binyuz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Şimdi bugun benim aşırı moralimi bozan bir olayı anlatıcam.. Bundan bir süre once universitedki bir kız arkadaşa ondan hoşlandığımı solemiştim. AMa o son 3 birlikteliğinin onu çok harap ettiğini ve biraz ara vermek istedi. Bende doğal karşıladım ve okey dedim. VE dediki "inan şu ilk birlikte olacağım erkekte sen olacaksın çünkü bende bişiler hissediyorum ama şu an olmaz" dedi. NEyse.. Ben bugun bir arkadaşla taksimde bi cafeye gittim. Bu orda çalışmaya başlamış. Hiç selam vermedi ama 30 dk boyunca beni gördüğü halde uzaktan ufak bi gülümseme çaktı o kadar. BEn bu arada da iyilik olsun diye 500 kağıt veriyim cafenin sahibine bunun maaşına zam yapsın diye düşünüyom. Durumu kötüydü bu aralar çünkü. Odan cafede çalışmaya başlamıştı.. Neyse 30 dakka sonunda bu kolkola bi erkekle öpüşerek cafeden ayrıldı ve çok ufak bi selam verdi.. Şİmdi yediğim kazıktan dlayo oyle bi içim acıoki ne yapıyım soleyin.. YA bana solese senden hoşlanmıyorum falan neyse. Direk bole bi kazık aşırı koydu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 En başından belli kızın istemediği sana o cevabı vermesiyle bunu anlamalıydın.. Yediğin kazığa gelince ; kızın seni kırmamak için kibarca bundan önceki 3 ilişkim bla bla.. demesini hatırla ve affet.. Direkt olarak hayır da diyebilirdi.. İsmim ema değil ama yardımcı olmak istedim.. Unutma her kaçan otobüsün yenisi illa gelecektir..[hline]ilk o vardı.. kalhiae koç herkes gral biz lamer.. gralsınız valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Lol... Güzin apla seni bekliyoruz, ay pardon ema apla :-P[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wicca Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 ahah binyüz kazıkların adamısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Ema apla geçerli bir çözüm yolu bulacaktır eminim :-) gerekirse gider o kızı döver :-P[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Benim bildiim Ema apla adamı döver :D[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 yapacağın tek şey var...kalk..mutfağa git...bi su al..buz at..biraz bekle soğusun dik kafaya. 5-10 bardak iç kendine gel.[hline]Gitar Nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
binyuz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Sizde yorumlayın olayı yaf. Lütfen ne yapıyım soleyinyaf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wicca Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 kızın çalıştıı kafeyi satın al. paso kazık yediğine göre para bol sende:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 git kzı vur bağırarak ya benimsin ya karatopraın diye kşimseye yar etmem seni faln de[hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 said: binyuz, 02 December 2003 21:55 tarihinde demiş ki: Sizde yorumlayın olayı yaf. Lütfen ne yapıyım soleyinyaf.. Sanırım sende dalga geçilmek alışkanlık olmuş.. Çoğu insan daha böyle samimiyetsiz yazılar yazıcaktır.. 2. posta bakmanı ve yeni ufuklara yol alamanı öneririm.[hline]ilk o vardı.. kalhiae koç herkes gral biz lamer.. gralsınız valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 ben denedim onu blade,işe yaramıo :p[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 ara akjşam hani böle böleydi falan de sözün vardı neden kandırdın neden duygularımla oynadın de..[hline]Gitar Nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Samimiyetsizlik deil tüm forum ahalisinde hatun problemleri fenomeninden dolayı bir bezginlik var ondan[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 hakkaten baştan belliymiş yok suan olmaz falan filan[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Unut gitsin... boşveer.. Senden kıymetli mi.. Takılmana bak...[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 yaw moralını bozacam ama ... kız dıger elemanla bısekılde ya tanısmıs ya cıkma olayı gerceklesmek uzereymıs vsvs yanı kız o elemanlı bır pocess yasıyomus ... ısmı konmamıs evet yada hayır denmemıs ... kız senı de fena bulmayarak yedege almıs dırekt olarak ... eger o olmasaymıs sen olacakmısın ... o oldugu ıcın sen olmamıssın ... bana oyle geldıkı olsa ımıs bıle bu kız sana yaramazmıs ... (hiç tanımadıgım ınsanlar oldugu ıcın elbettekı yanlıs olabılırım )[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı ölümüne TURK Aranel Lúinwë Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 said: Estel_Anorien, 02 December 2003 22:28 tarihinde demiş ki: Unut gitsin... boşveer.. Senden kıymetli mi.. Takılmana bak...[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Şşştt..Doğruları fazla söyleme la.. ben 11. Köydeyim =P[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! incoming...010104 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 öldüüürr öldüüüür ! :rock:[hline]Silthanas, 30 November 2003 18:28 tarihinde demiş ki: sosyalizm icin her white wyrm'den oyle ring cikmasi lazim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Oğlanı öldür, kızada tecavüz et.[hline]Darkspade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Herşeyde hayır vardır.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Kız milleti değil mi aman aman şarkısını bol bol tekrarla ve o kafeye git bu kızın servis almasını sağla bekle onu çağır yap bişiyler sora onu getir bunu götür bunun şekeri az bunun sütü fazla bla bla sora bide bahşiş ver kıza ki mutlu olsun ne bilim benim aklıma bunlar geldi.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 bilirim oyle acilari bu tipleri topluca buyuk depremlerin bol oldugu ulkelere gondermek lazim.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 sıkma canın okşa patlıcanını..[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 teeeey, üzüldüğün şeye bak, ko poposuna rahvan gitsin nedir yani... ilk konuşmanıza belliymiş kızın sende gönlü olmadığı, ama ya poposu yemediğinden, ya da kendini iyi kalpli ve anlayışlı bir insan gibihissetmek istediğinden "yok be anam, ne alakası var şimdi" diyememiş. gerçekten senden hoşlanıyor olsa, ya da şöyle söyleyeyim, yeteri kadar hoşlanıyor olsa, 3 ilişkiyi, yorgunluğu, şunu bunu bırakıp gelirdi yamacına zaten. çok kızmamak lazım aslında, zonk diye "hayır" demek yumuşak kalpli insanlar için çoğu zaman zordur, ama yani "az bekle geliyorum, ilk tercih sensin" diye ümit vermesine de gerek yokmuş gerçekten. yaptığı role kendini kaptırdı herhalde. senin ne yapacağına gelince: salla! unut gitsin. eşşek tepsin. hayatına devam et. arama sorma, maaşına karışma, o kafeye gitme, geride bırak :) hayat bir gün "hah-hayyt!" deme fırsatını kucağına getirir zaten, uğraşmana gerek yok. ha, getirmezse de, sen beklerken unutacaksın zaten bu konuyu. ehe... ema"official dert dinleyici"leth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar