Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray-Juventus

Diablo

Öne çıkan mesajlar

sakatlıktan yeni cıkmış işte daha kotu
orhan ak falan nası yedek olmuo ya kaç maç oynamış orhan anca biri sakatlanınca giriodu[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki:
babs mutluluga giden bir gateye ne dersin

Çöp Atmayalım

[Bu mesaj Diablo tarafından 04 December 2003 14:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Berkant ın top tekniği zayıf ama bu maçta iyi oynadı lig maçındada 11 oynar artık berkant.
tekniğine fatih terim bile antremanda çok kızmıştı hatırlıyorum berkant'a "olum tahta gibi ayağın var" diye bağırmş.
juve maçının ilk yarısındada havadan ayağına uzun top geliyo berkant stop edemiyo topu johnson gibi mübarek top 20 metre açılıyo o tahta ayaklara değince.[hline]i love this game!
Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi...
Sosyal ağlarda paylaş

lol biz kalcaz gs çıkcak :D

helal olsun ama gsye beklemiyordum açıkçası. ama juvede de mallık var mondragonun sağı zaten hayvan gibi, solu ise bayaa bi zayıf maçta da farkettiyseniz bütün toplar sağına gitti mondragonun :)

kovacevic oynamicak biradhaki maçta. gs dikkatli olursa yener ve geçer turu. ama defansın çok dikkatli olması lazım. nihat divaio gibi kaçırmaz o akdar. defansı hallederse gs geçer turu
Sosyal ağlarda paylaş

ya real sociedad çok düşük form bakımından zaten, bu adamları normal şartlarda yenmemis gerekiyor fakat gelin görünki düzgün oyun oynayamıyoruz

hele nihat ve kovacevic oynamazsa, takımda hiç bir iş olmaz

gerçi benim gönlüm uefa'ya gitmekte ama oda riskli, olympiakos bir yenerse ortada kalıyorsun resmen[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki:
gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
Sosyal ağlarda paylaş

yahu niye sindiremicem
bende çok sevindim yenmesine,

ama kendi bakış açımdan gördüklerimide yazdım,
madem juve profosyonel bi klup para alıyolar maçı kazanırsa bu onlar için çok önemli

neden en azından 1-2 kilit adamı oynatmadı,bu kadar isteksiz oynaması belki biyerden baskı geldiği içindir ? berlisconi ?
belki ilk başta uefaya başvurduklarında bu kadar tepki alıcaklarını tahmin etmiyolardı sonrada gelen tepkiden korktular?
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...