet..Kesinlikle kınıyorum... Eski stile dönüş yok mudur?? Bilen var mı?[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! incoming...010104 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 adamlar yılda bi dizayn değiştiriyo Mumi oldumu şimdi beğenmedin hotmail i ne kadar üzülmüşlerdir kimbilir. eski stile dönüş diye bişey olduunu sanmıyorum.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Fena degıl buda...[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 ben beğendim vala güzel olmuş :)[hline][i]Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 bence de çok güzel.. eskisinden hızlı en azından.. buna da alışırız inşallah eskileri gibi..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 reklam yok en azindan o guzel[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 eski stile dönüş mü? LOL![hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 bence hızlandığı için güzel[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dae Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 outlook express özellikllerine kavuşmuş bence baya güzel de olmuş hani eskisinde yoktu sanrım ama bunda mark as unread seçeneği olması büyük bir artı...[hline]Estel_Anorien, 04 October 2003 00:58 tarihinde demişki: Kılda tüyde keramet olsa götte çıkmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 güzel olmuş beğendim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0x Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Daha güzel daha bi sade olmuş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 LOL bi beğenmeyen ben mi varım yaa? :D yok yok..inadına yapıosunuz :P Resmen cocuk oyuncağı stilinde yapmışlar..euh.. eskiş hotmailimi isterim...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! incoming...010104 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Dizayn cocuk oyuncagı olucak işlevi tam hotmail bole yapmıs baska ne ıstıosun inbox iconuna ne koysunlar cıplak karımı :P[hline]Türk Replay sitesi Sandwaves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 cık cık cık... :yapma: Yüklemesi uzun süren, ve bir yığın mem yiyen tarz yerine eski basit tarzı tercih ederim ben! resmen şekerleme gibi yapmışlaR! Xp yide sevmedim! Her zamanda XP suX! Xp zorunlu çıkarsa,Bırakırım...Dos takılırım![hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! incoming...010104 [Bu mesaj Halfmumi tarafından 03 December 2003 05:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 sen bi de longhornun yeni versiyonuu gör ve kus[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Xp konusundaki fikrine bende katılıyorum yaşasın Win98 =)) XP ciler siz Blaster virüsüyle uğraşın biz rahatız ni ha ha ha =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 mektupları javascript'le açtığı için rightclick->open in new window yapılmıyo, beni en rahatsız eden tarafı o[hline]video barbam et pallium, philosophum nondum video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 bence oldukça iyi olmuş...[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Normalde Shift tuşuna basılı tutarak link'e tıklarsan da new window da açar. İstersen bide öyle dene ben denemedim çalışırmı kesin bi bilgim yok.[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 yok alakasız sag click new open new window da aynı işlevi görüyor, sonucta link java, cok abzürd bisey olmus bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 kabus olmus bence, yani goruntusu guzel de mesajlarin yeni pencerede acilmamasi feci bi durum, ayrica netscape'i support etmedigi icin her acilista this page is designed for a browser you pc not supprts, hede hede would you like to continue loading anyway gibisinden bi sacmalik cikiyo, ve de do not show again gibi bi secenek yok, ve de hakikaten de netscape ile acinca her bi tarafi kargacik burgacik gorunuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 hehe sağol edi..tam noktasına parnak basmışsın..ama netscape inde devri geçti artık,Ms Explorerdan bakma imkaanın varsa onda daha rezil çıkıyor inan.. =P Şimdi görüle bakalım... Daha yeni pencere harici,bir yığın memory yediğinide söylemiştim.. gidip basit bir makineden (örn:486dx266 gibi) açmayı deneyin pencereyi bakalım eskiye oranla kaç yyıl bekletiyor... heh.. Adamlar eski 1-2 optionıda kaldırmışlar.. iyicene rezil ettiler yaa.. Paralıya geçip iyi hizmet versinler yeter be..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! incoming...010104 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 isteyene paralı zaten, her köşede reklamı var :) yıllık 19$ 10 mb lık bir mail hesabın oluyo :)[hline][i]Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 valla benim icin gecmedi netscape'in devri :) evdeki bilgisayarim windows ama calisirken kullandigim bilgisayar sun microsystems o bakimdan mecburi netscape kullanicisiyim, ki cogu sayfa gayet guzel aciliyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 hotmail yöneticilerinin dolu ve hoş görünen tasarım yerine sade ve hızlı bir tasarımı tercih etmesi çok mantıklı.[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar