Diablo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 sakatlıktan yeni cıkmış işte daha kotu orhan ak falan nası yedek olmuo ya kaç maç oynamış orhan anca biri sakatlanınca giriodu[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım [Bu mesaj Diablo tarafından 04 December 2003 14:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 gerçek kadrolarıyla çıksak belki ilk yarıda ki o 100% lük 3 atakları olmazdı. Yani böyle onu çıkarsaohhoo demekle olmaz o zaman di vaio muydu adı neydi, o ile diğer yıldızlar anlaşamayacaktı belki vs vs yani bilimum hali var böyle düşünmemek lazım...[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 at gözlüğü, pembe gözlük her türlüğü gözlüğü takıp yorum yapıyorsunuz. aferin[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 tmmda onlar as kadroyla cıksaydı bizde ona gore oynicaktık belkide o poziyon olmicaikti vs kimse bilemezki[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Berkant ın top tekniği zayıf ama bu maçta iyi oynadı lig maçındada 11 oynar artık berkant. tekniğine fatih terim bile antremanda çok kızmıştı hatırlıyorum berkant'a "olum tahta gibi ayağın var" diye bağırmş. juve maçının ilk yarısındada havadan ayağına uzun top geliyo berkant stop edemiyo topu johnson gibi mübarek top 20 metre açılıyo o tahta ayaklara değince.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 lol biz kalcaz gs çıkcak :D helal olsun ama gsye beklemiyordum açıkçası. ama juvede de mallık var mondragonun sağı zaten hayvan gibi, solu ise bayaa bi zayıf maçta da farkettiyseniz bütün toplar sağına gitti mondragonun :) kovacevic oynamicak biradhaki maçta. gs dikkatli olursa yener ve geçer turu. ama defansın çok dikkatli olması lazım. nihat divaio gibi kaçırmaz o akdar. defansı hallederse gs geçer turu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 ya real sociedad çok düşük form bakımından zaten, bu adamları normal şartlarda yenmemis gerekiyor fakat gelin görünki düzgün oyun oynayamıyoruz hele nihat ve kovacevic oynamazsa, takımda hiç bir iş olmaz gerçi benim gönlüm uefa'ya gitmekte ama oda riskli, olympiakos bir yenerse ortada kalıyorsun resmen[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 yahu niye sindiremicem bende çok sevindim yenmesine, ama kendi bakış açımdan gördüklerimide yazdım, madem juve profosyonel bi klup para alıyolar maçı kazanırsa bu onlar için çok önemli neden en azından 1-2 kilit adamı oynatmadı,bu kadar isteksiz oynaması belki biyerden baskı geldiği içindir ? berlisconi ? belki ilk başta uefaya başvurduklarında bu kadar tepki alıcaklarını tahmin etmiyolardı sonrada gelen tepkiden korktular? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 ben 13 yaşındaydım ama bu maçı haketmiştik dün gibi aklımda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 naptın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 birindelli oynuyo mu hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Onu bunu bilmemde gs'da berkant vardı ya sol açıktaydı diye hatırlıyorum ben :D Edit:Noldu o adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 hsbc patlamıştı demi bu maçtan önce almanyada oynanmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Almanya 3. ligine gitti sonra bişey olmadı sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 sanırım 13-14 gün sonra falandı korkmuşlardı gelmemişlerdi. Bi yerde haklılardı ama ondan yorumlarda sanırım bu gol uefaya gelsin falan yazıyodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 NEDVED ATTI GOL OLDU GOLUN ADI NEDVED SIMDI DELLE ALPI YIKILIYOR YER SIYAH GOK BEYAZ o değil de, gs nin o aradaki fetret devrindeki kalite maçlardan biri, bu maç o sıralar için baya iyi gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 berkant kokocu olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Petre vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 FM ye girip bakıcam belki vardır belki yoktur :P 1860 münihte gözüküyo transfer edilmediyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 1860 munıh deydı bayadır sonra kokaindenmı sakatlıktanmı ne kontratı ıptal edıldı sanırım bu senenın basında sımdı rehabılıtasyon alıyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 berkant bıraktı futbolu evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Solonor said: OHHHH BEEEEE. lgs den çıkınca bu kadar rahatlamamıştım be.[hline] Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... ahah bu nasıl bir yorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar