Bone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Dün gittim Kızılay'dan yeni orjinal X-Men ve Avengers dergilerini aldım. Ayrıyetten Türkçe eski Spawn 1. cilt ve 2. cilt aldım.. Spawn'da bazı çizgi romanların tanıtımı var. Gambit, Cable, 2. nesil Avengers felan.. Hatta orda adlarını hatırlamadığım ama konularını enterasan bulduğum bir sürü ç.r. da vardı. Özellikle eski x-men'leri almak istiyorum.. Bu diğer ç.r.lar da olur ama.. nerden nasıl temin etçez bilmiyorum.. e-bay mi? ayrıca bazı 2 dolarlık dergileri 20000 dolara almak da istemiyorum. Yardım ederseniz sevinirim..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 http://www.astraonline.com.au/en-us/dept_163.html şöyle bişi buldum.. ne kadar efektif, bilemiyorum[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 istanbulda atılgan var,eskiden atlas pasajındaydı,her ay ya lombak'a yada lemanyak'a reklam veriyor ben hep görüyorum atılgan cult fanzin bilmemnne shop diye,çooook eski çr'ler var orda uygun fiyata.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 26 November 2003 16:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 ankaralıyım.. orda birşeyler bulursan bana yolla :)[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 şu bahsettiğim siteye baktım ama türkiye'ye göndermiyor.. yunanistan'a bile gidiyor ama türkiyeye gelmiyor. ühühü.. predator vs batman ve spiderman vs batman var.. almak zorundayım[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Hay be. Ulan gele gele malezyayami geldim Neden ben yeni zellandada fln degilim be kardesim,. Tuh ya. Burayada gelmiyo[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 sen git hocam bizlen buluşma..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Bonecrusher istanbula gelmeyi düşündün mü hiç?elirsen 100 lerce dergi alıp gidersin daha ucuza gelir :)[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gambitds Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 bone abi istanbulda gerekli seyler var burda butun dergileri bulabilirsin cidden trade paper back ten tut ta eski sayilara kadar her sey var ayrica her ay yeni cikan hemen hemen tum dergilerde geliyor buraya istersen bi dusun ii bi para biriktirip otobuse atlayip gelirsin toplar gidersin yada gerekli yanilmiyorsam kago servisi de yapior cok siparis edersen belki getiririler sadece bir oneri :-)[hline]You will be fine,Chére. You got people watchin' over you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 hazır istanbuldaysanız yollasanıza bana :) parasını veririz..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 tlf aç gerekli şeylere (212(216 da olabilir hatırlamıyorum) 240 40 57. ne varsa istiyorum de :) (ki çok şey var orda) yollasınlar kargoyla 1 günde.[hline][i]Wow - MM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 aslında sitesi olsa ordan sipariş etsek daha iyi olur.. sonra 150 milyon masraf çıkarsa ödeyemem[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 çok çok eksileri istersen bi gün istanbula glene bana alo de senle sahaflar çarşısını dolaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 istanbulda değilim gelmem de çok zor.. eminim en azından biriniz gidebiliyordur. en azından bazılarını alıp bana yollayın.. arkabahçenin çevirdiği tüm çizgi romanları (örümcek adam hariç) hepsini aldım.. ama orjinaller ankaraya gelmiyor.. arkabahçe bizim istediklerimizi çevirme olanağı var mı?[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 mail atılaiblir petition yapılıp.. bu aralra öss diye evden çok çıkmıyorum gitsem alıp yollıycam sana.. giden biri vardır ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 mail attım adamlara ama onlardan hiç cevap yok.. bakalım www.midtowncomics.com international shipping yapıyormuş.. aldım birkaç şey umarım gelir.. 24 dolar tuttu toplam.. eğer gerekli şeylere uğrayarak alabilecek olan varsa bana şunları alsın: sam & twitch spawn heroes reborn - remnants gen 13 avengers wolverine the end the ultimates warlands thundercats demons war sojourn scion path[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 yanlız g.şeylere baya bi comic aylık düzenli olarak geliyor, sen bu ayki sayıları mı istiyorsun? yada özel sayı mı? onu belirtmemişin. en kolay iletişim için avatürk forumunda arkabahçenin bölümü var forumun en altlarında , ordan emre' ye öm at ne istiosan yollasın :)[hline][i]Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 hangi sayısı olursa olsun :)[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 said: DoGMeaT, 26 November 2003 16:54 tarihinde demiş ki: istanbulda atılgan var,eskiden atlas pasajındaydı,her ay ya lombak'a yada lemanyak'a reklam veriyor ben hep görüyorum atılgan cult fanzin bilmemnne shop diye,çooook eski çr'ler var orda uygun fiyata.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 26 November 2003 16:58 tarihinde değiştirilmiştir] Orası hamamın sokağında bilmemne pasajının içinde artık Mükemmel bi dükkan ama ne zaman gitsme kapalı adamlar disiplinden uzak ya haha direk zevk için yapiolar keyiflerine göre açıolar dükkanı Ben saat 11- 15 arası gidiom genelde ama hep kapalı.. vitrine bakıp bakıp dönmek zorunda kalıyorum valla[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 gereli şeyler nişantaşında ki süper yerden taşınımş geçtiğimiz aylarda yürürken farkettim. Nereye taşındığını bilen var mı?[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar