The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Valla bugun hayatimin bambaska soklarindan birini yasadim, Okuldaki Film lab da Midnight Express i gosteriyorlardi. Hayir isin kotusu arada agliyan kizlar falanda oldu, Hernekadar da filmin %90 inin yalan veya abarti oldugu bilsemde ulan aglattik kizi diye tirbe girdim, 3 dakka sonra tabi ciktim tripten ama, asil bombalar sole patlamaya basladi.Meger bu filmi 10uncu fln gosterisleriymis,. Tenefuste cikmisim futboldan sonra dinleniyorum cimenlerin ustunde. Sonra biraz kalktim boynumu esnetiyim diye hareket yaparken o Midnight express i izleyen bazi Koreli mallarin bana dikdik baktigini gordum, Hadi 1 hadi 2 yarim saat kesince kalktim ne oldu neye bakiyosunuz dedim, Mal koreli filmlerinde oldugu gibi bunlarin hepsi bir anda gozlerini yere dikip olay mahallinden gittiler. Sonra Bu filmi bir kac kez daha gosteriyorlardi. Dedim hocam bole salak bir filmi bu lab a Birakin okula neden soktunuz.birseymi yapmaya calisiyorsunuz.,(hintli yazik anlamadi bu filmin gereksiz etkisini bazi insanlar uzerinde) isin kotusu kantinden kola almaya calisirken o satici bana Kola bile vermedi.Bitti dedi. bende oke doke dedim dondum yanimdaki koreliye kola uzatti. Sari zeybegi getirip onlerine dikmek lazim ama ne yapacagimi sasirdim Ayrica son gunlerde birde mafya goruntusu verdik film yuzunden.Bir cocuk ustume yanlislik la su doktu (hafif bisi) Tam ulan ne ettin be dedigimde cocugun yanindaki cocuga dikkat et bu turk dedi, Hayir anlamadigim, ne artistik yapmisligim, Ne birini dovmuslugum (yeni okuldayiz) ne birine ters birsey yapmisligim,hic birsey yapmadim, Lakin tum okul derin sarsildi benim okulda olmam la. Valla ne diyecegimi sasirdim Zaten topu topu 6 ayim daha kaldi a leveldayiz ama bu ne eziyetti anlamam ya.[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 aa hangi okuldasin? ya bide ben bunu cok duydum ama izlemedim tam olrak ne olyuo bu filmde[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Yurt disindayim,malezya/kuala lumpur Filmdede bir amerikali turistin SOZDE turkiye istanbulda yasadigi inanilmasi imkansiz bir hikaye. Adamin cebine uyusturucu koyuyolar sonra tuvaletlerde dovuyor zikiyorlar, Isin komigi tum turklerin estelden buyuk gobegi cokta pis sakali var. Ama amerikalida baya yakisikli cekilmis, yani resmen bagriyolar filmde Turklerin hepsi kotu Amerikali turistse iyi diye Aslinda onlarla bu film icin konusmak yerine girismek lazimdi,lakin bu sadece film e dahada bir inandiricilik ekliyeceginden biraktim kendi haline igrenc insanlari.[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 örnek bir öğrenci ve sevgi kelebeği olarak utandır hepsini :)[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 aslinda bir bir civilemek lazim bu insanlari Cunku hicmi basmiyor bunlarin kafasi bu filmin ozellikle Turkiye hakkinda hicbir fikre sahip olmayan insanlar uzerinde neler yarata bilecegi,. Komikya. adamlarin konustugu turkce turkce bile degil ama olsn,Bunlar turktur,[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 E abi buraya gelip bunları yazıp sinirleniceğine anlatsana insanlara gerçekler öyle değil, böyle diye. Taraflı bir film izledikleri için pek çoğunun görüşleri hatalı olacak ama bunu düzeltmek senin elinde. İnsanlarla konuş, filmin abartılı olduğunu, taraflı olduğunu anlat. Sen bunları yapmadıkça tepkilerinin normal olmasını beklemen hata olur.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 E de birader bunlar oldumu bukadar mal oluncaya kadar? Yani hicmi akillarina gelmiyor bu filmin basli basina irkcilik iceren bir film oldugu.Birakin bunun turklerle ilgili olmasini Eger bu yunanlilarla ermenilerle italyanlarla ilgili olsaydi aynisini soylerdim, yazik yani o yasa gelipte nasil bukadar kor oluyorlar. Ayrica bunlarin hepsi sevdigim hocalarim,(okadar sevmesemde) Yani bu yasa gelipte gercekle yanlisi ayirt edemiyorlarsa demekki bu saaten sonrada kimse ogretemez bunlara Ki benim korkum aslinda bunlarin filimin etkisinden habedar olmalari, yani aralarinda birine muhtemelen turkiyede birseymi oldu.veya trkbiri birseymi yapti onu bilemiycem, Umarim ilk secenek soz konusudur,[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 gözlerindeki türk imajı sigara içen, tipsiz, bıyıklı, esmer heriflerdir. senin kendi kişiliğinle bunları yenmen lazım. ayrıca, malezya'daki insanların ne düşündüğü kimseyi ilgilendirmez. :D[hline]thanatos, 26 November 2003 21:03 tarihinde demiş ki: bide soole dusun abi. kizlar beyinsizmi ki karpuz, 26 November 2003 21:37 tarihinde demiş ki: evet abi beyinsiz... -- RamsesII, 28 November 2003 12:04 tarihinde demiş ki: ben cinselliği özgürce yaşayamayan Türk gençliğinin sesiyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 ayrıca o filmin gösterimi ve satışı yasaklandı. neden bunu söylemiyorsun hocalarına?[hline]thanatos, 26 November 2003 21:03 tarihinde demiş ki: bide soole dusun abi. kizlar beyinsizmi ki karpuz, 26 November 2003 21:37 tarihinde demiş ki: evet abi beyinsiz... -- RamsesII, 28 November 2003 12:04 tarihinde demiş ki: ben cinselliği özgürce yaşayamayan Türk gençliğinin sesiyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 şimdi aklıma geldi. keşke film lab'inda bi yolunu bulup filmi durdurup, konuşma yapsaydın hepsi yalan diye. o zaman etkileyici olurdu.[hline]thanatos, 26 November 2003 21:03 tarihinde demiş ki: bide soole dusun abi. kizlar beyinsizmi ki karpuz, 26 November 2003 21:37 tarihinde demiş ki: evet abi beyinsiz... -- RamsesII, 28 November 2003 12:04 tarihinde demiş ki: ben cinselliği özgürce yaşayamayan Türk gençliğinin sesiyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 hatta masaya cikip once makinaya bir tekme atsaydim, Dustugunde gelen kahpe hocalarada masadan cuneyt arkin gibin atlayip aya kalkincada hepsini golerinde bir okla vursaydim, Da malasef olaylar bunlarla bitmiyor. yakinda ararat ida gostermye baslarlarsa sasmam, Ama gelmedide degil aklima buyuk bir hakaret olarak algilamak ve hocalari bir azara tutmak.[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Evet, herhangi bir yabancının dinine laf ettin mi nasıl kızar biliyor musun? çıkıp avaz avaz bağıracaktın. ya da usulca, bu film yasak diyecektin.(bilmesen bile o anda sallıycaktın işte)[hline]thanatos, 26 November 2003 21:03 tarihinde demiş ki: bide soole dusun abi. kizlar beyinsizmi ki karpuz, 26 November 2003 21:37 tarihinde demiş ki: evet abi beyinsiz... -- RamsesII, 28 November 2003 12:04 tarihinde demiş ki: ben cinselliği özgürce yaşayamayan Türk gençliğinin sesiyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Ben izledim onu 2 ay once prime time da en cok izlenen kanlada cikti(hollanda) Zamaninda 1975 civari bu film ciktiginda dedemler(hollandaya gelekn ilk iscilerden) gosteri felan duzenlemisler hollandada. Film tamamen yalan dolanla dolu Filmdeki turkler turkce bile konusamiyorlar. filmin yapilma nedeni ise su zamaninda Amerika Turkiyeye "siz Has has yetistiriyosunuz uyusturucu uretilmesine olanak sagliyorsunuz diyomus" tam bu diyaloglarin gectigi zamanda bu william hayes yakalanmis ve turkiye bunu amerikaya iade etmemis. Sonra adam hapisden kacmis amerikaya gitmis ve basindan gecen olaylari film yapmislar. Filmi kisaca anlatiyim: Simdi William hayes amerikali bi turist, turkiyey kiz arkadasiyla gezi amacli geliyorlar sonra bu adam bi uyusturucu sebekesiyle anlasiyor ve amerikaya uyusturucu goturmeye calisirken yakalaniyor. Sonra bunu hapise atiyorlar. orda 3-5 amerikali daha var yillar geciyo bunlar hapisten kacmaya calisiyiyorlar basariz oluyorlar felan.sonun da bu bi turku olduruyo ve delilerin yanina yollaniyo.Delilerin oldugu yerin duvarlari kerpic hertaraf pislikle dolu sonra bu adam kafayi siyiracagi zaman kiz arkadasi bunu ziyarete geliyo ve buna bi defter veriyo defterde para var. Sonra gardiyana gidiyo bu parayi veriyo beni burdan cikar diyo oda olur diyo ama cikarmiyo buna tecavuz etmeye calisiyo william bunu oldurup kiyaftelerini giyip firar ediyo film bitiyo.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Benim geldigim de herifin kosus sahnesi vardi sozde sultan ahmetten kaciyordu fln. Ne gune geldik ya Pazartesi gelsin artik koyacam demir yumrugu[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 einstein amca demişti hatırlarsanız, "bir önyargıyı kırmak, atomu parçalamaktan daha zor" şimdi biz bu tip filmlere izin verdik. izin vermesek bile malezyada bile üniversitelerde derslerde izletiliyor. malezyadan bize ne diyorsunuz da, amerika, ispanya, malezya hiç farketmez.. sonuçta dünya bizi muppet showlarla, midnight express gibi zıçık filmlerle tanıyor.. biz de film yaparken bu tip bir türkiye çiziyoruz.. Mesela Eşkiya. Yap Holywood tarzı bir film, gerçek insanların hayatını işle. Acıklı film yapıcam fuarlara festivallere katılcam diye adamlar fransız tarzı filmler yapıyor.. dünyadaki önyargımızı kaldırmamız lazım. Ama biz hala elimizi kolumuzu sallıyoruz.. Ermeniler kendi topraklarını, kürtler kendi topraklarını, yunanlar kendi topraklarını tüm dünyaya benimsetmişler, ama buraların aslında Türk toprakları olduğunu dünya bilmiyor.. Turkey diyorsun hindi sanıyorlar..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Beyler film cdsini caldim. Sonrada eve gelincede parcaladim, Artik biraz zor bulur ve oynatirlar. Hihohahahhaha Da aslinda simdi dusundum bole bir yola girmek zorundamiydim, Tabiki degildim.Eger laftan anlasalar ve gostermeye devam etmeselerdi. Simdi zaten 1 aylik tatile girdik bulamazlarda beniOhh valla icimdeki atesleri sondurdum Uludag gibin.[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 ben senin yerinde olsam giderim giyerim bi Türkiye tşörtü dolaşırım okulda utancak bişyemizi olmadıgını gösteririm, veya giderim bu konuda en yetkili kişiyle konuşurum bastırır eder mutlaka bunla ilgili birşeyler yaparım, tabi sen de cdyi parçalamışsın o ayrı bi çözüm :), ama gerçekten olacak iş deil midnight express, filmde oynayanların hepsi ermeni, ve söylediğiniz gibi insanlar da KÖR DEİL GÖZLERİNİ KAPIOLAR, işlerine nasıl geliosa öyle görüolar[hline]a.k.a wicked Robin Williams Dead Poet's Society'de demiş ki: No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Yapman gereken Turk bir kisinin ne kadar yurtsever iyi ve guvenilir biri oldugunu gostermek ve bu konuyu hocaların ve cogu arkadasınla konusmak!Eee Juventus futbolcuları bıle Turkıyeye terror var dıe gelmedı ya...Sen dedıgımı yap cok etkılı olur ve hatta bu fılmı gosteren hoca senın Turk oldugunu bılıyordur.Kasıtlı oldugunu tamın etmekteyım.Gıt mudure kadar gotur bu olayı kımsın lan sen ulan benımde sınırlerım bozuldu sımdı bak Turkler hep bu yuzden bıyıklı argo dovuscu tıpler olarak bılınır ya hep bunlar yuzunden ıste[hline]I don't want to fake it... I want to make it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hastakedi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 her ülkede namussuzu vardır, küfürbazı düzenbazı sapığı vardır. önemli olan bardağın dolu tarafını gösterebilmek[hline]ay ivraanç, bakamiyjaamm!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Abi yok ben gittim once dedim insan gibi bakin yapmayin sunu su filmin gercek olmadigini sizde biliyorsunuz bende/ ha evet kardesim, Turklerin arasinda hakketende Hasta ruhlu insanlar var yok degil.Ama Her milletin icinde olan birseyi cimbizla cekmenin ve bunu Turkiye hakkinda hicbir fikri olmayan insanlara. Turkiyeyi savas sonrasi Irak gibi gostermenin hicbir anlami yok. Dinlemedi allahin hindusu. Sikacaktim bogazini oracikta. 4 kez ikaz ettim okulun mudurune bile gittim, ama tk yok be kardesim, Aslinda aklima geldi turk buyuk elcisine mi solesem olayi diye ama bir anda bole bir olayin yaratacagi gereksiz zincirleme sonuclar geldi aklima vazgectim, Ayrica benim turk olmaktan utandigim hic olmamistir. .icmisim 2 tane korelinin gerzekligine kaldiysa turklugun anlami. Neyseki cd den kurtuldum, Daha dunden evvelsi gunde gidip belirttim bu cd nin yayinlanmasi yasaklanmistir siz birde OKULDA gosteriyorsunuz fln dedim, Ama Tinnnn tinnn. Zaten aslinda mallik bende. Sinema seansi gibi hergun okuldan sonra 2de oynatiliyorsa bu film.Zaten bagiriyor bunu oynatanda izleyende biz turkleri sevmiyoruz diye. Neyse gercekten her bir satir ekleyisimde daha da kiziyorum, daha haritada nerde oldugu belli olmayan bogazlarina kadar ingiliz ozentiligi ve yalakaligi ile sahsiytetini kaybetmis bir ulkenin aslinda Midnight express i oynatip oynatmamasi birseyi degistirmemeli.Bu yaptiklari masturbasyondan ileri gitmeyecek bir iki deneme, Ama bu gelecekte gereksiz teror saldirilarina kadar gidebilecek bir harekettir.Duyduguma gore birkac okulda(Iskale,Fair view,Gardener International) daha oynatilmis ordaki turklerde protesto etmisler bu olayi. Ben onlarla simdi bir konusuyimde acaba ne yapabilir bu olayi buyuk elciye goturmeden (aslinda kendisiyle cok buyuk bir tanismisligim veya arkadasligim yok ama sonucta turkiyeyi ilgilendiren bi konuda Buyuk elci bile olmasa elcilikten birileriyle bu konuyu konusabilirim) nasil halledebilirim., bakalim zaman gosterecek.[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 yapman gereken sey cok basitti kalkip bu filmin ne oldugunu, ne anlatmak istedigini, gercek amacini, film bittikten sonra ya da herkesin ortamda oldugu bir sirada anlatmandi ha bunu yapmadin o sirada .. o zmn gidersin hocana hocam siz bunu gosterdiniz ama ben turkum bi de benim tarafimdan dinleyin olaylari, ben gercek turkiyeyi size tanitmak istiyorum dersin hocada muhtemelen sana izin verir sonra bol bol resimle ve bilimum kaynakla sinifin onune cikar anlatirsin cunku cdyi parcalamakla anca yeni bi tane daha midnight express almalarini saglarsin .. ordaki insanlari bilmiyorum ama su ana kadar hagi yabanci ulkeden insanla konustuysam turkler hakkinda iyi fikirleri var kotuyse de konuyu mantikli bi dille aciklarim ama senin ordakiler niye bu kadar farkli anlayamadim.ozellikle asya'da turkler genelde sevilir ustelik..[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Bence ne yap et TRT nın bu sene cevırdıgı Kurtulus un ıngılızcesı nı satın al ızlet bakalım tepkılerı ne olucak Kurtulus u sonra cumhurıyetı ızlesınler nasıl aglıyorlar o zaman gorun elın **** amerıkalısının uyusuturucu yuzunden hayalı polıslerden dayak yemesımı daha acıklı yoksa bır mılletın gercekten goz gore gore yok edılmeye calısılması ve zumruduanka kusu gıbı kullerınden yenıden dogarak tekrar bagımsızlıgını buyuk acılarla kazanmasımı mıllet hıtlerı ayıplıyor yaptıkları yuzunden ama hıtler tek bır manyaktı oysa turklerı yok etmek ıstıyen bır suru manyak var ve ne yazıkkı hala var ortada boyle serefsızler anca fılım yaparlar vesaıre yaparlar ıste balkanlarda cıkan ılk ısyanlarda Rusya yaydı zaten Turk dusmanlıgını ıngılızler destekledı ve bugun ıngılızlere bozuluyoruz neden vıze vermıyrolar dıye ben sunu soylıyım ıngılterede de bulundum ben ve ıngılızler kadar sinsi içten pazarlıklı onursuz bir millet gormedim tabı aralarında ıyı olanlarıda var ama bu genel taployu degıstırmez tarıhte her tasın altından bunlar cıkıyor zaten bence asıl turkıyenın tepkı olarak ıngılızlerı yurda almaması lazım dun matrıx basbakan restı cektı ya tarıh verın ya da bıtsın bu ıs dıye cok hosuma gıttı gunahım kadar sevmesemde ınsallah sozunde durur noelbaba tayyıp :D[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Olum burda bulsam turkiyeyle ilgili birsey gobek atiyorum 40 gun 40 gece.Gecenlerde turk restorani bulduk(aslinda yemekleri bok gibiydi turkyede olsam olsemde gitmem) Valla zevkimden kac gun okulu asip orda gecirdik tum gunu(yuh diyeceksiniz ama valla billa ole ya) Coook ozledim bir kebabi COOOK[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 said: axedice, 28 November 2003 17:18 tarihinde demiş ki: E abi buraya gelip bunları yazıp sinirleniceğine anlatsana insanlara gerçekler öyle değil, böyle diye. Taraflı bir film izledikleri için pek çoğunun görüşleri hatalı olacak ama bunu düzeltmek senin elinde. İnsanlarla konuş, filmin abartılı olduğunu, taraflı olduğunu anlat. Sen bunları yapmadıkça tepkilerinin normal olmasını beklemen hata olur.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Abi hmm valla hapishaneye hiç girmediğim için kişisel tecrübelerimden yola çıkarak diyemiyecem ama hapishaneler hiçbir zaman ekmek elden su gölden bir yer olmadılar. Ve ben şahsen epey bir şiseye oturtma ve oğlancı muhabbeti duydum. Sonuçta abartmış olabilirler ama hapishaneler dünyanın her yerinde acımasiz yerler. Amerikalılar bize laf sokmuş olabilirler ama aynı acımasızlıkla kendi hapishane sistemini eleştiriyorlar. Bakınız: OZ. Manyak iyi ve grafik bir dizidir. [Bu mesaj mountaindew tarafından 05 December 2003 15:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar