Gilean Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Ya gecenlerde bir sitede bir soru gormustum..Sizlerler paylasiyorum ve fikirlerinizi bekliyorum... Ya Padisah madem bu kadar kizina duskun..kule falan yaptiriyor...Her turlu koruma falan..peki kucucuk bir sepet icindeki kocaman yilani nasi goremiyor?sizce bir sabotaj mi?ya da ne dusunuyorsunuz?[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 kader. yani bu rivayeti ortaya çıkaranın anlatmak istediği şey..[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 ekmek teknesi izlemissin anladigim kadariyla orda cewabi wardi huehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 said: HellHound, 09 Mart 2003 20:59 tarihinde demiş ki: ekmek teknesi izlemissin anladigim kadariyla orda cewabi wardi huehue şimdi onu diyecektim[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 abi zaten efsane bu,niye bilimsel açıdan yaklaşıosunuz olaya :) ki yanlış hatırlamıyosam padişah değil Bizans İmparatoruydu...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 kız kulesini dağ cücüeleri yaptı[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 euheuu..valla olabilir hala sapasaglam duruo:D[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jericho Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Yılanın koskoca oldugunu kim söyledi yani benim öyle bişeyden haberim yokta ..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 bu soruyu ehlisine sormak lazım bence[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 cvbını unuttum :( ne demişti Nusrettin Baba ?[hline]Yavrum!!! Seni artist yapıcam tıkla buraya / Kro Unutmayın ki Asıl Olan Gerçek Hayattır, Hayat da BEŞİKTAŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar