Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lütfen yardım (ema hadi yardım)

binyuz

Öne çıkan mesajlar

Şimdi bugun benim aşırı moralimi bozan bir olayı anlatıcam..
Bundan bir süre once universitedki bir kız arkadaşa ondan hoşlandığımı solemiştim. AMa o son 3 birlikteliğinin onu çok harap ettiğini ve biraz ara vermek istedi. Bende doğal karşıladım ve okey dedim. VE dediki "inan şu ilk birlikte olacağım erkekte sen olacaksın çünkü bende bişiler hissediyorum ama şu an olmaz" dedi.
NEyse.. Ben bugun bir arkadaşla taksimde bi cafeye gittim. Bu orda çalışmaya başlamış. Hiç selam vermedi ama 30 dk boyunca beni gördüğü halde uzaktan ufak bi gülümseme çaktı o kadar. BEn bu arada da iyilik olsun diye 500 kağıt veriyim cafenin sahibine bunun maaşına zam yapsın diye düşünüyom. Durumu kötüydü bu aralar çünkü. Odan cafede çalışmaya başlamıştı..
Neyse 30 dakka sonunda bu kolkola bi erkekle öpüşerek cafeden ayrıldı ve çok ufak bi selam verdi..

Şİmdi yediğim kazıktan dlayo oyle bi içim acıoki ne yapıyım soleyin.. YA bana solese senden hoşlanmıyorum falan neyse. Direk bole bi kazık aşırı koydu..
Sosyal ağlarda paylaş

En başından belli kızın istemediği sana o cevabı vermesiyle bunu anlamalıydın.. Yediğin kazığa gelince ; kızın seni kırmamak için kibarca bundan önceki 3 ilişkim bla bla.. demesini hatırla ve affet.. Direkt olarak hayır da diyebilirdi..
İsmim ema değil ama yardımcı olmak istedim.. Unutma her kaçan otobüsün yenisi illa gelecektir..[hline]ilk o vardı..
kalhiae koç
herkes gral biz lamer.. gralsınız valla!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
binyuz, 02 December 2003 21:55 tarihinde demiş ki:
Sizde yorumlayın olayı yaf. Lütfen ne yapıyım soleyinyaf..

Sanırım sende dalga geçilmek alışkanlık olmuş.. Çoğu insan daha böyle samimiyetsiz yazılar yazıcaktır.. 2. posta bakmanı ve yeni ufuklara yol alamanı öneririm.[hline]ilk o vardı..
kalhiae koç
herkes gral biz lamer.. gralsınız valla!
Sosyal ağlarda paylaş

yaw moralını bozacam ama ...
kız dıger elemanla bısekılde ya tanısmıs ya cıkma olayı gerceklesmek uzereymıs vsvs yanı kız o elemanlı bır pocess yasıyomus ...
ısmı konmamıs evet yada hayır denmemıs ...
kız senı de fena bulmayarak yedege almıs dırekt olarak ...
eger o olmasaymıs sen olacakmısın ...
o oldugu ıcın sen olmamıssın ...
bana oyle geldıkı olsa ımıs bıle bu kız sana yaramazmıs ...
(hiç tanımadıgım ınsanlar oldugu ıcın elbettekı yanlıs olabılırım )[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı
ölümüne TURK
Aranel Lúinwë
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Estel_Anorien, 02 December 2003 22:28 tarihinde demiş ki:
Unut gitsin... boşveer.. Senden kıymetli mi.. Takılmana bak...[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

Her şey forum için! Her şey forum için!

Şşştt..Doğruları fazla söyleme la..

ben 11. Köydeyim =P[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
incoming...010104
Sosyal ağlarda paylaş

teeeey, üzüldüğün şeye bak, ko poposuna rahvan gitsin nedir yani...

ilk konuşmanıza belliymiş kızın sende gönlü olmadığı, ama ya poposu yemediğinden, ya da kendini iyi kalpli ve anlayışlı bir insan gibihissetmek istediğinden "yok be anam, ne alakası var şimdi" diyememiş. gerçekten senden hoşlanıyor olsa, ya da şöyle söyleyeyim, yeteri kadar hoşlanıyor olsa, 3 ilişkiyi, yorgunluğu, şunu bunu bırakıp gelirdi yamacına zaten.

çok kızmamak lazım aslında, zonk diye "hayır" demek yumuşak kalpli insanlar için çoğu zaman zordur, ama yani "az bekle geliyorum, ilk tercih sensin" diye ümit vermesine de gerek yokmuş gerçekten. yaptığı role kendini kaptırdı herhalde.

senin ne yapacağına gelince:
salla!
unut gitsin. eşşek tepsin.
hayatına devam et.
arama sorma, maaşına karışma, o kafeye gitme,
geride bırak :)

hayat bir gün "hah-hayyt!" deme fırsatını kucağına getirir zaten, uğraşmana gerek yok.
ha, getirmezse de, sen beklerken unutacaksın zaten bu konuyu.
ehe...
ema"official dert dinleyici"leth
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...